Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość płaska jak deska

Moje strasznie MAŁE PIERSI Zobaczcie sami

Polecane posty

Gość haneczka0000s
to są małe piersi???? ja mam mniejsze od Twoich :-( i pradwę powiedziawszy chciałabym mieć takie jak Ty

Czyli przejżałaś na oczy A wafelek25? - publikacja mile widziana ;-) Jak wy już za kilkanaście lat będziecie wdzięczne naturze (choć już teraz powinnyście) za to że nie dała wam dużych piersi. Wiem co pisze. Z byłą wakacje spędzaliśmy na plaży nudystów. Widziało się tam czasem ładne panie po 40-ce (duzych nie miały, dzięki temu łatwiej im było utrzymać urodę ciała) A po za tym: duże mają tylko jedną zalete - mozna między nimi umieścić członka. Jednak i tak każdy facet swierdzi że to się umywa przy miłości francuskiej. Więc tamta zaleta duzych traci na znaczeniu w porównaniu z zaletami mniejszych, które na zgrabnym ciele bardziej pasują i wtedy całość tworzy wrażenie perfekcjonizmu, niczym rzeźby (przy dużych to niemożliwe). Gdybym miał wybierać przykład biustu dla swojej przyszłej żony to bardzo chetnie wybrabym ten, którym Ty się pochwaliłaś

poprzedni mój tekst oczywiście do \"płaskiej\" Ale wisz co... Z ludzmi tak czasem jest. Niektórzy budują wokół siebie mur. Mur od wewnątrz obudowany krzywymi zwierciadłami. W efekcie nie widzą rzeczywistoci, która jest zupełnie inna od kłamliwego obrazu zwierciadeł. Więc to miłe że internauci tego portalu zburzyli jeden z takich niepotrzebnych murów :-)

poinformowana-->zdaje sie, ze bylo tu takie zdjęcie zrobione od góry. Ktos kiedys powiedzial, ze duże piersi lepiej wyglądają w ubraniu, a małe bez. Cos w tym chyba jest...

Gość ja mam jeszcze mniejsze
:(chcialabym miec takie jak ty

Gość MALA mi 83
Droga autorko masz super piersi!!! Powaga, masz bardzo ksztaltny biust.Gdybym miala taki to latem latalabym bez cyckonosza i patrzyla jak galy wychodza facetom z orbit:) Pozdrowka:)

obejrzalem Twoje zdjecie i napisalem komentarz pod nim-masz piekne piersi-wyobrazam je sobie bez stanika=sa sexi,pozdrawiam Cie i porzuc te mysli o powiekszaniu...

Znajdź sobie inne zmartwienie. Powiększenie tych prześlicznych piersi byłoby zbrodnią. Nic tylko je popieścić...

Cześć Wafelek i cześć Carol. Jak dawno was tu nie było. Zyczę wam wesołych i spokojnych świąt.

Cześć A.Man. Dziękuje za życzenia. Tobie i wszystkim innym też wesołych i spokojnych Świąt życzę.

lepiej byś się dziewczyno ortografią zajęła, a nie piersiami:P i szczerze mówiąc to nie wiem czy Twój chłopak by się ucieszył wiedząc, że \"świecisz\" piersiami na jakimś forum:/

Ależ kilerko, jak ktoś miał urojony kompleks, to jej facet pewnie zawdzięcza internautom to że ona już go nie ma. A wiadomo, kobieta bez kompleksów będzie bardziej otwarta w łuzku i przez to lepsza w sexie

Gość angela...
nieprzejmoj sie twoje piersi sma ok :) nie sa zamale poprostu sa takie jakie powinny byc ;) heh ... ale na operacje bym sie na twoim miejscu niedecydowala bo to niebezpieczne moga ci jeszcze bardziej spieprzyc. ciesz sie ze przynajmniej masz srednie i okragle sterczace piersi a nie duze i wiszace. to bylby owiele wiekszy problem :) pozdrawiam cie papa

A.Man witaj 🖐️ ;) kilerka debilizmów przepraszam ale gdzie Ty widzisz błędy ort w moich postach ? :P Facet wiesz tak to jest niestety na kafeterii, wejdzie ktoś i nawet nie przeczyta kilku stron wstecz zeby sie zapoznac z moimi myslami tylko od razu krytykuje :( ale mnie to juz nie rusza bo wiem , że wiele osób mnie rozumie między innymi Ty i za to jestem wam wdzieczna :) :) :) WESOŁYCH I SPOKOJNYCH ŚWIĄT 🌻 🌻

Gość skowronvip
Hey. Moja dziewczyna ma prawie identyczne ma też takie same sutki. Dla mnie w sumie wielkośc piersi nie ma znaczenia. W PIERSIACH NAJWAżNIEJSZE JEST TO JAKA MINE ROBI KOBIETA KIEDY JE POKAZUJE :) nie zadręczaj się niczym są na prawde śliczne. Idealne piersi to takie które mieszczą się w dużej, silnej dłoni faceta... Pozdro dla wszystkich kobitek z takimi właśnie piersiami i pozdro dla mojego słoneczka.

Gość FAJNE CYCE
masz zajebite cycuszki jak mi dasz swój numer telefonu albo cuś inego to możemu o nich pogadac sam na sam odpisz pozdrawiam dziewczyne z ekstra cucami

Gość FAJNE CYCE
Będe czekał

Gość FAJNE CYCE
szkoda bym troche je possał bo są zajebiste i czego tu się wtydzić

Gość he..
nie wazne czy male czy duze aby zawsze byly zdrowe!!!!!

Gość FAJNE CYCE
cała prawda a i warzne żeby były jędrne

tam pierdolta :-O ważne aby wogóle były :P bo w tych czasach to nic nie wiadomo :-O

Gość bluznierca 1111111
ta a niekture to same suty mają ha ha ha

Gość E_MAN_68
są naprawdę fajne.nie wyolbrzymiaj .masz fobię...

Gość FAJNE CYCE
ja też tak myśle bardzo fajne zadkość zobaczyc takie piersi fajne sutki masz

Gość dr Mengele
Fajne cycki

HEEEEJJJJ! Ja ma takie piersi i co? Są niefajne? Chyba oszalałaś! Są boskie, mój chłopak je uwielbia i nie chciałby, żeby były centymetr większe.. Chyba wrzuciłas te foty, żeby się komplementów nasłuchać .... I nie ściemniaj, że masz problemy z kupnem stanika bo w życiu nie uwierze. Ja nie mam. Poza tym masz miseczkę A/B więc ZUPEŁNIE nie widzę problemu. I tylko współczuję twojemu facetowi. Bycie z laską, której głównym problemem jest problem wyssany z palca musi być straaaaszne... Nie żal CI życia na kompleksy? JAk dojdziesz do tego, że trzeba było się cieszyć, epatować i uwodzić swoim ciałem, to się okaze że masz 50 lat i nie masz już czym uwodzić. Więc radzę zmienić podejście do życia, jeśli Ci tego życia nie szkoda.. O ile to z tymi kompleksami to prawda, bo nie wierzę, że taki biust może wprawiać w kompleksy!

Gość shigella
Bardzo mi się podobają twoje piersi. A czy ktoś widział piersi Kai Paschalskiej w Fakcie?