Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dreamer2006

Pytanie do kobiet - bezpieczeństwo

Polecane posty

Gość kalido
To chyba pewność , że zawsze będzie się starał bronić mnie i dzieci. I jak u mnie mimo wielu lat niechęci i dogryzek ze strony mojej matki , teraz kiedy jest chora pomaga mi w opiece nad nią.

Gość stańczyk - reaktywacja
wg większości kobiet poczucie bezpieczeństwa to wysoki wzrost facet, który nie ma wysokiego wzrostu jest dla kobiet (nie wszystkich) stracony. :-(

Gość Julija27
Poczucie bezpieczeństwa, to świadomość, ze facet z którym jestem nie jest męską dziwką i nie sypia z kim popadnie, a także to, że jeśli mówi, że kocha, to wie co mówi i nie zostawi mnie za jakiś czas dla innej, młodszej, zgrabniejszej, lepszej pod jakimkolwiek względem.

Mnie poczucie bezpieczeństwa daje mężczyzna który kocha mnie i akceptuje taką jaką jestem.Ze wszystkimi moimi zaletami i wadami.To ktoś kto jest przy mnie gdy jest mi zle albo dzieje się coś złego.wysłucha, prztuli, pogłaska po głowie i stara sie mnie pocieszyć :))

poczucie bezpieczenstwa daje nie tylko duchowe wsparcie, nie oszukujmy sie... to tez to, że możemy sie śmiało do niego wprowadzic a przy powazniejszej kłótni nie powie \"wynos sie z mojego domu\", gdy jestesmy zdane tylko na niego, nie dyktuje warunków, nie oczekuje \"cos za cos\"... w moim życiu to mi daje poczucie bezpieczeństwa, ze wiem ze nie zdradzi, nie zostawi na lodzie w kryzysowej sytuacji, daje wsparcie... i nie sądzę zeby to o co zapytała autorka mialo cos wspolnego z tym ze jest muskularny czy wyrosnięty, gotowy do fizycznej obrony swojej kobiety.... :) pozdrawiam

zapytał autor :P ale to mało istotne dzięki ;) A tak z ciekawości - no i jak wg Was się faceci sprawdzają w tym zapewnianiu bezpieczeństwa (oczywiście Wasi, a nie jakieś cyborgi uogólnień)?