Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lady virgo

JAK BYC UWODZICIELSKĄ I TAJEMNICZĄ??????????

Polecane posty

Gość lady virgo

na czym polega sekret bycia tajemnicza? niedostepna wiem jak byc, ale mnie chodzi o ten magnetyzm, przyciaganie, kuszenie i niedopowiedzenia. Podoba mi sie pewien mezczyzna (skorpion notabene), ktorego bardzo chcialabym uwiesc. na ogol nie mam problemow z mezczyznami, ale ten wydaje sie byc twardm orzechem do zgryzienia.jak uwodzic? mozecie mi pomoc? :) p.s. dodam, ze on jest bialy, a ja nigdy nie mialam stycznosci z zadnym murzynem;)

Gość gość
nigdy nie bylam tajemnicza, a i tak sie za mna uganiali swego czasu:o Po co udawac kogos kim sie nie jest, i tak szara rzeczywistosc Was dopadnie, a facet sobie bedzie plul w brode, ze ma zwykla babe, jakich wiele, a wydawala mu sie taka nieprzecietna, bo co...bo nasciemniala i zastosowala tanie tricki:o

Gość lady virgo
wiesz Pozdro, masz sporo racji. zgadzam sie, ze pozniej moglabymbyc dla niego przykra niespodzianka:) ale tu chodzi o to, ze mi zalezy... bardzo. moze dlatego, ze on sam bawi sie ze mna w kotka i myszke. raz jest blisko, raz ucieka. ilekroc dam mu odczuc, ze mi zalezy, to on sie wycofuje. chcialabym pobic go jego metoda, ale nie naleze do osob bawiacych sie w takie gierki. zadna tez ze mnie kobieta- bluszcz. ale bardzo chcialabym miec nad nim przewage- uwiesc go, kusic, wodzic za nos. i nie dla sportu:) chce pokazac, ze jestem godnym przeciwnikiem.:)

Gość gość
ja Ci nie pomoge, bo ja nie bawie sie w gierki, nie umiem:o Moze ktos inny cos doradzi.....?

Gość lady virgo
rozumiem i podziwiam za to, ze jestes zawsze soba. dzieki za rade, milej nocy:)

Gość e tam piszecie
nie pokazuj facetowi, że Ci na nim zależy! nigdy! znaczy się do momentu, aż nie będziesz pewna jego i siebie. bez gierek, ale bez okazywania uczuć. nie dzwón, udawaja że Ci to wszystko koło nosa lata, niech się postara. jak facet widzi, że latasz wokól niego jak panienka, to od razu zaczyna grać tą metodą co powinna kobieta. i nijak teraz tego nie przestawisz ;)

Gość kinia1
lady virgo podaj maila to podesle Ci kilka wskazowek

Gość lady virgo
tez mi sie wydaje, ze warto go troche poolewac, ale moze cos wiecej? jak sprawic, bym go rozpalila, nie zblizajac sie fizycznie? uwodzenie to trudna sztuka:) a moj mail to lady_virgo@o2.pl z gory dziekuje:)

Gość kinia1
bardzo proszę

Gość lady virgo
kiniu, czy korzystalas z tych rad?

Gość lady virgo
kiniu naprawde bardzo dziekuje. to milo, ze ktos sie bardziej zainteresowal tematem 🌻. zmykam do lozka, ale mam nadzieje, ze nad ranem zastane pare postow. dobranoc wszystkim:)

Gość Praktyczna Pani
Jezeli to skorpion i chcesz go miec to tylko przez sex.

Gość lady virgo
sex nie wchodzi w rachube, przynajmniej na razie.

Gość kinia1
Tak, według mnie sprawdzają się w 100%, jest tylko jeden problem nie jest łatwo być asertywną... e tam piszecie ma racje, książeczka którą podesłałam Ci jest na ten waśnie temat Warto przeczytać

Gość lady virgo
Kiniu, niestety nie otwiera sie:( wyskakuje komunikat, ze nie da sie odczytac danego pliku. szkoda:( dobranoc wszystkim

Gość kinia1
musisz miec program odpowiedni ACROBAT READER

Gość lady virgo
Kiniu, mam acrobata. mimo to, nie chce odczytac pliku. zaluje, bo na pewno zawartosc jest bardzo ciekawa.:( zastanawia mnie, czemu usunieto post enrico? a tak poza tym, naprawde nie ma ktoras z was wyprobowanych metod na grajacego faceta?:(

Gość seksownie sie ubierac
np. w obcisłe skórzane spodnie

Gość taaaaajemnica
Hmm mi wiele razy mowiono, ze jestem tajemnicza i niedostepna. Nie wiem jak Ci dac wskazowki, bo ja sie juz z tym darem urodzilam. Byc moze dlatego, ze jestem skorpion :P

Gość kinia1
lady virgo to nie wiem co jest przyczyną, u siebie mam acrobata 5.0, może masz starszą wersje, nie wiem nie znam się

Gość vgcer
tajemnicze są cool..Nie lubie gdy kobieta wyciaga wszyttko co ma od razu..No ,ale jest tez granica tego ,bo facet pomysli ,ze go olewasz jesli bedziesz niedostepna ..To nie jest łatwa sprawa..

Gość lady virgo
kiniu, tez nie znam przyczyny, ale czy mogłabys mi przesłac to jeszcze raz? sprobujemy inna metoda:) szkoda tajemnicoooo , ze nie mozesz dac mi zadnych wskazowek, ale moze rzeczywiscie niektorzy rodza sie z takim darem, a niektorym pozostaje tylko intensywna nauka w tym kierunku:) vgcer- tez sadze, ze nie nalezy wszystkiego ujawniac juz na pierwszej randce, bo to zniecheca. ale jak wyposrodkowac miedzy olewaniem a zainteresowaniem? dla mnie granica jest strasznie cienka.