Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciolo

NIEMKI TO ŁADNE KOBIETY !

Polecane posty

Gość ciolo

Nawet turki sie z nimi chajtają !

Gość ddfv
no jak nawet turki to rzeczywiscie ;)

Gość bum szaka-laka
wsadze swego ptaka

Gość puszczasz sie
A my pozdrawiamy murcielago - kobietę z Karl-Marx-Stadt :D .

Gość ciolo
TO TYLKO CZĘŚĆ TYCH KTÓRYM NATURA URODY NIE DAŁA ! BYŁEM U SZWABÓW I WIEM CO PISZĘ ! KLAUDIA SZIFER JEST NIEMKĄ,PIĘKNA KOBIETA A MA PRAWIE 40 LAT A CO DOPIERO MŁODSZE !

Gość ciolo
I JESZCZE HEIDI KLUM - ZAJEBISTA LASKA !

Gość to nie ma sensu
polki mysla ze sa najladniejsze ale to mit !!! tez bylem w Niemczech , mlode niemki sa bardzo ladne, blondynki, niebieskie oczy, wysokie. Polki to przewaznie kurduple z krzywymi nogami , choc zdarzaja sie wyjatki ;)

Gość KRÓLOWA  NIEMEICKA
to przez naszą urOędę zagrniczną przepiekną sępy niemcy faceci nas poznają i rozpoznają ! są cwani jak holera nawet śledztwo przeprowadzają żeby się upewnic czy to pięknosć Niemeicka i porywają i też po gotowaniu po cieniach ,po rodzaju szmince po wzroście po wszystkim ,nawet po butach ! na czytają sie pierdoł w internecie zeby znać szczególy kobiet zagrnicznych i porywaja jak znja prwdę ! skąd polaku poslki ,mozesz wiedzieć jakie oczy i kolor oczu mają pieknosci niemeickie ! TEŻ SIĘ TYCH BZDUR NACZYTASZ W INTERNECIE I SITWERDZASZ JAK SĘPY NIEMCY ,ZE TO NIEMKI ! KOBIETY ZAGRNICZNE MAJĄ RÓZNY KOLOR OCZU TO ZALEŻY JAKIM KOLOREM OCZU ICH NATURA OBDARZYŁA ! NA PRZYKŁAD MOJA SIOSTRA BLIZNIACZKA NIEMEICKA MA BRĄZOWE OCZY WYGLADA INACZEJ BO PRZYPOMINA GRECZYNKĘ ,POWIADAJĄ ŻE JEST GECZYNKĄ ,MOGŁA BY ZA MODELKĘ STARTOWAĆ ,WYGRAŁA BY Z KOBIETĄ POLSKĄ OD STÓP DO GÓRY WSZYSTKIE KONKURSY !

Gość gośćkik
pani zagraniczna ? miewam koszmary , nie wolno mi wychodzić tylko pojechać i z powrotem w rócić ! do tego telfon muszę mieć przy sobie ! w razie niebezpieczenstwa jak w koszmarze ! to sie dzije na żywo ! to wina tej tych ludzi z arabi ! czuję się jak bym była więzieniu ! nawet gorzej tragiczniej

Gość gość
weź idź w p**du dziaduuuuuuuuuuuuuuuuuu