Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Grzes GB

brytyjki sa najladniejsze

Polecane posty

Gość Polki sa sliczne
??? to jakis zart chyba :D HAHAHAHAHAHA :D:D:D:D:D:D:D:D

Gość polkom brakuje klasy
niestety :O Angielki sa ladniejsze

Gość blekota
klasy,co masz na mysli?

Gość polkom brakuje klasy
tzn. widac slome z butow :D

Gość blekota
tak myslisz, ja tez czesto wstydze sie za rodakow,generalnie jednak facetow,sa chamscy i delikatnie mowiac nie kulturalni

Gość radzio birmingam
z moich obserwacji wynika ze angielki sa slodziutkie 😘 bardziej atrakcyjne od polek jak dla mnie !

Gość CABBOT
jestem w UK , dziewczyny sa ladne ale co z tego :O gardza polakami, dla nich jestesmy rumunami :O

Gość Kto wymyślił pie...oną reklamę
googla na stronie 5-tej!?!?!? Przecież ona zasłania pół strony i NIC nie widać!!! A do tego nie da się nic z tym zrobić :(

...polki my to foki z rodowodem!!!!!!!!!!! :)

Gość rodowodem prostytutki

Gość Brytyjki SĄ śliczne

Gość to prawda
z tym ze Polacy nie maja u nich szans , heheh:)

Gość tak jak u brytyjczyków polki
sa jedynie traktowane jak prostytutki

Gość bo taka jest prawda
byłem w anglii, polki daja za 10-20 funtów :( zero klasy

Gość rosemary son
polki oddaja sie na parkingach duzych supermarketow ( morissons, tesco) . za szybki numerek w aucie kasuja 20 funtow, super ze tak tanio bo na angielki mnie nie stac ( od 100 funtow)

Gość i-W-O
- spotkalem tu tylko 1 angielke (wlasciwie szkotke, ale to bez roznicy, to jedna kultura jest, niezaleznie od tego co oni twierdza...! ) ktora nie gardzila polakami, poza tym to jest proste jak drut - inaczej wygladasz, mowisz z akcentem, jeszcze jak sie przyznasz skad jestes to po tobie... nie raz i nie dwa sie z tym spotkalem - dla nich Polska to trzeci swiat, przyjechalismy tu zeby robic, nie, zeby jebac za nich i do tego sie nadajemy - polki puszczaja sie tu szczegolnie chetnie z ciapatymi, z murzynami to nie slyszalem/widzialem (moze dlatego ze nie zwiedzilem londynu jeszcze) co w nich jest takiego to nie wiem, ale wiem ze tak jest, nie tylko z tego co widze i slysze od polakow ale i od samych ciapalcow. - uroda, dziela sie one na 2 kategorie - babska - typowo celtycka budowa - zwykle wlasnie grube i szpetne - chude, czasem przerazliwie - jak wieszaki, ale te potrafia byc naprawde ladne, co z tego skoro wracamy do punktu 1...

Mnie jeszcze nikt nie okazał pogardy w UK, więc chyba jestem nie w temacie. A nie, przepraszam, była to 1 Polka pracująca w restauracji jako kelnerka, ale takich zachowań nie komentuję bo nie warto, no czasem się trafi na chamówę, to co zrobić. Człowiek się uśmiechnie, przemilczy i do restauracji nie wróci. Tyle.

Akcentu też nie mam typowo brytyjskiego i jak mnie ktoś pyta skąd jestem to się zawsze droczę i mówię żeby zgadywali. Nie wiem czemu ale pada na Niemcy albo Holandię, a jak mówię żem Polka to słyszę b. pozytywne opinie, jacy to my zdolni jesteśmy i jak pięknie po angielsku mówimy. No i co ja poradzę że nikt mnie od dziwek nie wyzywa, albo nie jest nieprzyjemny?

Gość pewnie jestes mało atrakcyjna
i dlatego :)

Gość ffffffffffffff
brytyjki sa takie sobie, fakt byc moze odwazniej ubrane, nikoniecznie bardziej gustownie ale niestety rezultat taki ze wszystkie wygladaja tak samo :P moze warto poruszyc kwestie ze polacy rodzaju meskiego nie maja za wiele szans ani u polek ani u angielek ze wzgledu na swoj wyglad? co przyganiacie ze polki nie najlepiej w anglii ubrane a sami jak kloszardzi polacy wygladaja.. eh szkoda gadac ludzief

cytuje rosemary son: \"polki oddaja sie na parkingach duzych supermarketow ( morissons, tesco) . za szybki numerek w aucie kasuja 20 funtow, super ze tak tanio bo na angielki mnie nie stac ( od 100 funtow)\" bez przesady z ta roznica w kosztach, w Szkocji nawet 2 funciaki jak desperacko potrzebuje na narkotyki cytuje i-W-O: \"spotkalem tu tylko 1 angielke (wlasciwie szkotke, ale to bez roznicy ...\" powiedz to wprost i jednej i drugiej :classic_cool:

z tego co mi wiadomo... a bylam pare raz na dłuższe okresy... w Anglii... to angielki są w wiekszości przypadków otyłe :-o no ale oczywiście każdy ma inny gust...

Gość Krys Sosna
polkom w UK brakuje klasy, nikt nie chce polek

Gość ireneusz wisnia
polki w uk sa tragiczne :O angielki to dziewczyny z klasa

Gość dlaczego angielki
sa tak popularne?