Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bruneettkaaseksi

rude ryże włosy , i co z nimi ?

Polecane posty

Gość alemina
/Pan Bóg stworzył rudego żeby uważać na niego/ I to jest prawda bo przez takiego jednego rudzielca mam ja i moja rodzina poważne problemy.

Gość alemina
ale jak w końcu "mówimy" o rudym farbowanym czy naturalnym?

Gość Krolowa Wszechswiata
Ta na zdjeciach jest jak najbardziej naturalnym rudzielcem ;)

Gość alemina
jasne :D

To ciekawe co powiecie o mnie. :p Bo ja jestem naturalną blondynka przefarbowaną na rudo powiedzmy. :p Więc jaka w końcu jestem? Głupia jak blondynki czy wredna i fałszywa jak rude? :p Żaaaaaaaaaaaaaaaaaal mi tych, którzy oceniają ludzi po kolorze włosów. :o

Gość KOCHAM RUDEEEEE
moja mama jest szatynka a tata rudy. ja mam brazowe wlosy, a moja mlodsza siostra jest ruda:) zawsze mi sie rudy kolor wlosow podobal, ale sa brzydkie rudzielce i ladne. moja siostra ma lekko sniada karnacje i ciemnorude wlosy. do tego ciemne oczy. wyglada oblednie i ma ogromne powodzenie! od malego jej wmawialam ze rude wlosy sa sliczne bo miala kompleksy (dzieciaki sie z niej smialy ze jest ruda, a teraz laski zazdroszcza pewnie urody;) )

Gość zakochanaalabama
Cóż, napisze jeszce raz. Znam takiego jednego. Bardzo oryginalna uroda, przystojny, z klasą, inteligentny, przebojowy, przedsiębiorczy, gość z wyższej półki - ma tylko jedną wadę - żonaty :(((( a ja nie mogę się odkochać :(

Gość JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
JESTEM RUDA!! A WŁAŚCIWIE MIEDZIANA!!! I CO ZABIJECIE MNIE ZA TO? ...WEŹCIE SIĘ JEBNIJCIE W TE ŁBY ZASRANE BO NORMALNIE SIARA! ... DEBILE... JA BYĆ DUMNA Z SWOICH WŁOSÓW !! HEHHEHEHH KOMUŚ NIE PASI TO PRZYJDŹ NA SOLO ;P

Gość Ruda miedzi hehehheh
Przyznam że miałam ochote się przefarbować przez takich debili jak niektórzy tutaj ale potem stwierdziłam iż jestem zajebiście wyjątkowa i zajebiście fajna i w ogóle zajebista ;) ;P hehhehe ... nie zafarbuje się a jeśli się komuś nie podoba no to jego problem... na marginesie debili pozdrawiam środkowym palcem ;P

Gość Obużona
"szczery (marselus76@wp.pl) Co ryże to? Fałszywe A co fałszywe to? trzeba ubić. Ryże to obleśne i fałszywe stwory znam paru w 100 się sprawdza" Życzę Ci,o ile kiedyś będziesz miał rodzinę (wątpię,że jakaś dziewczyna Cię zechce, no chyba,że tak samo bezduszna jak TY!!!),żebyś miał rude dzieci, ciekawe czy wtedy też będziesz chciał je "ubić"????????? Może dzięki temu zrozumiesz, że nie kolor włosów jest ważny, ale wnętrze człowieka, to jakimi osobami się jest!!! Nie każdemu rudy kolor się podoba, to normalne, tak samo jak to,że jedni wolą szczupłe osoby, a inni " przy kości". Ale nie można robić z nich kogoś gorszego, bo tak naprawdę,to wyjątkowi ludzie, napewno niejeden z nich jest lepszym, wrażliwszym człowiekiem niż taka osoba pokroju "szczerego". Sama mam rude włosy, przyznam,że jak byłam dzieckiem to przeszkadzał mi to,bo rówieśnicy ciągle mi dokuczali,przezywali- teraz cieszę się,że mam taki kolor włosów(można powiedzieć,że jestem na swój sposób oryginalna;), a nie jak tysiące podobnych do siebie osób).W dzieciństwie koleżanka ciągle mi dokuczała,że mam rude włosy a teraz trochę jest jej głupio, bo jej chrześnica ma "marchewkowy" kolor włosów-myśle,że sprawiedliwości stało się za dość... A wracając jeszcze do powiedzenia "rude to fałszywe", skieruję pytanie do "szczerego" jak myślisz dlaczego tak się mówi?? Jeśli wiesz to szacuneczek, a jeśli nie to zastanów się człowieku nad sobą i swoimi wypowiedziami zanim obrazisz kogoś innego!!! Pozdrowienia dla wszystkich Rudzielców ;))

Gość rudasexi
zazdroszcza rudym ich pieknego koloru wlosów, ot co :D

Gość rudasexi
a tej autorce topiku pewnie jakas ruda pieknosc odbila faceta :D

Gość xoxoxoxoxoxox
Autorka topicu jakaś zakompleksiona. Chyba cierpi na brak powodzenia. Musi sobie nadawać frapujące pseudonimy. Buhahahahaah. Rozbawiłaś mnie koleżanko. Współczuję.

Gość zajebistablondynka
znam sporo rudych osob i moge smialo pisac ze RUDE TO FALSZYWE.. kiedys nie odbieralam tak tego ale jak sie przekonalam sama to wiem ze cos w tym musi byc :) wiec rudy szmaty zawsze falszywe !! a jesli chodzi o blondynki to nie przeszkadzaja mi docinki typu pusta blondynka :) i tak faceci na to leca :D i kreci ich to ze potrafimy czasem udawac tak niezradne i glupiutkie :D

Gość orzeszek laskowy
hmmm... nie należy oceniać ludzi po wyglądzie!!! "wredne" "głupie" itd. ja mam orzech laskowy a nie rudy. rude osoby nie muszą być blade i osypane piegami!!! przykład: ja jestem ruda, opalona prawie na murzynka, i nie mam piegów!!! chciałabym mieć piegi!!! znam osobę ruda, blada, osypana piegani i jest miła, a chłopcy wręcz szaleją za nią!!! wredni to wy jesteście!!!

Gość Prosumpcja
Rude jest piękne, sama farbuję włosy na ten kolor i tak naprawdę każdy uważa, ze jest mój naturalny :D Rudzi ludzie są niepospolici przez swoją urodę.

Gość slodkarudziutka
Ja rowniez mam rude wlosy, jestem sredniej karnacji ale nie mulatka i mam niebieskie oczy na brak powodzenia narzekac nie moge. Dla tych co uwazaja ze rude sa brzydkie to niech stana przed lustrem i popatrza na siebie. My jestesmy jak najbardziej oryginalni i piekni. Pozdrawiam Was rudziulki :)

Gość morelka21
powiem tak ja tez mam rude włosy, kiedys mialam sporo kompleksów z tego powodu, szczegolnie w dziecinstwie i farbowlam wlosy. teraz mam naturalne i bardzo sie z tego ciesze. kazdy facet zachwyca sie moimi wlosami i znam wielu ktorzy szukaja sobie rudych kobiet, poniewaz sa nietuzinkowe i ostatnio slyszalam ze maja wiekszy temperament niz inne kobiety. bardzo sie ciesze ze jestem jedyna w swoim rodzaju a nie podobna do innych jak blondynki i brunetki bo one zajmuja 90% naszego globu. pozdrawiam wszystkie sexowne rudzielce!!!

Gość strasznie długi topic
te głupie teksty to tylko z zazdrości zawsze to co było inne czy niezrozumiałe budziło lęk tak jak np burza, błyskawice czy zacmienie słońca w Egipcie wszyscy chcieli miec blond włosy bo takie mieli cudzoziemcy

Gość Patrik15
mnie je*ie opinia innych na moj kolor wlosow... jak nieznaja to niech nie oceniaja... takie jest moje zdanie... a te osoby ktore wypominaja komus ze ma rude wlosy powinien sie tym nie przejmowac.

Gość angela627
Jestem ruda wy pieprzone blondynki i mam to gdzieś co o tym myślicie! Staje sie wredna jak ktoś zaczyna mnie obrażać!

Dobra, dobra.... co ma kolor włosów do charakteru? Tym tropem idąc- co ma kolor włosów to temperamentu?

Gość miśka1989
Słuchajcie nie można kogoś oceniać po wyglądzie czy kolorze włosów. Ja mam rude włosy ale one są nie typowe!!! Karnacje mam śniadą a wakacje bardzo ładnie się opalam na brązowo nie mam piegów i mam ciemna oprawę oczu no i nigdy bym ich nie przefarbowała chyba że bęgą juz siwe!!!!Bardzo się ciesze że mam taki kolor włosów i dużo osób mi ich zazdrości.

Gość madzia17m
Wiecie co drogie panie... Z jednej strony aż mi żal czytać to a z drugiej żal mi wielu z was. Mam rude włoski i wycierpialam się za to za wszystkie czasy. w szkole nie miałam życia, zawsze odganiana dosłownie od klasy, nikt nie chciał ze mną siedzieć, każdy traktował mnie jak potwora, dlaczego? bo byłam inna... to nie prawda, że rude osoby są fałszywe po prostu mamy ostry temperament i sama wiem to po sobie ale to nie znaczy, że trzeba nas zabijać jak Żydów w czasie II wojny. Ludzie opanujcie się! teraz przemalowałam włosy i bardzo tego żałuje. Ale wiecie co wam powiem? Wszystkie kolory są śliczne i na swój sposób inne, i to, że ktoś jest blond nie znaczy, że jest pięknością z okładki! Więc dajcie spokój już bo niektórym jest przykro czytając takie rzeczy... przez 17 lat płakałam po kątach przez to i teraz jestem dumna! bo nikt nie jest taki jak osoby z rudymi włoskami! mamy ognisty temperament i swietne pomysły, pełni życia i zapału. a wiecie jak dokopać innym? być najlepszym we wszystkim! tak jak ja w gimnazjum! pokazalam tym podłym laluniom, że nawet ktoś taki jak ja ma prawo do szcześcia i miałam średnią ponad 5, a co do chłopaków hmmm mój uwielbia mnie taką jaką jestem chociaż teraz mam ciemne włoski ale planuje pomalować :) pozdrawiam

Gość rudolf zielonooki
hmmm.... jestem ruda, choc nie marchewkowa, mam piegi choc nie jestem nimi obsypana, jestem blada - poza zlotymi piegami , i mam ciemna oprawe oczu i zielone tęczówki w szkole przeszlam gehenne wszystko zmienilo sie dopiero na studiach, kiedy okazalo sie ze jestem ... piekna i wyjatkowa ;) do rudosci trzeba dojrzec, to nie kolor dla dzieci i malolat, ktore chca byc jedna z wielu , pospolita i znikajaca w tlumie ludzie rudych nei lubia bo sa inni, taka polityka tlumu

Gość shalun93
Ja jiestem ryzy, i mnie to podobasie a wy ezarne glupe kury pidary suki jabanyja

Gość spalić_polaków
polacy to wredny, fałszywy i zdradliwy naród! taka jest prawda!