Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hgfhgfhgfkh

Nie mam piersi.. a mam 19 lat Czy powinnam pojść do lekarza ???

Polecane posty

Gość hgfhgfhgfkh

a wiec mam juz 19 lat a moje piersi są niewodczne :( nie wiem czy powinnam isc do lekarza ginekologa ? czy moze od razu do endokrynologa, mysle ze ma to związek z hormonami.. mam owłosione ręce,problemy z cerą i włosami .POmózcie mi co mam zrobic?? :( wstydze sie :( w rodzinie kobiety mają biusty.. nawet moja 12 letnia siosta ma biust.

Gość ale w ogóle nie masz biustu
?? Czy mały, bo to różnica/

Gość Hup Hup Hup
jest ale praktycznie zlewa sie z koszulką a jak leze to całkiem wszystko płaskie :(

Gość hgfhgfhgfkh
dlaczego nikt mi nie chce doradzic :( i poradzic :(

Gość idź do endokrynologa

Gość jaka jest roznica
w bisucie ? bo u nie 5-6 cm i terz sie zastanawim nad lekarzem ..zeby cos poradzil tylko nie wiem jaki

prawdopodobnie potrzebna ci będzie kuracja hormonalna problemy ze skórą + owłosienie + brak piersi mogą wskazywać na zachwianą gospodarkę hormonalną idź koniecznie bo potem można mieć niezłą jazdę z jajnikami

Gość koli20
Problem jest wtedy, kiedy piersi w ogole nie widac, nie ma nawet zarysu. Jesli sa nawet 2 cm roznicy miedzy rozmiarem pod biustem a w biuscie, to juz jest dobrze. Sa to po prostu bardzo male piersi. Ja juz bylam u lekarza.

Gość hgfhgfhgfkh
do koli20 a mialas robione badania hormonalne ??? Zastanawiam sie czy w ogóle ejst sens tak iśc bo powie ze mu dupe zarwacam głupotami :(

Gość wierzyc mi sie nie chce
no ale włascicielko postu, podaj wymiary!!!

Gość hgfhgfhgfkh
pod biustem 78 a z biustem 85

aha, i myslisz, ze nie masz piersi? Przeciez masz biust, mały, ale masz. Po co ci wizyta u lekarza? On ci ich nie powiększy. Masz normalny biust. Nie rozumiem, dlaczego napisałaś, ze nie masz biustu!!!

Gość hgfhgfhgfkh
kobieto to nie jest normlany biust !!!!!!!! ja w najmniejszym A mam luz... Moze mi nie powiększy ale chciałabym wiedziec czy nie mam problemami z hormonami. Teraz ! a moze trzeba cos zacząć leczyc ... chce miec dzieci.

Gość mały masz biuścik
ale jednak ocś tam masz, bo 7cm różnicy między POD biustem i obwodem to nie jest jescze tak tragicznie kiedys pisała tutaj laska, która miała 3cm różnicy 75cm pod biustem i 78cm w obwodzie - to już jest naprawdę masakra i może przeszkadzać ja mam dużo większą różnicę niż Ty, bo 68cm pod biustem i w obwodzie 86cm, a wcale nie mam dużych piersi więc rozumiem Ciebie

To jest normalny biust. Moja znajoma ma pod biustem 75 a w biuście 82. Tez byla u lekarza, nic jej nie wykazało, wszystko ok. TY tez mozesz iść. Ale chodzi mi o to- że dużo kobiet ma taki biust, i to normalne, mały, ale ważne, ze jest. Od małego biustu nie będziesz bezpłodna, spokojnie.

Ja mam 22 lata, pod biustem 76 a w biuście 81, a mimo to nie uważam, żebym biustu nie miała wcale, bo mam tylko bardzo mały. I podobnie wszystkie kobiety w mojej rodzinie, tak jak w Twojej, mają duże piersi od miseczki C począwszy. Byłam u ginekologa-endokrynologa, bo oprócz małego biustu mam jeszcze inne problemy, takie jak zespół pco i hirsutyzm. Dostała hormony, po których miał się też biust powiększyć, ale niestety nic nie drgnęło :(

Gość za późno na wszystko
kobieto, teraz to już tylko do chirurga

Gość margeuritte
jesli jestes bardoz chuda to jets to normalne napisz ile wazysz i ile masz wzrostu moja kolezanka przy 175 wazy 55 kg i nie ma biustu ani sie tym nie martwi. Dwa jesli twoja mama ma maly biust to nie licz na to ze bedziesz miala wielkie piersi bo to zazwyczaj jest podobnie. No i 3 masz 19 lat wiec moze udaj sie do ginekologa niech ci przepisze tabletki antykoncepcykjne bo epwneio sie niebawem przydadza a od nich piersi nieco sie powiekszaja.

Gość płaska
ja mam 26 lat i bardzo bardzo mały biust(praktycznie jestem płaska) byłam u lekarza i nic się nie da z tym zrobić:( po prostu takie mam

Gość wiśnia zielona od pleśni
operacia plastyczna tylko ci pomorze

Gość płaska
ja się nie zdecyduje i musze tak żyć

Gość aasiaa
ja też mam problem z małym biustem. kiedyś na necie czytałam o "cudownych" tabletkach, które powodują wzrost biustu. Czy którś z was wie coś na ich temat? Czy faktycznie są skuteczne czy to tylko taka ściema? proszę o odpis. buźka

Gość Niepotrzebnie sie przejmujesz
Po co ci piersi Ja robie wszystko zeby ich nie miec Z B mam male A, ciesze sie niezmiernie

Gość makijka
mialam podobny problem i zrobilam badania hormonalne.niestety okazało się ,że mam problemy z hormonami.Leczylam się do czasu gdy podjęłam naukę na uniwerku.Przerwałam ,bo koszmarnie się czulam po tabletkach i żadna wiedza do głowy nie wchodziła.Teraz jestem mężatką i niestety nie mogę miec dzieci .Dla Twojego spokoju -zrób badania ,żeby upewnić się ,że taka twoja uroda i wszystko jest ok.

Gość gość
ja mam 72 pod biustem w biuscie 77 .... :/ tez nie mam pojecia co jest, mam juz prawie 20 lat i przez ten czas wogole nie widze zeby moj biust sie powiekszal....