Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aja33

PORAżENIE MóZGOWE- POTRZEBNA POMOC !!!!

Polecane posty

Witam i uciekam do szkoły:) Miłego Dnia🌼

Gość Ludzie o dobrym sercu
Podpisz petycję w sprawie zwierząt zabijanych dla futer http://www.empatia.pl/

Witam- Oddałam głos ! Nie zabijac zwierzatek:( Nie miałam wczoraj czasu tu zajrzec:O Ze szkoły o 16-tej wróciłam i za Alicje sie wziełam. Cwiczenia, kapiel i ortezy. A wieczorem padłam:) zycze miłego dnia🌼

Jasne Ogórek:) Do przodu:D Bo u mnie chcieć to móc 🌼 Dobrej Nocy:)

Dzień Dobry:) Dzwonili dzisiaj z Fundacji, zeby potwierdzic nasz przyjazd 16-go marca:D Wszystko juz załatwione:) Nawet kierowca, który nas zawiezie do Warszawy:) Z hotelu, w którym sie zatrzymamy jest tylko 20min. do Fundacji na rehabilitacje. Wiec super. Pozdrawiam serdecznie❤️ wszystkich:)

Dzien dobry:) Lepiej pózno jak wcale. Heh cały dzien gonie. Teraz Alicja obiadek je to wpadłam zeby sie przywitac. Hipoterapie zaczynamy od kwietnia:D Zzłatwione wszystko. Nie teraz, bo na turnus sie szykujemy i nie chce zeby zachorowała. Pan ze spóldzielni mieszkaniowej był i bede miała zgode na wszystkie prace zwiazane z likwidacja barier w mieszkaniu.:) Wiec układa sie dobrze. Pozdrawiam i buziaki od Alicji przesyłam❤️

Dziekujemy za buziaki i po chwili relaksu bierzemy sie do pracy:) Nie mozna z pełnym brzuszkiem:D cwiczyc.

hej! musiałem zrobi korektę PIT-a ale poprawiłem już więc procencik dojdzie :-)

Hejka:) My byłysmy dzisiaj znowu u dermatolaga . Wszystko sie goi dobrze. Okazało sie , ze to na tle alergicznym ta wysypka. Za tydzien jednak znowu do kontroli. Ogórek takie korekty zdarzaja sie dosyc czesto , wiec nic sie nie stało. I dzieki jeszcze raz:D Miłego Dnia wszystkim🌼

Witam:) Mariolla usterki sie zdarzają . Dzisiaj troche pracy w domku miałam , własciwie mam dzisiaj. Na rehabilitacji dostała Alicja wycisk jak zawsze:), ale to lubi haha. Wie, ze to dla jej dobra. Miłego Dnia🌼

Dzien dobry:) Pogoda paskudna dzisiaj. Wieje, leje i burza była:O Ale nastroje pogodne mamy:D Miłej soboty zycze wszystkim🌼

Hejka:) Wichura była i my bez internetu:O Wielkie konary drzew fruwały jak zapałki. Strasznie. Alicja w domku dzisiaj, własciwie to do konca tygodnia.Do srody maja rekolekcje w szkole , w czwartek na kontrol do dermatolaga , a w piwtek ortopeda w Katowicach. Cały tydzien cos . Zyczymy miłego Dnia🌼

Dzień Dobry:) Czau brakuje. Tyle spraw do załatwiania mam:O Wpadłam sie przywitac i Pozdrawiam wszystkich:)