Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość patrycjaaaaaaaaaaa

Dlaczego tyle kobiet jest dziewicami?

Polecane posty

czyli \"do faciooo\" normalny facet....ciekawa jest ta twoja postawa, wiesz? Bo deklarujesz, że wierzacy nie jesteś, ale jednak chcesz w wierze dzieci wychowywać. Do tej pory nie spotkałam się z takim podejściem. Jesli dla kogos wiara nie jest ważna, nie uzna tego za stosowne, aby w tej wierze wychować dziecko. A jesli twoja żona nie będzie katoliczką? Co wtedy zrobisz? Dla mnie skarmaent to nie papierek. Lecz prawdziwe Boże znamię na związku. A więc coś, co ma żywy wpływ na ten związek - oczywiście pod warunkiem autentycznego dialogu z Bogiem, póxniej, po zawarciu związku. pozdrawiam. do SCAN.....co do twojej wielkiej miłości, trafnie napisał ci normalny facet, ona sie po prostu przestraszyła, poczuła presje. ponadto te piesczoty były dość poważnie zaawansowane - myslę, ze ona w związku z Tobą mogła mieć stałe poczucie winy, albo inaczej grzechu. No po prostu. Pytasz \"Czy wielka miłość może spowodować że człowiek zmieni np. podejście do kościoła\" To chyba zalezy od tego, jak bardzo się wierzy, jak mocna jest wiara? Ale, ze może (w jedną i w drugą stronę zresztą też - ktos mało wierzący może się nawrócić) to napewno.

dlaczego tyle kobiet jest dzieicami? - to proste - z powodu niesmialosci, kompleksow, malego czlonka, choroby psychicznej, nieskiej samooceny, niskiego wzrostu, nieatrakcyjnosci, strachu przed odrzuceniem, impotencji u mężczyzn :)

Gość niby tak
moj kolega posuwa tka dziwicę.ona w cipke nie daje sobie włozyc tylko w pupe pozwala

Gość gosieenkkkka
JA BYM ZAPYTAŁA CZEMU TYLE DZIEWCZYN DZIEWICAMI NIE JEST????

Gość milarna
Jestem kobieta i mam juz dosc latek i nie rozumiem dlaczego dziewictwo jest takie wazne?

Forgotten_Girl........ Napisałaś \"nie ma tutaj czego ukrywać, rozwódów z powodu nie dopasowania się w łóżku jest bardzo dużo\" Chyba nie ma co tak stwierdzać i sprowadzać rozwodów do tej jednej kwestii. Tak jak napisałm wcześniej \"jesli ludzie dogadują się ze sobą na wszystkich płaszczyznach, rozumieją się - to będą się rozumieć także tu. Nie ma obawy, zeby nie pasowali. Jesli jednak nie dogadują się na innych płaszcyznach, to to będzie miało wpływ na seks. I to znaczący.\" A więc może te rozwody to nie kwestia niedposowania w łózku, ale niedposowania w życiu, ze tak to ujmę. Myslę, ze cos w tym jest, skoro pary, które współżyją przed slubem, także się rozwodzą. Jesli zaś chodzi o twojego znajomego - tak, zdarza się i tak. Ale wiesz, to się zdazra nawet w tych parach, które żyja ze sobą i na poczatku zdają się być dopsaowane. Nie wiemy też jak to wyglada ze strony żony. pozdr

Gość romantykprzezdużer
a ja zadam pytanie? ile procent kobiet które nie jest dziewicami na prawdę uprawia seks z miłości? A ile dla przyjemności? Prawda o wartości tego procenta może być zatrważająca. Może mówić np. o tym jak zdegenerowane pod tym względem jest nasze pokolenie

Gość romantykprzezdużer
trzeba spojrzeć prawdzwie w oczy ile % ludzi ugania sie po klubach, imprezach pubach bo już np. pol roku tego nie robiło? Prawda o wartości tego procenta może dać nam odpowiedź czy faktycznie nasze pokolenie jest zdegenerowane. Czy faktycznie jesteśmy często zwierzętami po prostu dla których liczy się tylko przyjemność a nie ludźmi. W tym świetle kobiety dziewice są wielkimi wojowniczkami na placu zdegenerowanych samców i samic

Gość kabanosik
ta,cnotliwe panny robiace co drugiemu loida.ot i cała wasza dziewiczosc

Gość Normalny_facet
KOBIETKO Moze i moja postawa dziwi, ale tak uwazam. I jak pisalem wczesniej chce by dziecko mialo te mozliwosc wyboru, ktora nie daja inni. Nie chce wmawiac dziecku co wg. mnie jest a czego nie ma. Kiedys gdy dorosnie samo bedzie dedowac o tym, a nie pozbawiac dzieciakow jednej z drog jaka moga pojsc. Jesli zona nie bedzie katoliczka, powiem jej to co teraz Tobie. Przedstawie moj poglad na sprawe. Mysle ze sie dogadamy:) WIem, ze to moze byc dziwne skoro nie czuje obecnosci Boga, ale tak juz mam. Juz sobie wszystko dawno przemyslalem:) Pozdrawiam

Gość a ja za to

Gość poowiiem wam
ze glupole z was i tyle ja sie lubie bzykac bo lubie i nikt mnie tej przyjemnosci prawa pozbawiac nie moze!!!!!!! w dupie mam dziewictwo i sfrustrowanie ze seksu dobrego nie moge miec czemu i to chcecie kobietom odebrac przykuliscie nas do garow do kuchni do roli matki zony i waszej dupodajki zarabiamy mniej niz wy a nam to sie nic juz nie nalezy?

Gość fan Ziemkiewicza
Czy wolność polega na łajdaczeniu się ?

Gość gghfgfhysdg
A ja zaluje ze nie poczekalam na tego jedynego. Moze i nawet do slubu...

Normalny facet.... Czy sądzisz, że da się wychować dziecko w wierze, będąc samemu niewierzacym. Trzeba je przecież uczyć modlitwy, zaprowadzić do Koscioła? Sama lekcja religii nie bardzo wystarczy....

Gość Enamorada de alguien
Ta dyskusja graniczy z absurdem. Najwazniejszy jest wzajemny szacunek, poszanowanie czyichs pogladow, empatia, a nie fanatyzm.