Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pilne pilne pilne

SZUKAM TŁUMACZA PRZYSIĘGŁEGO !!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość pilne pilne pilne

Gość maluniaMIMIMI
a co chcesz ja robie tłumacza??

Gość ciocia wiesława
to tu szukasz ? wyjdź do miasta , tam ich jest jak nasrał , w co drugiej bramie albo poszukaj w książce telefonicznej

Gość pilne pilne pilne
no ja właśnie też chcę zdawać egzamin! i ciekawi mnie parę rzeczy... malunia, a jakim językiem się zajmujesz?

Gość ciocia wiesława
aaaaaaaaaa , to przepraszam 🌼

Gość pilne pilne pilne
ciociu Wiesławo, nic się nie stało :-) Nika - dziękuję, ale nie zależy mi na tłumaczeniu, tylko na rozmowie z osobą, która szykuje się do zdawania egzaminu

Gość upupupupupupupupupupupup

Jeżeli szukacie tłumacza przysięgłego czy też chcecie przetłumaczyć tekst na język obcy albo z obcego na polski to rekomenduję doświadczone biuro tłumaczeń Diunia: www.diuna.biz/o_nas.php. Ekstra obsługa, przełożyli mi artykuły i dokumenty zawodowe (w tym CV) w niezwykle zwięzłym terminie, co było niezmiernie ważne, albowiem wyruszałem zagranicę do pracy. 100% satysfakcja zapewniane. Gorąco polecam.

Jeżeli szukacie tłumacza przysięgłego czy też chcecie przetłumaczyć tekst na język obcy albo z obcego na polski to rekomenduję doświadczone biuro tłumaczeń Diunia: http://www.diuna.biz/o_nas.php . Ekstra obsługa, przełożyli mi artykuły i dokumenty zawodowe (w tym CV) w niezwykle zwięzłym terminie, co było niezmiernie ważne, albowiem wyruszałem zagranicę do pracy. 100% satysfakcja zapewniane. Gorąco polecam.

Gość gość
Mogę Ci polecić tłumaczenia przysięgłe artoftraslation. Biuro mieści się w Sopocie. Korzystałam z ich usług już kilkukrotnie i zawsze byłam bardzo zadowolona z jakości wykonywanych tłumaczeń.

Gość gość
Mi jest potrzebny tłumacz z poznania lub okolic. Ktoś coś?

Gość lenka159
W Poznaniu jest sporo biur tłumaczeń więc nie powinnaś mieć problemu ze znalezieniem dobrego. Ja sporo słyszałam o tym biurze http://www.mtlumaczenia.pl/poznan Mają ponad 50 letnie doświadczenie i tłumaczą teksty na wiele języków. Z tego co pamiętam wycena tekstu i jego wysyłka jest gratis. A co konkretnie masz do przetłumaczenia?

Gość gość
Dobre tłumaczenia z języka czeskiego wykonuje http://tlumaczczeskiego.warszawa.pl/ Swego czasu miałem do przetłumaczenia dość sporo dokumentów w tym języku i cała usługa została wykonana naprawdę profesjonalnie i terminowo

Gość gość
Znam biuro tłumaczeń http://tlumaczeniabydgoszcz.com.pl/ które kiedyś wykonywało mi bardzo dobre tłumaczenia na niemiecki i myślę, że warto się do nich zgłosić w tej sprawie

Gość gość
Ja kiedyś korzystałam z tłumacza przysięgłego jak potrzebne mi były tłumaczenia z języka angielskiego, Jeśli takich potrzebujesz warto wybrać się do tego biura tłumacza przysięgłego(tlumaczka-przysiegla.pl ) w Warszawie, na ul. ul. Gwiaździstej 27, dzielnica Żoliborz . Byłam bardzo zadowolona.

Gość gość
Moja firma od kilku lat zamawia tłumaczenia przez stronę www.tlumaczeniagruca.pl . Dobre biuro, jeszcze mi żadnego terminu nie zawalili. Obsługują różne języki, jest ich pewnie z kilkadziesiąt albo i więcej. My głównie potrzebujemy tłumaczenia na rosyjski bo z tym rynkiem najbliżej współpracujemy jako przedsiębiorstwo.