Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

margolcia_22onet.eu

ślub w tym roku!!! zobacz!!!

Polecane posty

Gość kaaaaaaaaaa
moni 82 nie mam ale może poszukam gdzieś na internecie podobną to podam stronke a tak poza tym to dziś jest oczywiście poza dniem kobiet (wszystkiego dobrego wszystkim paniom) równy miesiąc do ślubu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Do kaaaaaaaa A ile wczesniej zamawialas suknie u tej krawcowej???

Hej dziewczyny!Ja też chciałam szyć suknie, ale jeszce nie wiem. Jeśli znajde w sklepie wymażoną, poniżej 2000 zl. to ją kupię, a jeśli nie to będę szyć.Ale mam trochę obawy co do krawcoweej. Nie mam swoje, sprawdzonej a w Wawie nie wiem gdzie są dobre, nikt mi jeszcze żadnej nie polecał:(ALe to wszystko wyjdzie w \"praniu\". Ślub mamy 1 września i do tej pory mamy wókę, księdza, salę, orkiestrę i kamerzystę. Obrączki będą prawdopodobnie w niedzielę.Pozdrawiam i życzę wszystkim miłego dnia:)

Hej mar_ta. Masz jzu duzo zalatwione i jeszzce duzoo czasu!!!! Pytalas na forum o jakas krawcowa w w-wie???

hej dziewczyny! ostanio chodzilam sobie po jaworznie za sukienkami i znalazlam pracownię krawiecką gdzie szyja tanio sukienki wyobraźcie sobe że można juz uszyć sukienkę od 600 zł. jak dla mnie to tanio a co wy sądzicie? znalazłam także pewnego pana który profesjonalnie filmuje wsela i też bierze bardzo tanio! wychodzi na to że wystarczy zasiegnąć troche informacji od znajomych i naprawdę nie trzeba wydawac fortuny na tą okazje! mi się to podoba :)

Margolcia gdzie ta krawcowa???? kaaaaaaa masz numer do tej swojej krawcowej z Myslowic??? Ja dzis ogladalam suknienki w Sosnowcu na ul. Modrzejwskiej nawet spoko... ale wciaz nie zdecydowalam sie na zadna:(((

Gość kaaaaaaaaaa
zamawiałam suknie do szycia w grudniu numer tel. do niej to 32/2234605 lub 512387997 pracownia artystyczne "loretta" ul. saperów 3 41-412 brzęczkowice margolcia a gdzie ta twoja krawcowa bo ja jednej nie polecam bo słyszałam nie najlepszą opinie? a też byłą tania moja z myslowic bierze od 800 do 1500 jak dobrze pamiętam ja w każdym bądz razie place 1500 ale mam bogata suknie + welon + bolerko + kwiatki do włosów + rękawiczki w cenie

Gość kaaaaaaaaaa
to nie ta do niej akurat nie zaszłam bo zapomniałam ze tam wogole jest z sukniami jakis sklep

Do mar_ta: niestety nie znam zadnej z W-wy, ale zapytak na forum, albo wpisz w wyszukiwarce na kafeterii czy ktos jzu pisal o krawcowej z w W-wy.

Margolcia Ty szyjesz tam na kociej??? Ja tam bylam i te suknienki co tam byly mnie nie przekonaly, moze to moje mylne wrazenie... jutro jade do chrzanowa, do Myslowic i do Katowic i moze do Dabrowy raz jeszcze o tam sa tansze sukienki...

Gość kaaaaaaaaaa
moni82 jak bedziesz w katowicach to idz do slonu co ci podam link ja tam nie byłam i żałuje bo bardzo mi sie podobaja suknie z tego salonu a tak poza tym to w katowicach nie było nic szczegolnego jak na mój gust http://www.modaslubna.pl/salon/loretta.htm

Gość kaaaaaaaaaa
a moja suknia którą szyje jest zbliżona do tej z tego linku co podałam wyżej numer 514 tylko trochę góra inna niz na zdjęciu

Do kaaaaaaa czyli dół masz miety i suknia dwu czesciowa?? a kolor ecru?? Ja do katowic pojechlam kolo 10 wiec nie przeczytalam Twojej wiedomosci. Przymierzalam w katowicach pare sukien glownie na placu Andrzeja ale ceny okolo 2500zl. A jak pojechlam na ulice Opolska to tam ceny od 3000:P heheh wiec podziekowalam i wrocilam do Trzebini i tam u krawcowej zamowilam suknie podobna do tej: http://www.suknie-slubne.pl/pl/pronovias.php?s=levante plus welon prawie do ziemi bo taki do tej sukni pasuje choc ja chcialam krotki.

Gość kaaaaaaaaaa
dokładnie wybrałam 2 częściową bo takie mi sie bardziej podobaja i bardziej wyszczuplają :-) moni82 powiem ci jedno krawcowa uszyje ci identyczną za owiele mniejszą kase w sklepie przede wszystkim płacisz za metke i za miejscowośc w ktorej kupujesz wydaje mi sie że jak jest dobra krawcowa to bedziesz bardzo zadowolona

witam was dziewczyny! mam pytanie nie wiecie skąd wziąść jakiś namiar na \"grajków\" pod dom! bo ja nie mam bladego pojęcia! będę wdzięczna za taki kontakt!

A orkiestra ktora gra u Ciebie nie moze zagrac??? No chyba ze masz DJa, mnie orkiestra proponowala ze kogos ma czy tak ktos od nich zagra, ale ja z tego \"zwyczaju\" rezygnuje...

Gość mzrgolcia_22onet.eu
witam was dziewczynki! czyżbym tu była sama??? chyba nie macie czasu na pisanie! i niestety nasz temacik zanika :( ponawiam pytanie o orkiestrę która gra pod domami pani i pana młodego!

witam was dziewczynki! czyżbym tu była sama??? chyba nie macie czasu na pisanie! i niestety nasz temacik zanika :( ponawiam pytanie o orkiestrę która gra pod domami pani i pana młodego!

Ja tu zagladam... Moze zadzwon do pana Jarka, on jest z mojej orkiestry mieszka na Os. Stalym i cos wspominal o takim graniu pod domem, moze kogos zna... To jego tel kom: 661301828

moni82 dzięki że chociaż ty sie odezwałaś napewno sprawdzę ten kontakt!!! a wogóle co u was słychać? wszystko zapięte na ostatni guzik?? napiszcie coś!

Mi zostalo \"tylko\" zalatwienie sparwy w Urzedzie Cywilnym, koscile z ksiedzem:/, zamowic tort, kupic alkohol, zamowic fryzjera i kosmetyczke:P

Gość kaaaaaaaaaaaa
ja mam jeszcze 2 tygodnie :-) do załatwienia umowić sie na próbny makijaz i fryzurkę i na godzine załatwić sprawe z organistą w środe ustalić konkretne menu to w środe do ksiedza oststnie ustalenia (tzn. zapłacić za msze) w czwartek przedzwonić do kameżystki na którą mam do mnie przyjechać zadzwonic do orkiestry o ktorej ma przyjechać pod dom - bo u mnei grajki pod domem to beda chłopaki z orkiestry no i chyba juz to wszystko bo dziś maja mi wodeczke przywieźć i dziś zamówiłam kwiaty które są starsznie drogie ale piękne :-) acha i w środe odbieramy obrączki

Do kaaaaaaa Gdzie wybierasz sie do fryzjera?? masz kogos poleconego??? i gdzie zamawiasz kiwty, jakie masz kwiaty w bukiecie???

Gość kaaaaaaaaaa
do fryzjera ide na gigancie do mantachan na pon. sie umówie na próbną to wam powiem jak czesze kwiaty zamawiam u mnie w jeleniu bo za kwiaty które mi sie podobają powiedziano mi najtańszą cene obleciałam pół jaworzna i wszedzie mi powiedzieli drożej niż u mnie a kwiaciarka pokazała mi zdjęcia z bukietami które robiła i naprawde bukiety sa piękne tak wiec mam do niej zaufanie ze bedzie cudowna wiązanka kwiaty mam bardzo drogie bo jeszcze na nie nie ma sezonu ale stwierdziłąm ze raz sie wychodzi za mąż dlatego poszaleje nazywają sie cantableski (ale nie wiem jak sie dokladnie pisze) :-)

hej dziewczyny wreszcie widzę jakieś wpisy :) do kaaaaaaaaaa tego fryzjera do którego się wybierasz to znam bo mieści się on u mnie w klatce i naprawdę fajnie i profesjonalnie robi z włosami! :) a także widziałam bukiety co robi wam kwiaciarka w jeleniu i naprawdę są fajne! moni82 dzwoniłam do tej orkiestry co mi podałaś numer i niestety mają zajęty termin :( normalnie teraz jest masakra z tą orkiestrą pod dom bardzo ciężko jest załatwić! a nie chcę wychodzić na sucho z domu bez grania więc desperacko będę szukać dalej! pozdrawiam!

Ja slyszlam o dobrej fryzjerce na Kociej w jaworznie po schodkach tam kolo muzycznego.