Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

miksa

boję się JEGO miłości !!

Polecane posty

poł roku temu rozstalam sie z facetem, czuje sie zraniona poniewaz zawiodł mnie w kazdej dziedzinie mego zycia:/ a teraz pojawił sie w moim zyciu nowy facet , tylko ze ona tez jest po przezyciach z laską , czuję ze zakochuje sie powoli , tylko ze mam wrazenie ze on nadal mysli o byłej!!!! jak sprawdzic , lub jakie pytania zadac JEMU zeby sprawdzic czy nadal kocha była???

czas leczy rany..............ile z Nia byl i czy od dawna nie sa razem? Wydaje mi sie,ze mysli o Niej ale .......... nie tak jak wtedy jak byli ze soba...............

Gość ja ona xxxxxxxxx
zapytaj go czy ona byla jego wielka miloscia,jesli szczerze rozmawiacie to powie Ci

z tego co wiem byli 2 lata i ona zerwała , po prostu boje sie ze sie zaangazuje a ona ktoregos dnia wroci i powie \"misiek wracaj do mnie\" a on poleci , 2 raz załamki nie przezyje ;/

powiem tak chce i pragne sie zaangazować , ale boje sie strasznie !!! poza tym On czasami robi takie znaki ze widze ze chciałby cos wiecej , natomiast pozniej odwala numery ze cale moje mysli legną w gruzach. ale nie mam odwagi zapytac go\"słuchaj paweł juz o niej nie myslisz?\" czasami jak cos opowiada to wspomina o niej !

Spokojna glowa,moj men tez byl z laska 2 lata,no ciut mniej i to byla jego 1wsza milosc i na poczatku jak sie spotykalismy to tez wspominal czasem o swojej bylej az mnie szlak trafial ale z czasem przeszlo mu :D po3eba czasu aby zapomniec

Gość elida
jak go zapytasz to napewno odpowie: "Tak ela ja już o niej nie myślę" więc się nie przejmuj