Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

margolcia_22onet.eu

ślub w tym roku!!! zobacz!!!

Polecane posty

zapomnialam zapytac, ile ta z Gigantu bierze za fryzure, bo ta z kociej to chyba z 40 zl albo i mniej... a za prubna podobno 15zl?? ale nie wiem dokaldnie bo sie osobiscie nie pytalam...

Wlasnie zapomnialam jak sie nazywa ta fryzjerka ktora tam czesze fryzury np. na slub bo jest tylko jedna tam, ktora sie tym zajmuje..

Gość kaaaaaaaaaaaa
ten z gigantu to chyba 60 zł. za ślubna ale to wam jeszce napisze w pon. ide na próbną i został tylko tydzień :-) ale jestem podekscytowana ..........

Woww tylko tydzien..fajnie..tez bym chciala byc juz po...:P Mi zostalo jescze 2 miesiace i troche rzeczy do zalatwienia..

Gość kaaaaaaaaaa
moni82 byłam bardzo zadowolona polecam! ja już po i teraz jestem szczęśliwą mężatką :-)

Gość kaaaaaaaaaa
jetseście przed tak wiec jak macie jakieś pytanka to śmiało jeszce tu od czasu do czasu zaglądam ale topic w koym brałam udział też już zanika tak wiec nie wiem jak długo tu będe a szkoda bo sie przyzwyczaiłam :p

Ciesze sie ze topic wrocil. kaaaaaa gratulacje!! mialas ladna pogode? Slub byl w Swieta czy 14 kwietnia??? co to fryzjerki z gigantu to ile zaplacilas za slubne fryzure i gdzie ten fryzjer sie znajduje doklandie??? I skad mialas tort weselny???? I jaka 1 piosenke?? no to tyle pytan....mam nadzieje ze tu zagdladniesz i odpowiesz..

witam! ja to chyba mam pecha wlaśnie dzisiaj mój luby złamał nogę! jak tak dalej pójdzie to jeszcze do ołtarza podjedzie na wózku inwalidzkim :( mam nadzieję że powiedzenie \"do wesela sie za goi\" się sprawdzi!!!! kaaaaaaaa mogłabys podać jakie mialaś menu na weselu bo ja myslę i myślę i jeszcze nic nie wymyśliłam więc moze ty mi coś podsuniesz?? no i dobre pytanie od moni82 skąd zamawiałaś torta???

Gość kaaaaaaaaaaaa
ślub miałam 8 kwietnia w święta pogoda była taka sobie ważne ze nie padało były tylko chmurki nie nażekam miałam robione zdjęcia w ogrodzie i całkiem nieźle wyszły pomimo iz nie było pogody za fryzjera zapłaciłam 120 zł. ale tylko dlatego ze były to świeta normalnie to chyba bierze 60-80 zł. probna 30 zł. adres podam ci puźniej bo nie mam ze sobą jego wizytowki a siedze w pracy :-( tort weselny miałam wliczony w cene tak wiec nigdzie nie musiałm szukać i był pyszny i nadodatek dostałm 2 do domu bo było za dużo tak wiec jeszcze tydzień go jedliśmy :-) na pierwsza piosenkę wybrałam "kocham cie" sławka uniatowskiego i byłam zadowolona ładnie zagrali i super bo wyrażała nasze uczucia do siebie menu: ustaliła nam właściecielka sali i było ok jak dobrze pamietam to 1. obiad rosół, ziemniaki, kluski, 3 surowki, 3 rodzaje mięs:rolada, schab ze śliwką i kotlet dewolaj 2. 1 kolacja : frytki, i kotlet ala pizza bo na nim były pieczarki szynka papryka , ser i polane ketchupem - po prostu pycha :-) 3. 2 kolacja ????? chyba tez jakieś mieso ale nie pami ętam sorki 4. 3 kolacja bef strogonof i oczywiście było ciasto, lody zimna płyta( sałatki chyba 3, szynki itp., jajka takie ozdobne z kawiorem, łosoś , jakaś też dziwna ryba wędzona -nawet dobra-, 3 rożne ryby w zalewie octowej-jedne tradycyjne i nne bardziej na słodko a inne jeszce z jakąś sałatka , oczywiście musiały być kulki śledziowe! :-) uwielbiamy!, owoce, cukierki i niewiem co jeszce ? mam nadzieję ze cos pomoglam jak macie jakieś pytanka to czekam :-) pozdrowionka

co do TORTU to byl \"powleczony\" marcepanem czy mial dekoracje z kremu i jakie smaki byly w \"srodku\". za niedlugo musze sie na cos zdecydowac i nie wiem na co... ja chce zamowic w Felicji chco nigdny nie jadlam tortu z Felicji.

co do 1 tanca to najprawdopodobniej zdecydujemy sie tez na slawka U. \"kocham cie\", bo jakos wszytko co do tej pory slyszalam mi nie pasuje...

Gość kaaaaaaaaaaaa
moni82 jutro bede miec troszkę wiecej czasu to ci prześle zdjęcie moje =go tortu był super składał sie jak sie nie myle z 5 tortów w środku była fontanna i oczywiście zstuczne ognie :-) smakował rewelacyjnie ale jaki miał smak ......... no dziś niestety znowu w pracy :-(

Gość marglcia_22onet.eu
witaj kaaaaaaaa a mam do ciebie jeszcze takie pytanie skąd braliście alkohol i ile w przybliżeniu placiliście??

Gość kaaaaaaaaaa
alkohol miałam zalatwiony po znajomości tak wiec nie moge napisać co i jak fryzjer nazywa sie Mantahan czesal mnie właściciel Rafał Bury mieści sie na gigancie ul. piekarska 18 tel. 32/7511603 zdjęcie tortu jak znajde to zaraz prześle albo jutro

Gość kaaaaaaaaaa
C:\Documents and Settings\user\Moje dokumenty\Moje obrazy\zdjęcia z wesela kasi i lukasza\ślub 8.04.07r Tyrna\2007-04-09-1220-58 DSC_0949.JPG

Gość kaaaaaaaaaa
moni daj swoj mail to ci prześle zdjęcie mojego tortu bo nie wiem jak go tu wkleić :o

Witajcie :) ja mam ślub 5 maja -teog roku, więc troszkę ponad tydzień :) Robię przyjęcie weselne dla 30 osób i mam nadzieję, ze wszystko pójdzie pięknie... :)

Gość kaaaaaaaaaaaa
moni przesłałam ci fotki mojego tortu i jedno nasze moze sie znamy skoro jesteśmy z tej samej miejscowości???? pozdrowionka

Do kaaaaaa Dziekuje, zdjecia doszly, niestety sie nie znamy. Przypomnij mi gdzie mialas wesele i na ile osob bo tort ogromny!!! i okazaly:) No i jak z prezentami?? cos nie spasowalo czy wszystkie ok??

Gość kaaaaaaaaaaaa
ja miałam wesele w Ledzinach u Pinocego wesele na 100 osób ale 1,5 tortu mi zostało i dostałam do domu co do prezentów to dostaliśmy samą kase!!!!!!! prezenty dostaliśmy tylko od osób ktore z pewnych względów nie bylo na weselu i tak dostliśmy: 2 komplety takich ozdobnych filizanek ale takie pożądne za ok 200 zł. podobają mi sie 2 komplety pościeli ale tez takie lepsze bawelniane - nie te zwykłe z kory taki zestaw gdzie jest czajnik bezprzewodowy z dzbankiem na herbate i taca do tego która ten dzbanek podgrzewa - cośna styl expresu do kawy tak wiec jesteśmy bardzo zadowoleni bo nie było bezsensownych prezentów i była kaska a mieszkamy razem z rodzicami tak wiec tym bnardziej zalezało nam na tym aby nie dostawac prezentow które nam nie byłyby potrzebne bo w domu wszystko jest

no to super!! ja mam nadzieje ze moi goscie tez zrozumieja ze kasa to najlepsze rozwiazenie, oprocz tego ze od znajomych z liceum ktorzy przychodza na wesele zamowilam sobie szcztucce z geralacha ktore sama sobie wybiore (wzór) wiec nie bedize niemilych niespodzianek..:P

hej kaaaaaaa ja też chętnie poglądalabym twoje zdjęcia jeśli możesz to prześlij mi na adres margolcia_22@wp.pl a właśnie nie mam sprecyzowanego planu skąd mam zamówić torta ale polecaja mi z cukierni na ul. matejki!!

Gość kaaaaaaaaaa
margolcia posłałam ci kilka fotek

Na ul. Matejki to ta cukeirnia na koncu rzedu sklepów??? hhmm nawet o niej nie pomyslalam, w Felicji za kremowy tort chca 35 zl za kg a za marcepanowy 40 zl za kg.