Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aja33

PORAżENIE MóZGOWE- POTRZEBNA POMOC !!!!

Polecane posty

A dzisiaj mój tato i dziadek Ali skonczyłby 59 lat:O A tu juz dziewiaty miesiac jak odszedł😭

hej dziewczynki...ale jestem zagoniona..nawet w niedzielę, nie mam siły do niczego, wiesz Aju mój tato jak zmarł to miał 56lat... we wrześniu minęło od tamtej chwili 18 lat... a ja ciągle go pamiętam , ciągle trudno uwierzyć że odszedł tak nagle.... zadaję sobie pytanie jakby to było gdyby teraz był pzy nas...jestem pewna że życie byłoby prostrze..tak bardzo mi go ciągle brakuje...trzymajcie się...pa

Anonimowo :) dzieki:) Ja nie mam tyle czasu co kiedys:) Alicja rosnie i coraz wiecej pracy. Mariolla wiem jak to ciezko jest.....mnie tez bardzo brakuje ojca. Był dla mnie przyjacielem jakiego nigdy nie bede miała......

Anonimowo :D , bo nie mam zalu do Boga juz napewno. Wiara dodaje mi sił:D Dobrej Nocy🌼

Gość Temat u góry więc wpisze się
Ten temat to dobry pomysł. Ja w ubiegłym roku wpłaciłam z podatku 1% dla Ali - 5,60zł ( wiem mało , ale ja mało zarabiam i tyle wyszło) bo akurat pojawił się ten temat na kafeterii. Stwierdziłam - co za różnica komu dorzucę grosik, przecież każde dziecko z Fundacji potrzebuje pomocy, a że link do strony był ''pod ręką'' to skozystałam. Myśle, że nie jedna osoba w ten sposob wpłaciła albo wpłaci symboliczną złotówkę.

❤️ cieszę się że jest nas więcej....Aji i Alutce to się należy... nawet te pozornie niewielkie sumy , gdy się je zliczy dają jakąś pomoc dla tych dzielnych dziewczyn... ja tez wszystkim znajomym podałam link do strony , myślę że jak każdy kto tu zagląda przekaze to dalej to łańcuszk będzie całkiem spory...nic to nie kosztuje a można pomóc....całuski na cały dzień...pa Aju jesteś oparciem nie tylko dla Ali ale i zapewne dla wielu innych... od Ciebie trzeba się uczyć pokory i siły...pa

Witam i dziekuje Wszystkim za kazda złotówke:) Dzieki tym wpłatom juz trzy razy na turnusie w tym roku byłam i szykuje sie czwarty:D Gdyby nie Wy nie dałabym rady❤️ Alicja robi postepy:) Miała kryzys po śmierci dziadka , ale juz jest dobrze. Byłysmy odwiezc syna na lotnisko dzisiaj. Juz jest w Londynie. Nie miał wyjscia. W kwietniu zostanie ojcem, a praca do której chodził to niewypał. Podobało mu sie, ale szef mu nie zaplacił. Alicja dzielna- chciaz łzy jej poleciały przy pozegnaniu brata. Była ze mna w Krakowie-Balicach. Przesyłam pozdrowienia w imieniu moim i Ali. Dodam, ze chodzi juz coraz lepiej:D

Anonimowo hahaha:D Jaka tam wielka hahaha w kilogramach to napewno:D Dobrej Nocki Poprostu robie co moge- staram sie:)

Witam , jestem tutaj pierwszy raz [przez przypadek} troszke czytałam wasze wypowiedzi, ja równiez mam chore dziecko , mój synek jest opóżniony psycho-ruchowo ma 9 lat , a oceniaja go na 5 lat jego rozwój idzie do przodu , ale bardzo wolno ,,,,,, zajże znowu jak będe miała troche wolnego czasu....Serdecznie Wszystkich pozdrawiam 🌼

Dzień Dobry:) Witam nowego czytelnika:) I Równiez pozdrawiam🌼 My bierzemy sie do pracy z Alicja:) Miłego Dnia🌼

Gość I super
Przepraszam, coś mi się przypadkiem nacisnęło. To nick z innego tematu. Tu przyszłam poczytać i tak jakoś niezdarnie wysłało mi pusty post :O

Ajjjjjjjj, ale sie porobiło:( Moj syn na oszustów trafił:O Okradziono go i zostawiono w nocy w obcym i wielkim miescie jakim jest Londyn:( Na tyle trzezwy umysł ma ze na policje poszedł. Tam spedził cała noc. Teraz jest w ambasadzie Polskiej . Jutro o dziesiatej rano rusza autokarem do Polski. Ambasada mu pomogła. Dzieki Bogu nic mu sie nie stało. I to Polacy swoim rodakom takie świnstwa robia. Jak tak mozna. teraz juz powiedziałam , ze wole suchy chleb woda zapijac byle by nigdzie nie jechał. Przepłakałam pół dnia.......

Witam. Mój syn własnie do autokaru wsiada w Anglii. Jurto o tej porze bedzie w domu........Pozdrawiam. Miłego Dnia🌼

Anonimowo:) hej . Tez witam ciepło. Jede po syna. Alicja w szkole i okropnie sie cieszy , ze brat juz bedzie:D

witaj... masz rację najważniejsze że synowi nic się nie stało... a Ci oszuści jeszcze się sparzą ...na innych cwańszych od nich. Całuję was mocno..pa

Gość Sobotnie przedpołudnie
Miłego dnia dziewczyny :) 🖐️

Hallo:D Witamy🌼 Dzisiaj było spanie:D Wszystko spłyneło z nas i spało sie super:) Ale juz po sniadanku i spacerku z Dusia;) Teraz do pracy trzeba sie brac:O Miłego Dnia dla Wszystkich❤️

O, i zapomniałam napisac:) 12 listopada wyjezdzamy z Alicja do Rusinowic! To juz pewne:D A jak Dusia skonczy rok to na szkolenie idzie:D Udało sie!!!! I tanio i blisko.Kochana sunia:D

Gość Pobudka-wstawać
Cześć 🖐️ :D