Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Ból rozstania

Polecane posty

Mieszkamy bo mamy wynajet mieszkanie do czerwca ale chyba tez chcemy...Nie tylko ja ale on tez. Ciezko nagle przestac zyc bez siebie po takim czasie. Widywalismy sie codziennie, spalismy razem codziennie. I tesknimy za soba. On tez mimo ze kogos ma. Nawet dzis mi to napisal. Probuje oszukac sam siebie chyba. Ja jeszcze licze na cud...To moje Zyczenie na Nowy Rok... :)

Gość kotek...
wiesz , zazdroszcze ci tej iskierki nadzieji która ci daje, mówiąc ze tęskni,bo mój zdeptał wszytsko,do tego upokarzał. To mnie tak wkurzaa, pojawił sie sie , namieszał w mojej głowie, poczym zostawił i upokorzył, a teraz co?? znów jest zakochany w kimś ,a ja? byłam wrakiem człowieka.to nie tak powinno byc :( On skrzywdził , wiec powinien cierpiec, nie ja,

ja swojej w piątek złożyłem, życzenia ze wszystkich okazji jakie beda w nadchodzącym roku. Nie szukała kontaktu po zerwaniu, ja szukałem. Gdy powiedziałem sobie stop, skończyłem myślećo niej (mimo że Bardzo Kocham) odezwała sie i serce odnowa zaczęło boleć. Potrzebuje teraz spokoju wewnętrznego. Pierścionek zaręczynowy udało mi sie jakoś zwrócić, a za pieniądze które otrzymałem, kupiłem sobie odtwarzacz mp3 i zapisuję sie na siłownię. Jeśli kiedyś wróci i zasłuży sobie na moją miłość, dostanie piękniejszy pierścionek. Nie wiem jak postapię, ale po tym co zrobiła po rozstaniu to nie wiem. Jak można traktować człowieka jakby się go nie znało, po tylu poświęceniach z mojej strony,co mogło się skończyć moim kalectwem...?

Zazdroszcze twojej bylej...Nie wie co traci, a ty jeszcze chcialbys ja z powrotem...Pogadaj z moim bylym i naucz go takiego myslenia :)

zabawne ze jakies 1,5 miesiaca przed rozstaniem ustawilam sobie piosenke richarda marxa \"right here waiting\"jako dzwonek dla niego..spiewa mi te slowa gdy On dzwoni lub pisze... Oceans apart day after day And I slowly go insane I hear your voice on the line But it doesn\'t stop the pain If I see you next to never How can we say forever Wherever you go Whatever you do I will be right here waiting for you Whatever it takes Or how my heart breaks I will be right here waiting for you I took for granted, all the times That I though would last somehow I hear the laughter, I taste the tears But I can\'t get near you now Oh, can\'t you see it baby You\'ve got me goin\' crazy

Ona jeszcze nie wie co straciła. Mówiła, że potrzebuje faceta który w 100% jest sobą i da bezpieczeństwo rodzinie. Ja byłem sobą, ale nie takim jakim ona by chciała. Co zrobie z tym, że należę do częsci facetów, dla których szczęscie kobiety jest najważniejsze. Do tych, którzy poświecą siebie dla niej. Dla niej skoczył bym w ogień, nawet teraz po tym wszystkim. Ona wie, że jak bedzie miała jakieś problemy, zmartwienia i wszyscy bedą wrogo nastawieni, to ja podam jej pomocną dłoń. Boję sie tylko, ze z tego nie skorzysta...

Jak wracają mi wspomnienia, słucham piosenki Anity Lipnickej- \"A kiedy tęsknię\" Tam gdzie jesteś Pewnie jest dzień W złote plamy słońc Pewnie śmiejesz się Tak cudownie W pieszczotach Roztańczonych chwil Jeden po drugim spełniasz Swoje sny Tu gdzie jestem Teraz jest noc I najzimniejsza z zim w iskierkach wspomnień Grzeję się W pamięci szukam Cię A czas Płynie jakby nigdy nic Nieskończony kręci film O takich jak my... Moje serce Zmienia swój kształt Już większe jest niż ja Od nagłych wzruszeń pęka już Pomóc nie mogę mu A czas Płynie jakby nigdy nic Głośno liczy moje łzy W jego ręce oddam się Poczekam kilka dni A gdy wreszcie znów Stanę z Tobą twarzą w twarz Powiem Ci Jak było tu Ciebie brak Jak było Ciebie brak A czas Płynie jakby nigdy nic Nieskończony kręci film O takich jak my... A czas Płynie jakby nigdy nic Głośno liczy moje łzy W jego ręce oddam się Nim przyjdziesz Ty Zanim przyjdziesz Ty Zanim przyjdziesz Ty...

Tylko jesli to zrobi to nie mozesz jej niczego nigdy wypomniec :( Jesli zechce wrocic to musisz zapomniec o wszystkich zlch rzeczach ktore ci zrobila. Nie tylko wybaczyc ale zapomniec a to juz inna historia...Zycze Ci tego z calego serca :) i pozdrawiam :)

bleee widze ze jestes meskim odpowiednikiem mnie..ja tez swojemu powiedzialam ze moze ZAWSZE na mnie liczyc, ze zalezy mi na jego szczesciu, ze moglabym sama byc mniej szczesliwa wiedzac ze tym sprawie ze on bedzie szczesliwy:( nie wiem czemu nie zasluzylam na jego milosc..

Mandarynka1986-- aż mi łezki poleciały... w pozytywnym tego słowa znaczeniu... :*

blleeee-----> szczerze mowiac mi tez :) Znasz piosenke -- jak dinozaury wymarly, jedyny egzemplarz to ja... :) To o tobie i kilku podobnych facetach ktorych tak niewiele zostalo...Ja jak na razie spotkalam tylko jednego takiego...I chyba tez taka jestem dlatego tak bardzo za nim tesknie... ;)

Piosenki nie znam, ale wiele osób mi to mówi... ale co z tego jak nie wszystkie kobiety potrafią to docenić... Tu mamy wyjątki :)

Niektore potrafia :) Ja potrafie cieszyc sie najdrobniejszymi szczegolami :) na ktore wiekszosc osob nie zwraca uwagi. Kiedys myslalam ze nie potrafie kochac. Teraz wiem ze to nieprawda :) Po prostu nie byl nikt wart takiej milosci...Ale to sie zmienilo. Teraz przynajmniej wiem czego szukam--->blad ja niczego nie szukam-samo mnie znajdzie :)Mam wartosci i wzorce. Wiem jak kochac i jak to okazywac :)Bo to calkiem proste. Trzeba tylko mocno kochac i chciec :)

A ja zaraz wysle mu zyczenia... :( Serce mi sie kroi...Prosil mnie zebym mu nie pisala jakis tkliwych zyczen bo jego nowa dziewczyna bedzie chciala przeczytac...Tkliwe one nie beda, nie napisze ze go kocham :) Ale i tak bym sie wkurzyla na jej miejscu :) Bo sa - glebokie :)

Tak sobie milo rozmawiacie a mnie jakis wielki dol dopada.Tyle prazykrych słow sie nasłuchalam ze az ... a i tak go kocham.Na dowidzenia powiedzial mi dzisiaj Spier... bo nazwalam jego kochanke kur... jakby bylo malo nie dosyc ze sie wyprowadzil to zebym tak sobie sama nie mieszkala zamierza zameldowac swojego tatusia z ktorym nigdy sie nielubilam.:( A moze ktos z was sie orientuje czy jesli ktos lata wczesniej dostal nakaz eksmisji (po rozwodzie) to czy taka osobe mozna powtornie zameldowac bo nie wiem czy jest sens zebym chodzila sie dopytywac do administracji. Mimo wszystko Wszystkim zdołowanym wszystkiego naj w 2007 roku i oby ten rok byl lepszy od starego

u mnie bedzie szampan, z rodzicami sie napiję... Mam nadzieję, ze moja Ola dobrze sie bawi... mimo tego że mi serce krwawi :/

Wszystkiego Najlepszego W Nowym 2007 Roku, żeby wszystko było po naszej myśli!!!!!!

Co za paskudny dzien zamiast szampanskiej zabawy mam szampanskie łzy a huk petardy tylko wszystko pogarsza

Szczesliwego Nowego Roku :) Oby byl lepszy niz ten. Napilam sie szampana :) Jestem w Alpach i szefowa mojej mamy przyniosla :) Stalam na szczycie gory i ogladalam fajerwerki w dolinach...Wyslalam mu smsa rowno o 24...On mi dwadziescia mniut pozniej...Za to pomyslal o mnie o 24 ktos inny a tego sie nie spodziewalam :)Dostalam od niego smska rowno o 12 :) A teraz mamy juz nowy rok :) Bedzie tylko lepiej :)

Gość Bartek25
Wiedziałem, ze ten Sylwek będzie iężki.2 lata to może nie jest długo jak na związek, ale rozstanie cholernie boli.To już jakieś 2 miesiące od rozstania a czuję jakby to stało się wczoraj.Czas kiepsko leczy rany.Lepszym lekarstwem jest znalezienie kogoś innego.

Gość Bartek25
Jeszcze nie znalazłem nikogo nowego, więc nie mam pewnośći, że to zadziała, ale wydaje mi się, że to najlepsze z możliwych lekarstw.Trzeba tylko znaleźć kogoś, przy kim nie będziesz tęsknić za byłą/byłym.Próbowałem już wszystkiego i tak na prawdę nic na mnie nie działa, mam nadzieję, że nowa znalezienie nowej dziewczyny poskutkuje.Oczywiśie, nie szukam nikogo na siłe.

Tez tak mysle :) I tez probuje cos zrobic. Ale tez nikogo nie szukam, sam sie znajdzie. Moj byly juz kogos ma. Ale teskni. Wiem to. Czyli to moze nie to? :)

Gość Bartek25
Po tym dwuletnim związku czegoś się nauczyłem.Bywało u nas różnie-wzloty i upadki, krótkie rozstania i powroty, po to "żeby od siebie trochę odpocząć"-cytat mojej byłej.Teraz wiem, że takie rozstania, nawet krótkie, są wyraźnym sygnałem, że coś jest nie tak, że to nie to. Wześniej tego nie dostrzegałem i teraz trochę żałuję.Jeśli Twój były Cię zostawia dla kogoś innego to znaczy, że nie jest wart Twojej uwagi i że to nie ma sensu.Nawet, gdy mówi, że tęskni.

Gość gray velvet
wiem, że nikt mnie nie czyta i nikt nie zauważa, ale ponieważ mogę to piszę. Mój Sylwester sięskończył, dzieci idą spać zaraz. Jestem tak samotna, że wszystko pęka. Dlaczego nie udało mi się spotkać kogoś, kto tak ja daje wszystko, do końca, bez narzucania, ale bez granic. Jestem mądra, atrakcyjna, inteligentna, ciekawa, pasjonująca nawet, a kurczę nie mogę trafić na kogoś , kto daje jak ja, wszystko. Zamęczam się przy dupkach. Matko jak ciężko.