Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość torbaaaa

podsumowanie!!!!!!!!!!!!!!! wchodzić wszyscy!!

Polecane posty

Gość Zdzichu przyszedł
więc tak: zaświergotałam się- schudłam odświergotałam sie dowiedziałam się że jestem zimną suką w końcu założyłam internet znowu jeszcze bardziej schudłam no i nic więcej nie przychodzi mi do głowy

czarne skrzydła anioła - zawzięłam się kiedyś po tym, co zobaczyłam w lustrze :-o. Postanowiłam nie odmawiać sobie niczego (bo potem wyrabiałabym kilometry przy lodówce myśląc tylko o tej potrawie). Ale przez pierwsze dwa tygodnie jadłam tyle, co trzyletnie dziecko (miałam porównanie z moja córką - nakładałam sobie tyle samo, co jej), jadłam 4 razy dziennie o regularnych porach. Po tych koszmarnych dwóch tygodniach stwierdziłam, ze zołądek mi się skurczył tak, ze nie jestem w stanie nawet zjeść więcej :-) Staram się, zeby tak było do dziś, a to juz minęło pół roku i waga stoi w miejscu :-D :-D :-D

jasne skrzydełku!!!! :-)). Najgorzej wytrzymać pierwsze dwa tygodnie, ale wytrzymałam, bo 9-tego dnia moja waga drgnęła 2 kg w dół i potem poleciało.....

a mi wszyscy powtarzaja przestaniesz stosowac diety i sie wazyc a waga sama zleci a tu nic

Gość asta lavista
Zdalam mature mam faceta ktorego kocham i nienawidze dostałam sie na studia choć chyba się to źle skończy moi kochani najukochańsi przyjaciele wyjechali za granicę i chyba już nie mam nic i nienawidze sylwestra

Gość konwalijkaaaaaaaaaaaaa
Rok zakręcony był wzloty i upadki. Duzo wspomniej miłych i niemiłych. Duzo zmienil w moim życiu. Nowy bagaż doświadczeń................ Oby ten był jeszcze lepszy.

1. Usidliłam (oby skutecznie) Miłość Mojego Życia. 2. Zdałam sesję na pięć zero. 3. Znalazłam fajną robotę. 4. Świetnie spędziłam wakacje. 5. Kupilam tonę kosmetyków. 6. Pozbyłam się trochę cellulitu. 7. Nareszcie kupiłam komputer. 8.Doprowadziłam włosy do stanu używalności. 9.Byłam pierwszy raz w solarium (i nie uzależniłam się :) ) I inne takie. To był dobry rok, wbrew przewidywaniom :]

Gość baba ze wschodu
zrobiłam najdłuższą kupe w swoim życiu. naprawde najlepsze sranie ze wszystkich dotychczasowych... :D