Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bon appetitt

Co kolekcjonujecie?

Polecane posty

ded.....ja zdjecia kolekcjonuje w kompie, ale przede wszystkim ze wzgledu na lubowanie sie modą:) Jakbym nie niszczyla butow to i te bym kolekcjonowala bo uwielbiam na obcasie ze szpicem, no ale wlasnie niszcze je szybciutko echh

Gość ja nie mam kompleksow
wszystko co dotyczy Indii - od muzyki po filmy i książki oraz świeczki i świeczniki

Gość kolekcjoner kosci
kosci :classic_cool:

ja zaczęłam chyba kolekcjonować koraliki :) różniaste, kombinuję co by z nich wykombinować :D poza tym książki (no przecież z żadną się nie rozstanę, prawda?) kiedyś zbierałam listy i pocztówki, szkoda, że teraz tak mało okazji do zbieractwa się trafia zbierałam też serwetki papierowe z różnymi motywami (dla dzisiejszej manii decoupage jak znalazł :)) otoczenie zmusiło mnie do zbierania kotów (żywych :O i uwiecznionych na różne sposoby) :) oraz aniołów - obdarzając mnie nimi na wszelakie okazje nie wiedzieć czemu :):) oprócz tego zbieram lampki tzw stołowe i kątowe :) bardzo lubię ich światło

Gość dedf435tr5tr4tf4
Na kompie tez mam, bo staram sie rozpracowac taka metode, zeby ani kompa nie przepchac, ani polek;) Ondyna - chwała Oskarowi- i chyba sobie zaniose kilka tomikow do lazienki, bo zreszta w pokoju nie mam juz za bardzo miejsca (chyba ze wzgledu na te zdjecia modelek:)

Gość upupupupupupupupupup

chusteczki higieniczne :) znaczy opakowania z chusteczkami - zeby nie bylo ze takie uzyte :o :):)

Gość asta lavista
nie no zdecydowanie opakowania po maśle miażdżą moją psychikę:)

Gość scrobiranda
Kolekcjonuję imbryki do parzenia herbaty :)

Gość fajny topik*
Zbieram pudełka, podełeczka, kasetki - drewniane, metalowe.;)

Magnesy na lodówkę. :D Mam już sporą kolekcję Zawsze jak coś jem w kuchni, lubię na nie popatrzeć i powspominać swoje wojaże.

ja ostatnio kolekcjonuje ksiazki z biblioteki. ale szczerze mowiac waham sie komukolwiek polecić takie hobby :O🖐️

Gość taszka
kolekcjonuję zdjęcia dłoni ludzi, którym wróżę z ręki mam całą kartotekę

Gość roztoczak
zbieram pierścionki z niebieskimi kamieniami. przynoszą mi szczęście i od wszystkich takie dostaję :P

Gość Rudzianka787
Ja zbieram monety, a ostatnio zaczęłam się przymierzać do zakupu małych sztabek złota i teraz rozeznaje sie w temacie odwiedzając http://www.emonety.pl/, strony róznych banków i inne sklepy numizmatyczne.

Gość yolo22
Mnie ostatnio pochłonęła strona www.myvimu.com . Tu są różne kolekcje zaprezentowane, znalazłem zwłaszcza dużo eleganckich zastaw, prawdziwe cudeńka, szkoda tylko, że nie są na sprzedaż, bo chętnie bym coś takiego sobie zakupił