Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chyba jestem

chyba jestem hipochondryczka

Polecane posty

Gość fytd
musisz oznaczyc hormony. testosteron, prolaktyne, fsh i lh

Gość chyba jestem
moj lekarz nie robil mi badan hormonalnych u mnie bylo to tak: przez kilka miesiecy nie moglam zajsc w ciaze, kupilam testy owulacyjne- nie wykazaly owulacji, poszlam do gina.. na jajnikach pecherzyki- cale jajniki pokryte nimi... potem monitoring cykli i wyszlo ze nie dochodzi do owulacji- leczenie ... a teraz mam w brzuszku mala zuzie:)

Gość ja tez tak mam niestety
o to super :)

Gość chyba jestem
ja mialam lekko przetluszcajaca sie buzie i wlosy, zero problemow z wag, cykle bezowulacyjne- na tej podstawie stwierdzil u mnie lekarz pco

Gość fytd
zadroszcze ci tej zuzii w brzuszku... :) szczesciara z ciebie!

Gość chyba jestem
:D jeju mowie Wam dziewczyny- tyle staran... juz tracilam nadzieje powoli.. jestem przeszczesliwa jak mi sie mala merda w brzuchu:) ale mam czasem takie schizy ze 2 x w tg jestem w szpitalu - no paranoja poprostu..pewnie dlatego ze tyle nie moglam zajsc... i dlatego bo na poczatku ciazy mialam krwawienia okropne i lezalam wszpitalu- to bylo okropne:O musze sie nauczyc myslec choc toche pozytywnie, ale to tak cholernie trudne:O ja tez tak mam - a wiesz czy dochodzi u Ciebie do owulacji? jak masz watpilwosci to kup sobie testy owulacyjne albo idz na monitoring cyklu.. fytd a gadalas z lekarzem ze sa jakies przecwwskaznia by starac sie o malenstwo?

Gość ja tez tak mam niestety
ja tez chce kiedys miec ale jeszcze troche poczekam w tym roku dopiero 22 lata chce jeszcze zajac sie soba i ustatkowac ;) ale jak juz teraz patrze jak znajome sa w ciazy to az sie lezka kreci :)

Gość fytd
nie gadalam jeszcze o tym z lekarzem... teraz bedac u gin, powiem, jej o swoich planach. zobaczymy, co powie... ale u mnie nie wyglada to kolorowo... problemy z zoladkiem, jestem na etapie diagnozowania celiakii... :( nie wiem, jesli okaze sie, ze to ani szczelina, ani hemoroidy, to moze jakas grzybica sie przyplatala?..... :( zalamac sie mozna........ gdzie tu marzyc o dziecku??

Gość podobno dziecko
wszystko doprowadza do normy :)