Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

margolec

Dieta ograniczająca węglowodany - może to jest pomysł na dobrą wagę...

Polecane posty

kurcze powoli zaczynam wam zazdrościc tych dzieciaczków :) Ja tez trzymam kciuki by rodzinka jak najszybciej wyzdrowiała ...no i żeby ci te kilogrammy uciekały :)

kobiece kształty - wszystko przed toba,jeszcze jesteś młoda .Chociaz ja pierwsze dziecko urodziłam własnie majac 25 lat

dziewczyny nie bierzcie do ust ciastek...u mnie w biurze wystwili herbatniczki z czekoladą...stały pół dnia i wkońcu stwierdzilam, ze po 2 tygodniach mogę się nagrodzić jednym małym ciasteczkiem...masakra...mam po jednym ciastku teraz takie dzikie ssanie na słodkie ze chyba się przykuje do biurka, zeby znowu do kuchni po ciastka nie zawędrować....łatwiej nie zjeśc wcale niż zjeść tylko jedno :/

pewnie masz racje, jak się na coś skusi to już łatwo wszystko opdpuścić a tak nie można, trzymaj się więc z tymi ciastkami... z dzisiejszego dnia jestem nawet zadowolona, chociaż wczoraj zjadłam na kolacje słodkiego naleśnika...:( a teraz wyżuty sumienia :/ no ale nie ma tego złego - mam teraz większą mobilizację, nie odpuszcze, w poniedziałek zważe się i wy też podamy swój wzrost aktualną wagę i tą do której dążymy to zrobie tabrlkę.. a na razie wiem tylko tyle...: Wzrost aktualna waga marzenie E_S_C_A_P_E______________166____________54kg_________- Kobiece kształty___________175____________78kg_________66kg margoleC _________________168____________68kg_________53kg a reszty wymiarów nie znam bo nie podaleście, jak chcecie to co poniedziałek możemy się ważyć i tu wyniki wpisywać, tylko niech raszta poda dane do tabelki, no to pozdrawiam

E_S_C_A_P_E_____________166____________54kg_________- Kobiece kształty____________175____________78kg_________66kg margoleC _________________168____________68kg_________53kg coś mi nie wyszła

E_S_C_A_P_E_____________166____________54kg_________- Kobiece kształty____________175____________78kg_________66kg margoleC _________________168____________68kg_________53kg szwedzia ........................164...................75kg.............65kg

no ja nie mogę się dopisac do tabelki, bo nie mam wagi więc nie mogę śledzić efektów...w święta wazyłam 72kg przy moim wzroście 172, chce zejść do jakiś 63-64kg a wczoraj ogólnie miałam dzień dyspensy...po ciastku w pracy były kolejne grzechy...bo postanowiłam ugotowac mojemu coś nowego i dobrego i zrobiłam chilli con carne (bo lubi meksykańską kuchnię) zawijane w torttille...no i sama też trcohcę zjadałam...a tu mąka w placuk i fasola w farszu...ale przepyszne wyszło. dziś postaram się już nie na rozrabiać, mimo ze idziemy do knajpki chińskiej. głód weglowdanów szybko mi przeszedł po tym ciastki i nie odczuwam go wcale...choć moja firma \"doprowadza mnie do szału\" bo dziś w kuchni zalegaja wegierskie czekoladki...wiśnie w czekoladzie...teraz jedna w papierku leży przedemną. a ja sobie ją ignoruje...tak sama siebie każę za wczoraj...a wiśnie zaniosę lubemu :)

hej lalki :) Margolec ja waże sie co środe - no ale moge zrobic wyjątek i zwaze się w poniedziałek - napewno napisze czy cos mi ubyło.... Heh widze że wczorajszy dzień był dla każdej nie fartowny - jeżli chodzi o słodkowści... Ja mam okropne objawy.... mdłośći... masakra.... i w czoraj pozwoliłam sobie na pół kjostki czekolady, na 1 pierniczek (serduszko), 4 rodzynki w czekoladzie i 1 misia harbio To jakieś 15 W ale polepszyło mi sie ... no ale co z tego jak mdłości z rana były jeszcze gorsze niż w czoraj.... Utrzymuja sie cały dzien.... Musze chyba zwiększyc dawkę bo inaczej weekend spędze gadając do muszli klozetowej... Teraz to się powstrzymujer żeby nie wymiotować..... ale jest coraz gorzej... jak zjem większą daweke w posiłku Węgli to mija ... ale po jakimś czasie znów wraca.....

a może w ciąży jesteś?? poza tym ja spożywam dziennie jakieś 140 węgli, więc wcale aqż tak drastycznie ich nie ograniczam, może ty też powinnaś?? ja bazuje na ważywach, raz czy dwa razy w tygodniu rybka na parze, 2 x w tygodniu jajeczka ( 2 szt), pierś z kurczaka, bez panierki, serek wiejski od czasu do czasu ale przeważnie to warzywa i sałatki, czasem maślanka, oczywiście nawet na 1 cienką kromkę razowca w tygodniu sobie pozwalam, lae reszty : ziemniaków ,mąki chleba, ciast nie jadam, choć z 1 raz w tygodniu trochę kaszy gryczanej zjem i to wszystko a reszta poszła w odstawke, i tak te 140 czy 120 węgli to mało... przecież bez diety jedliśmy chyba z 500 jak nie więcej... kalorycznie wychodzi mi dziennie jakieś 1600 ckal czasami mniej, nie chcę cię do niczego na siłę przekonywać, ale jak chcesz to możesz spróbować - ważne by nie być głodnym i dobrze się czuć, a może to rzeczywiście ciąża...

No i chciałam się pochwalic że mam znów 1 kg mniej :) choć zjadłam pół czekolady w niedzielę. i dwie sajgoniki z sosem .. w sobote wypiłam szeika w mc donald

dzisiaj rano sie zwazyłam - tak po pysznym dniu babci- i muszę wam sie pochwalić - 73.2.Waga spada wolno ale spada.Jest ok. Też czasami miewam mdłosci ale coś tam przegryze i jest ok. Ciekaw co bedzie z moja waga jak zaczne brać yasminelle od nastepnego miesiaca???.Zobaczymy.

Gość do ESCAPE
chyba pomylilas sie w stopce,przeciez wazysz 74 kg a nie 54,dlaczego okłamujesz kolezanki ? czego sie wstydzisz ?

hej ja już mam 66 kg, to znów kilogram mniej razem uby lo mi 2 kg, wolno co prawda ale i tak jestem zadowolona, kupiłam sobie tabletki obniżające kaloryczność posiłków bogatych w skrobię i blokujących wchłanianie cukrów nazywa się CALORIN STOP fajna rzecz biorę je od wczoraj i pozwoliłam sobie zjeść makaronu troszkę - dzięki nim.. hehe ;) pozdrawiam, acha dzisiaj mam śliczną pogodę i na dłłłłuuuuuuuuuuuugi spacerek ide sobie :D

Gość ha ha ha ha ha dobra jesteś
skoro wierzysz w takie cudowne srodki

to nie ma nic wspólnego z wiarą i nie mówię że t5o códowny środek ale na pewno trochę wspomaga odchudzanie, a skoro już mam to to dlaczego miałabym nie brać -wszystko dla ludzi

Gość margolec wez cos na rozum

hej Ja odchudzanie wspomagam herbatką slim nr1-spalanie.Nie wiem czy pomaga ale zalecają dużo pić i pije herbatki bo tak zimno to mi sie wody tyle nie chce.Zielona też jest ok- zielona- orient

Gość co z wami kobietki