Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aniaaaa_24_

co ze mną jest nie tak?

Polecane posty

Gość aniaaaa_24_

Jestem 24 letnia kobieta, do tej pory miałam spokojne zycie, poukładane i bylam z siebie zadowolona. Ale ostatnio jeden koles powiedzial mi bardzo przykre slowo na temat mojego wyglądu. Dodam ze mam chlopaka, ale teraz dostrzegam ze zaczyna sie rozglądac za innymi. Czy naprawde mam jakies mankamenty urody? mój profil: http://www.fotka.pl/profil/Anou/

Jestem dziewczyną i stwierdzam że chłopak który powiedział ci coś niemiłego odnośnie wyglądu miał ciężkie schorzenie oczu

Gość nikita75
jetem kobieta i jesli fotka jest faktycznie Twoja to nie masz sie czym przejmowac ... ;-) może komus była cierniem w oku Twoja radośc życia i pewnośc siebie ... niestety tak bywa... Proponuje olać takie wypowiedzi i nadal wierzyć w siebie ... Pozdrawiam :-)

Gość annanasek
alez jestes sliczna!!! nie sluchaj bzdur spojrz w lustro!!!

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
wiem chyba co ci powiedział, ale powiem ci tak - twoja buzia ma dzieki temu niepowtarzalny urok i jestes naprawde bardzo ładna kobieta:) nie przejmuj sie opinia kolesia.....dodam ze jestem tez kobieta w twoim wieku:)

Gość sklejone serducho
jestem kobieta i wydaje mi sie, ze niczego Ci nie brakuje, poza tym promieniuje z Twojej buzki radosc, wiec podejrzewam, ze ktos poprostu Ci jej zazdrosci :) Pozdrawiam