Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*aAa*

Przeziebienie podczas karmienia Czym mozna leczyc??

Polecane posty

Od wczoraj strasznie mnie kaszle poza tym czuje sie dobrze nie mam kataru ani goraczki Wczoraj kupilam w aptece cos na przeziebienie ale nic nie daje:-( boje sie ze zaraze malego a przeciez musze sie nim zajmowac i karmic Co moge zazyc zeby nie zaszkodzic dziecku??

Kup Engystol. To sa tabletki homeopatyczne. Mi pomogły.Moim maluchom tez.Bierz 5xdziennie po 1tabletce.W ulotce jest 3xdziennie.Ale lekarz kazał mi brac 5x. Nie zaszkodzisz na pewno.Ja to dawałam mojej m-cznej córce. Albo syrop HedeliX. Pozdrawiam.

Moj maly jeszcze sie nie zarazil ale boje sie ze tak sie stanie bo strasznie mnie kaszle on ma dopiero 9 dni Ale dziekuje za odpowiedz:-)

Jeśli karmisz piersią to się nie obawiaj.Ja miałam anginę ropną gdy mój syn miał 4 miesiące i nic mu nie było.Brałam wtedy antybiotyk przy którym mogłam go karmić,więc nie bój się pójśc do lekarza,po co masz się męczyć.

Agunia dzieki:-) pocieszylas mnie bo bardzo sie balam ze go zaraze Pozdrawiam:-)

Gość ktoś...taki
tylko pod zadnym pozorem nie przestawaj karmic piersią, ty nie zarazisz dziecka, a piersią tylko go bronisz ! Buziaki i polecam herbatki z sokiem z malin :)

Ważne jest, żebyś stosowała maseczkę na twarz w czasie karmienia. Moja lekarka mi to poleciła, gdy zachorowałam a mój syn miał 3 tygodnie. Produkt dostępny jest na CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie. Chcesz mieć pewność, że kupiłaś najtańszy model na rynku, skorzystaj z porównywarki cenowej CoZaCena.