Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wiolleta

Najlepszy ginekolog we wrocławiu ???

Polecane posty

Gość Wiolleta

Witam. Mam problem z jajnikiem,poszukuje dobrego ginekologa we wrocławiu. Proszę o pomoc.

Gość polonka
Nie wiem czy jeszcze tam przyjmuje ale na Bierutowskiej w Provicie byl(no i moze jest ) swietny lekarz- nazywa sie Jezioro. Moja kuzynka zna tez dobrego ale teraz nie mam namiarow(jesli bylabys zainteresowana to moge wyslac jutro na maila albo na gg). I ODRADZAM Tobie oraz wszystkim- dra Jankowicza(przyjmuje na Trzebnickiej, Katedralne)- oszust! Wmawia kobietom rozne rzeczy, aby wyciągnąc kase!

Gość ja z wrocka
corfamed na kluczborskiej ma dobry sprzet i lekarzy

ja nadal corfamed lubie - i jak jestem w pl to odwiedzam; chodze tam do dr zabielskiej jest superowa chociaz przed nia uwazalam ze kobiery ginki to rzezniczki:)

a ja polubilam bardzo bardzo bardzo dr Piotra Hanczyc, przyjmuje w Dolnoslaskim Centrum Medycznym na Krynickiej- suuuuper lekarz. mam do niego 100% zaufanie, naprawde przejmuje sie pacjentkami- bardzo dobry lekarz

Jakość Pierwsza --> chyba czas zacząć się przyzwyczajać, że do dobrego lekarza jedzie się kilkaset km... a nawet za morze :(. Ja już jestem rozdarta i krążę między wrockiem a stolycą ;). Trochę to dokuczliwe, ale leczenie się u lokalnych konowałów też cośkolwiek dokucza :)

Gość kiedys na forum
byl bardzo madry lekarz, nie znam nazwiska ,wiem,ze jego nick to OB-GYNAEC a namiary podaje bo je znam Wrocław, ul. Kręta 25 Przychodnia LEK-TRANS wtorki, piątki 15-17 zapraszam Warto isc ,zna sie na nadzerkach lepiej niz kilku lekarzy razem wzietych. Mieszkam daleko wiec nie mialam okazji spotkac go w realu ale jezeli chodzi o jego madre wypowiedzi na forach, polecam. Jezeli jestescie z Wroclawia to napewno bez problemu go znajdziecie.

Gość Wiolleta
A co wiecie na temat dr Wiktora Jarosza, pracyjacego w Mediconcept prz ul.Krzyckiej 94.

Gość zujjsa
dobry jest dr Swidrak

Dr Jarosz wybawił niejedna moja koleżanke z bezpłodnosci...i innych powaznych przypadłości....ja osobiście jeszcze u niego nie byłam...ale wiele dobrego o nim słyszałam....