Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Clara_2007

problem z grą wstępną, proszę o pomoc

Polecane posty

Gość Clara_2007

czesc, Mam chłopaka od 4 miesiecy, planujemy współrzycie. Będzie to mój pierwszy partner (sexualny). Mamy po 22 lata. Żadne z nas nie jest za bardzo doświadczone, ale staramy sie pomału "uczyc" sexu. Problem polega na tym ze gdy mój chłopak próbuje mnie zadowolić rączką to na początku jest dobrze, ale pozniej zaczyna opadac podniecenie. Nie wiem czy on coś źle robi, mam wrażenie ze nie za bardzo jeszcze wie jak sie do tego zabrać... cały czas staram sie Go naprowadzac, zeby był bardziej delikatny, żeby sie nie spieszył, ale mam wrażenie ze on mnie tylko tam "ugniata" :\ .... nie wiem jak mu powiedziec co ma robic, bo cały czas próbuje tłumaczyc, ale on i tak wraca do swojej "techniki". proszę o podpowiedz jak mam wytłumaczyć chłopakowi co powinien robic. ps. darujcie sobie "głupie" komentarze.

Gość Clara_2007
w wyszukiwarce jest tego duzo, ale ja chciałabym z kims "pogadac"

Gość Clara_2007
pokazuje i tłumacze co i jak, a On i tak "swoje" :(

Gość margarynka
wydaje mi się, że jeżeli przez dłuższy czas wykonuje te same ruchy to Twoje podniecenie opada. faktycznie, albo mu pokaż albo delikatnie steruj nim mówiąc mu "szybciej, zwolnij" itp. to po pierwsze pomoże mu lepiej Cię poznac a po drugie dla niego bedzie bardzo podniecajace - faceci lubia kiedy kobieta potrafi wyrazic swoje potrzeby... niech piesci na zmiane Twoje piersi i cipke, potem wszystko naraz, potem znow raz jedno raz drugie... urozmaicenie to podstawa - tak mi sie wydaje :) pozdrawiam

Gość czaaaaasssss
tez mi sie tak wydaje ze to kwestia czasu ja sama po 2miesiecznej znajomosci myslalam ze jestem jakas oziebła czy cos a teraz po tych 6miesiacach ..nadal uczymy sie siebie i swoich ciał i jest coraz lepiej to wymaga czasu i u nas to były raczej codziene praktyki;)