Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jasieczka

krwawienie podczas brania tabletek

Polecane posty

Gość jasieczka

biore tabletki antykoncepcyjne, do konca zostalo mi jeszcze 5 tabletek, z tego co czytalam na ulotce po skonczeniu opakowania nastepuje 7 dniowa przerwa i w tym czasie powinnam dostac okres, a moj problem polega na tym ze ja zaczelam krwawic wczoraj czyli o tydzien za wczesnie :( co teraz powinnam zrobic odstawic tabletki?

Gość prawdziwa_kobieta
ja pierwsze tabletki mialam jak wyjezdzalam na wakacje z PL- pytalam co mam zrobic jk cos sie bedzie dzisac, powiedzaa mi ze mam brac normalnie tak jak jest na ulotce ... 21 i 7 dni przerwy. tak twierdzi moja gin. ale najlepiej bedzie jak zadzwoniesz do swojego ginekologa jutro bo od nikogonie otrzymasz fachowej rady jak od Niego. pozdrawiam i skontaktuj sie z lekarzem.

Gość jasieczka
czy może mi jeszcze ktos doradzic co mam zrobic?

Pewnie bierzesz któres nowoczesne tabletki, czasem wtedy pod koniec cyklu brania pojawia się krawienie. Weź spokoonie do końca opakowania. Jeżeli przy następnym takie krawieienie wcześniej sie pojawi idz do lekarza ,żeby zmienić tabletki.

Gość jasieczka
biore novynette

A to nie jestem zaskoczona. Poczekaj do drugiego opakowania, jak nie minie to będzie trzeba zmienić na coś z zwiększą ilością hormonów.

Gość Mariama
o, ja mialam tak samo z harmonetem, plamienie zaczelo mi sie pod koniec pierwszego opakowania, zobaczymy co bedzie dalej