Gość BABCIA ANIA Napisano Grudzień 25, 2019 DOMOWE LECZENIE HEMOROIDÓW DUŻO PRZEPISÓW =>> domowe-sposoby. com/choroba/hemoroidy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sisii77 1 Napisano Lipiec 1, 2020 Bardzo mi pomogło w walce z hemoroidami to lecznicze mydełko Aleppo Szamir, zresztą działa też na trądzik, odparzenia, odlęzyny. Skuteczne bardzo, działa antybakteryjnie, antygrzybicznie no i przyśpiesza gojenie ran Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marcysia_1 1 Napisano Lipiec 14, 2020 Też swego czasu miałam problem z hemoroidami i wiem że nie jest to nic przyjemnego. Dobrze że przy remoncie łazienki zainwestowaliśmy w deskę myjącą uspa dzięki niej nie podrażniałam ich papierem toaletowym po skorzystaniu z toalety. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mlwinaaa19201 0 Napisano Marzec 1, 2021 Przy hemoroidach to bez sensu kompletnie leczyć już skutki. Już znacznie lepsze jest to co powiedziała Marcysia_1, ale to też samo w sobie nie wystarczy. Kluczem tutaj jest wyeliminowanie zaparć i tutaj pomoże jedynie dieta + zioła uzupełniające w błonnik. Ktoś tam już pisał o procto vitale i chociażby to byłoby naprawdę w porządku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monikat 0 Napisano Kwiecień 28, 2021 Dnia 1.07.2020 o 23:18, sisii77 napisał: Bardzo mi pomogło w walce z hemoroidami to lecznicze mydełko Aleppo Szamir, zresztą działa też na trądzik, odparzenia, odlęzyny. Skuteczne bardzo, działa antybakteryjnie, antygrzybicznie no i przyśpiesza gojenie ran Faktycznie ! Znam, stosuje i potwierdzam. Dodam, że przynosi zaraz po uzyciu w sumie cudowny komfort, bo przestaje swędziec i boleć no i tamuje krwawienie z ranek. Ale dodam, żebyscie uważały na "podróby" tego mydła , bo są, trzeba kupic 70% bo inne mniej % są nieskuteczne. Czyli tylko i wyłacznie Aeppo Szamir 70% - to jest mega pomocne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Iprra 0 Napisano Sierpień 30, 2021 Kąpiel wodną rano i wieczorem Na lepsze ukrwienie. Dodatkowo zioła . Od siebie polecam bezpieczne zioła na krążenie venoherbs https://kredensziolowy.pl/produkt/venoherbs/ To w domu, A poza tym do lekarza. Tu porady pewno są dobre i życzliwe tak jak moja ale lekarz też potrzebny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agnes5885 0 Napisano Czerwiec 2, 2022 tutaj tylko chirurg może pomóc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MariaMarkowa 5 Napisano Czerwiec 2, 2022 Ja teżmam hemoroidy ;( Od pracy siedzącej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gieremek 0 Napisano Czerwiec 29, 2022 Sam pracuję przy biurku i nie raz męczyły mnie hemoroidy. Czasem to nie wiedziałem jak mam już sobie pomóc, bo to co wtedy stosowałem było mało skuteczne. Ale jak już trafiłem na czopki anusir to czułem się lepiej i teraz jakby co to tylko je stosuję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wikta 0 Napisano Marzec 3, 2023 Dobre jest to lecznicze mydło Aleppo Szamir i na hemoroidy do podmywania. Przyspiesza mega gojenie ran, na prawde skuteczne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
shiftlk19 1 Napisano Marzec 29, 2023 Nie polecam GORĄCYCH NASIADÓWEK! - przez nie wylądowałam na stole operacyjnym, spowodowały zakrzepowe zapalenie guzków hemoroidalnych. Nie pomagały już wtedy żadne leki ani maści. Po tej akcjii KUPIE kasy wydane na wszystkie możliwe maści i czopki (Prokto-glivenol, proktis-M, Hemorol, Posterisan) Poszłem do proktologa, (badanie nie jest aż takie tragiczne- da się wytrzymać te 3 minuty) Okazało się że resztą hemoroidów kórych mi nie wycieli operacyjnie bo niby nie było potrzeby - nie jest tak źle, ale przyczyną bólu jest szczelina. Spowodowane jest to nerwowym trybem życia, stresem. Lekarz przypisał maść rozkurczową robioną w aptece + żel z cieląt Solcoseryl + Dilatator i w ciągu 3-4 dni ból ustapił. Kazał mi znaleść spobób na relaks zażywać ziółka które redukującą stres ... wracając od lekarza trafiłem do Konopnej Farmacji u mnie w mieście w Poznaniu i kupiłem tam na redukcję stresu i przeciwbólowo olej cbd 10% brahmi i maść niedźwiedzi ząb gorvita ... CBD olejek i maść pomógła mi też przeciwbólowo ból ustapił po 4 dniach stosuję go już 9 miesiac i problemy ze szczeliną i hemoroidami się puki co nie odezwały Wszystkie reklamowane w TV wynalazki z apteki musiałem odstawić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach