Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamalam sie

dziewczyny co mi może być ??moze wiecie??

Polecane posty

Gość zalamalam sie

w sylwka poklocilam sie z facetem ale to tak ze cala chodzilma z nerwów i potem wzielam kapiel gorącą i tak okolo 20 minut siedzialam w wannie pelnej goracej wody.. aż nagle poczulam sie osłabiona i taka czerwona bylam ze jeszcze czegos takiego nie widzialam ...mialam twarz sino czerwoną a serce walilo jak mlot..robilo mi sie slabo.. wygladalam jakbym dostala wylew krwi do mózgu..mam 24 lata wiec mnie to martwi..czy to jakas choroba serce??:(

Gość zalamalam sie
chodzi o to ze nigdy wczesniej mi sie tak nie robilo mimo ze biore nieraz takie kompiele.. twarz byla normalnie taka czerwona jak ogień..aż sie moj facet przestyraszyl:(ale potem polezalam na łozku im i przeszlo jak mi lodem twarz obkladal:(

Gość wrednykot
hej, to na pewno od gorącej wody tak się stało :( a czy teraz też czujesz kołatanie serca??

Gość 24
pewnie cisnienie ci podskoczylo

Gość alfr
moze to bylo zle polaczenie - skoczylo Ci cisnienie i jeszcze w goracej wodzie lezalas ?

Gość zalamalam sie
no dzieki:( potem faktycznie kolatalo mi serducho:(i czulam taki niepokoj wewnetrzny..ale teraz jest spoko

Gość jajjajaa
masz na banjk cos ze sercem zadnej zdrowej lasce to sie nie moze przydarzyc,,

Gość kaska33
no to nierob tak wiecej,bo gdybys np byla sama w domu, mogloby sie to zle dlaciebie skonczyc

Gość lorenka
jjajjjaa ale glupoty piszesz! kazdemu moze sie to zdarzyc ! w nerrwach zlosci i do tego foraca wodsa mogla wywolac taka reakcje -zaslabniecia a wtedy serce szybko bije dajac uczucie strachu ,paniki....

Gość lorenka
kaska ganiam Cie po topikach hhihi!

Gość jajjajaa
ale dziewczyna pisze ze miala twarz jak ogień.. i nie chodzi tylko o zaslabniecie tylko o to cisnienie .../to cos ze sercem jak nic

Gość lorenka
to bylo raczej zwezenie naczyn pod wplywem goraca ,niektorzy tak reaguja na stres -czerwona twarz co szybko przemija albo raptownie czerwona twarz przy alkoholu-to na podobnej zasadzie sie dzieje....serducho mozna swoja droga poobserwowac.....

Gość kobieto nie łam się
znam dziewczynę, która dostawała ataków duszności, jakby miała astmę, choć była zdrowa, pogotowie musiało przyjeżdżać i ją ratować bo miała takie coś, że nie mogła złapać głębszego oddechu, tylko bardzo krótkie, płytkie, szrpane oddechy, do tego tępy ból w piersiach, kilka razy prawie się udusiła u niej tak było, jak musiała walczyć ze starym alkoholikiem, jak katował rodzinę, na tego huja nie było bata, codziennie urządzał w domu mordobicie, widomo ta dziewczyna bezpośrednio przed atakiem bardzo płakała i szarpała się z pijakiem więc był to dla niej ogromny stres, teraz jak udało im się pozbyć kutasa z domu jest z nią ok organizm różnie reaguje na ekstremalne sytuacje, pozbądź się kutasa który doprowadził cie do tego stanu i bedzie ok

Gość jajjajaa
ale zastanowcie sie co piszecie? czy ktoras z was dostala cos takiego podczas goracej kapieli..?bez jaj zdrowa soba tak nie ma..

Gość kobieto nie łam się
nawet zdrowe osoby reagują nieoczekiwanie gdy ich organizm znajdzie się w ekstremalnej sytuacji, gdzie jest potężny stres i strach, tutej goraca woda mogła tylko nasilić badź przyśpieszyć gwałtowną reakcję ciśnienia krwi a ci co mdleją ze strachu albo wymiotują przed egzaminami to też bardzo chorzy ?

Gość to na tle nerwowym ty
popaprana histeryczko :P

Gość ja w łazience
ja za każdym razem jak jestem w łazience i nie włącze wentylatora to czuję duszność, oczywiście myję się tylko pod pryśnicem w letniej wodzie żeby "nie bić dodatkowej pary", jestem zdrowa, mam zdrowe serce, wyniki zawsze miałam w normie

Gość lilien_21
to przez nerwy + gorącą wodę, taka mała histeria. prawie psycholog Ci to mowi

Gość tak tak histeryczki
potrafią się poprwadzić do prawdziwej agonii, gdy ktoś z mocniejszymi nerwami jest "tylko zwyczajnie" wkurwiony

Gość załamalam sie
dziewczyny wszystko co piszecie to prawda tylko ze ja w chwili kapieli nie stresowalam sie . stresowalam sie moze caly czas przes kilka godzin wczesniej ale godzine przed kapielą juz sie uspokoilam i kapiel miala mnie rozluznić \ podczas kapieli czulam nawet przyjemnosc ,..a nie stres ..wiec dlaczego?:( przeciez stres z kilku godzin wczesniej nie powinien tego spowodowac..

Gość załamalam sie
juzmi nie chodzi o tąsłabosc tylko o tą twarz cala ogniscie czerwoną ....

Gość dziewczynoddd
JASNE Z TEGO CO PISZESZ JEST TTLKO TO ZE MASZ JAKIES POWAZNE PRZECIWSKAZANIA DO TAKICH KAPIELI . ZDROWA NIE JESTES NAPEWNO SKORO MASZ TAKIENADCISNIENIE wiadomo ze ze stresów biora sie nadcisnienia zawsze..

Gość dziewczynoddd
poleccie ccc

Gość wrednykot
to na pewno od stresu Ty juz zapomniałas a Twój organizm niee!! tez miałam podobnie... ale u mnie dla niepocieszenia okazało sie ze mam wade serca, wrodzona:( mojej siostrze tez tak sie dzieje podczas goracych kapieli a jest zdrowiutka:)

Gość kakakaa
oj niedobrze ,niedobrze