Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

_kasiula_

krostki po goleniu okolic bikini

Polecane posty

co robic?? wyskakuja nawet w ten sam dzien i pozniej musze czekac 4-5 dni az znikna... :(

Po goleniu jest to całkiem normalne, włoski w okolicach bikini są twardsze i odznaczają się czarnymi krostkami a z racji, że skóra tam jest raczej delikatna, odwdzięczają się także zapaleniem. Nie lepiej zdecydować się na chemiczne usuwania owłosienia, czyli kremami do depilacji?

Już pisałam to w kilku miejscach ...świetnie działa posmarowanie po goleniu tych miejsc dezodorantem naturalnym - takim w krysztale do dostania w każdej aptece - nazwa - SUPER DEO firmy Reutter. może być też każdy inny dezodorant w krysztale, ale akurat super deo jest najłatwiej dostępny. Nie wiem czy na wszystkich to działa, ale cztałam pozytywne opinnie - sama również stosuję i problem znikł. Przez jeden dwa dni po goleniu trzeba samrować 2 - 3 razy dzinnie. To samo się tyczy problemu włosków na nogach. Pozdrawiam:)

sproboje tych sposobów :> oprocz tego planuje pierwszy raz kochac sie z chlopakiem o czym powinnam pamietac?

Gość no to Ci pomogę
zadbaj o nastrój i żeby nikt Wam nie przeszkadzał, bo pierwszy raz w strachu, że ktoś nagle nadejdzie to nic przyjemnego

Gość sylviiii
hej _kasiula_ jakas romantyczna kolacyjke polecam z winem albo szampanem do tego jakas nastrojowa muyczke , duzo swiec nio i sexi bielizne

Gość gfs
heh moze jej powiedzcie co ma robic w łóżku lol