Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość M-A-L-U-U-U-T-K-A

miłośniczki facetów z długimi włosami WPISUJCIE SIĘ

Polecane posty

Gość M-A-L-U-U-U-T-K-A

zawsze mi sie tacy podobali i szczegolnie na nich zawracm uwage idąc ulicą. oczywiscie mowie o męzczyznach ktorzy dbaja o te wlosy(tłuste sa obrzydliwe) i ktorym taka fryzura pasuje(jak nie pasuje to wygląda sie po prostu głupio). kto jeszcze, tak jak ja, uważa ze dlugowłosi mężczyzni mają w sobie to cos niech pisze:)

Gość cwqfeqwfd
mi tam wszystko jedno jakie facet ma włosy, pod względem koloru czy fryzury (byle pasowała), pod warunkiem że są zadbane, na długowłosych szczególnej uwagi nigdy nie zwracałam ale... traf chciał że zakochałam się w facecie z długimi włosami właśnie i te jego włosy są cudowne (proste, błyszczące, bardzo miękkie) i jest mu z nimi bardzo do twarzy (zdecydowanie lepiej niż z krótkimi), no a gdy powiewają w rytm jego kroków, można paść z wrażenia, tym bardziej że ma szerokie barki i wysportowaną sylwetkę,i wygląda wtedy jak wojownik z zamierzchłych czasów ;D dla mnie to bardzo sexi, ot, miły dodatek do jego osoby

Gość violala
Ja tak uwazalam, majac 16-17 lat, ah to byly czasy ;-). Dzis mam 29 i kompletnie juz mnie nie kreca....gusta sie zmieniaja.

Mnie zawsze kreciły długie pióra :) Gdy maiłam 16 lat i teraz gdy mam prawie 30!

Gość n.
ja wręcz szaleję za facetami z długimi włosami i tylko tacy wzbudzają u mnie zainteresowanie :)

Mi od zawsze podobali się długowłosi i traf chciał, że niedługo właśnie długowłosy przystojniak zostanie moim mężem:)))

o rany, ja chciałam dzisiaj taki topik założyć, serio!!! M-A-L-U-T-K-A chyba mi w myślach czytasz, może powklejamy tu galerię takich przystojniaków!!!

Gość kluklu
Gdy miałam naście i dzieścia lat, to szalałam za facetami z długimi włosami.Spotykałam się nawet z trzema długowłosymi. Jeden z nich jest moim mężem. Pamiętam, że jeden miał przepiękne włosy - długie, sięgające prawie do pasa, gęste, w kolorze ciemny blond. Wygladał w nich zabójczo. Mój mąż miał (czas przeszły) włosy półdługie, teraz ma bardzo krótkie (niestety lata lecą i jest ich coraz mniej), ale tak i tak mi się podoba , i bardzo go kocham.

Gość kkkkkjjjjjjjj
ten ostatni link skopiować i wkleić

i ja jestem bylam i pewnie beda fanka dlugowslosych facetow:))) mimo, ze nastolatka juz nie jestem ;-)

Ja też bardzo lubię facetów z długimi włosami:) Jednego mam w stopce:classic_cool:

Gość Asta Lavista
Ach..ja zawsze uwielbiałam facetów w długich wlosach tylko na nich zwracam uwagę :D Taki Jeden wspaniały już prawie dwa lata oplata mnie swoimi pięknymi długimi piórami i cudowną bródką...Achhhhhh jaki On jest przystojny!!!!!!! Kocham Go!!!Bardzo mocno i nie wyobrażam sobie że mogłabym być z krótko włosym facetem...

Gość Asta Lavista
ulalala:) boscy zapomniałam dodać że mój ideał to długie hebanowe włosy jasna cera i niebieskie oczy (heheh mój ma brązowe ale nic nie szkodzi i tak wygląda cudnie:):):):)Pozdrawiam miłośniczki długowłosych :)

a jak się ma długie ale nie tam gdzie potrzeba ? :D

Gość Sulen
fuuuuuj koles z dlugimi wlosami???o nieeeeeeeeeee odpada bleen brzydale,goryle wiesniaki fuj fuj fujf fufjf ufj jfufjfjfj

ooh ten z INXS jest cudny! :D jestem fanką dlugowlosych hihi :D a przy okazji, kojarzycie moze Scotta Stappa z Creed (bo teraz juz zbrzydl ale wtedy moglabym dla niego zrobic wszystko:D) a no i tak, jestem nastolatką jeszcze;)