Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

koleżanka koleżanki

Czy prawdziwa miłość może powrócić po 7 latach?

Polecane posty

Nie widziałam sie z nim 7 lat, godzine temu jechałam z nim autobusem, zagadał do mnie, na poczatku go nie poznałam, a potem jak go rozpoznałam sciasło mnie serce i jakby powróciło to cos... nie wiem czy moge to nazwać miłoscia, ale po 1 rozmowie mam taki metlik w głowie ze nie wiem co myslec...

Gość nie ma prawdziwej miłości

Gość aga-26-lat
wedlug mnie to po prostu emocje ze go zobaczylas po tak dlugim czasie

Gość aga-26-lat
A jak on sie zachowywal wobec ciebie? Dawal jakies nadzieje?

Gość kinematorek
To raczej radośc ze spotkania. Też tak miałem jak spotkałem kolezanke z liceum w ktorej sie podkochiwałem(6 lat po liceum, na studia przenioslem sie do Wroclawia i tam pracuje). Okazalo sie, ze pracujemy w tej samej firmie, tylko na innych piętrach.

ale ty sie w niej podkochiwales, a my bylismy razem, i jak bylismy razem na wakacjach codziennie pod pokoje mialam czerwona roze przez 14 dni. jak on sie zachowywal, wspomnial stare czasy, wlasnie jak mi kwiaty przynosil i takie inne, duzo o przeszlosci

a jak się zakończyło wasze spotkania? Zwykłym \"cześć\" czy np. wymieniliście numery telefonów. 7 l;at to szmat czasu - wiele się mogło zmienić w jego zyciu. Nie pobudzaj uczuć, żebys się póxniej nie rozczarowała niemiło.

7 lat temu nie byly tak bardzo rozpowrzechnione telefony, czesto przejezdzalam kolo jego domu ale nigdy nie wstapilam, zakaczylismy znajomosc na takiej zasadzie ze sie znamy jako koledzy, tyle.