Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przegranywmilosci

mija juz 3 misiac.. a ja ....

Polecane posty

Gość przegranywmilosci

mija juz 3 miesiac.... ona ma innego a ja KU**A ciagle o niej mysle wieczorami i mam zrypany humor.... czasami sie zastanawiam czy warto bylo??? i czy kiedys mi przejdzie.. bo jakos tego nie widze... dalej nie podoba mi sie zadna inna dziewczyna..... Na sylwku moglem ,,zabawic,, sie ze swietna laska - modelka i co ??? Nawet nie mialem ochoty jej dotknac.. porazka co nie????? Koniec.... jak tak dalej pojdzie to nie wiem ....kumple stwierdzili ze miernota ze mnie , bo zamiast sobie pouzywac z zycia to ja siedze i bawie sie mysliciela.. ale co ja moge zrobic , jak kazda rzecz mi ja przypomina .. tak mocna ja kochalem i heh dalej kocham... kiedys myslalem ze nigdy zdrady bym nie wybaczyl a teraz?? juz sam nie wiem... pewnie jkaby wrocila .. na kolanach bym za nia polecial... mam wrazenie ze dlugo czasu bede potrzebowal.. co to za zycie... ???? po jakim czasie wam przeszlo??? mial ktos tak??

Gość u mnie minal
4 miesiac i nadal mi nie przeszlo.

u mnie prawie 2 lata a dzis mi sie znow snila , sen byl tak realistyczny ze jak sie obudzilem to myslalem ze naprawde razem jestesmy.

Gość u mnie minal
Chester a dlugo byliscie para ? Ja jestem przerazona ze to tyle moze trwac. Probowales z kims innym ?

Gość za parę dni będą 3 miesiące
... nie przeszło, płaczę codziennie, życia nie mam...

Gość weźcie się w garść

Bylismy razem prawie 3 lata :( Po rozstaniu nie szukalem nikogo innego.

Gość kurde moll
nieszczęśnicy - powstańcie do cholery! dzwońcie do nich bo może się okazać że i one tak tragizują! dajcie im jakiś znak, postarajcie się trochę, mimozy zakompleksione!

Gość u mnie minal
Chester, zycie niestety bywa do bani... 2 lata po rozstaniu, dlugo ...

Gość u mnie minal
kurde moll ja wiem ze On nie tragizuje !

Zaraz po rozstaniu ze mna znalazla sobie innego - tzn on ja znalazl a ona sie zgodzila.

Gość u mnie minal
chester a mozna wiedziec czemu sie rozstaliscie ?

Bo bylem glupi ?? i nie wiedzialem jaki skarb posiadam ?? Za malo czasu jej poswiecalem :(

Gość u mnie minal
U mnie podobnie, myslalam ze to samo sie wszystko pouklada, ze uczucie wystarczy, nie staralam sie i odszedl mowiac ze to chyba nie to. A zalezalo mu...kiedys. A ja wiem ze walki o niego juz nie wygram. I te sny, niby tak mile, tak realne, pobudka i znowu to samo.

minelo pół roku i nie przeszło :O nie mam po co juz wiecej dzwonic bo on napewno nie \"tragizuje\"... zwykle to dziewczyna sie tak meczy a po facetach spływa jak po kaczce

Tak po mnie to strasznie splynelo :] Jesli chodzi o moj przypadek to chyba bylo odwrotnie. Mowie chyba bo nie wiem jak Ona sie czula.

Gość benny hill
jak to sie stalo ze ktos ja po prostu znalazl? za malo czasu jej poswiacales? przeciez jak kochala to nie mogla tak z dnia na dzien....

U mnie zaraz będzie rok od rozstania i ciągle się nie pozbierałem. Zdałem sobie sprawę że to miłość, ale za późno. Ona od 8 miesięcy ma innego...

benny hill > moja też mnie podobno bardzo mocno kochała, a po 1,5 miesiąca była już z innym. Te zapewnienia o miłości to trzeba traktować z przymrużeniem oka.

Gość przegranywmilosci
ja o nia wlaczylem ,staralem sie.... i heh jak dowiedzialem sie o tym innym przestalem.. dopiero wtedy chyba zrozumialem jak mocna ja kochalem... mialem dziewczyne po niej, naprawde sliczna, podobala sie wszystkim kumpla, miala duze powodzenie, myslalem ze zapomne i co ? nie mialem ochoty nawet z nia sie widywac, tulic sie, zmuszalem sie do tego zeby nie bylo ze siedze w domu i sie doluje..., a najglupsze to jest to ... ze jak bylem z moja byla to ona strasznie mi sie podobalam ale bylem fer i ze tak powiem ja olalem ... a teraz mam za swoje :> straszne....teraz mam wrazenie ze juz chyba nigdy tak mocno nikogo nie pokocham....

U mnie podobnie - walczyłem, ale gdy zobaczyłem ją z innym to przestałem. I też nie umiem pokochać innej kobiety. Ciężka sprawa.

Gość benny hill
do S2CAN-moze to nie bylo to? mam na mysli ja oczywiscie

Gość benny hill
jak to jest ze walczycie o niewlasciwe kobiety ktore wasza milosc maja gleboko w d.. a te ktore za takie cos oddalyby polowe swojego zycia mecza sie w zwiazkach, w ktorych faceci ich nie szanuja. dlaczego tak jest? kolejna niesprawiedliwosc swiata?

Gość a może to prawdziwa miłość
i warto walczyć!!!!!!!!!!!!! Walczcie dla miłości można zrobić wszystko!!!!!!!

Gość przegranywmilosci
zebys wiedzial ... ja widze fajna dziewczyne z totalnym frajerem, zerem .. co ja traktuje jak .... to mi zal tylek sciska, a ona go kocha....

benny hill > wyglądało na to że to jest właśnie \"to\". Bardzo dużo dla niej zrobiłem, dużo wyrzeczeń kosztował mnie związek z nią. Jestem też przekonany że ona mnie kochała, no ale w pewnym momencie przestała i tyle.

Gość przegranywmilosci
walczyc jak? napisze esa w innym stylu nic kolega oleje... na piwo nie wyjdzie ze mna, nie ma jak walczyc.. to jest najsmutniejsze.. przegrales a heh wcale nie zasluzylem na to .. naprawde bylem dla niej dobry.. ona tego zaluje troche , wiem to ale co z tego jak juz wszystko poszlo sie rabac.....

Gość benny hill
nie mozna przestac tak po prostu uwierz mi. cos sie musialo wydarzyc

Gość przegranywmilosci
u mnie tez tak bylo .. cos nagle peklo i bum .. to tak jest .. ze jak ktos kocha nie zauwaza pzrewaznie ze sie psuje...