Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oluciaa_21

chciałabym pier przed kupnem podkładu przetestwoac go...

Polecane posty

Gość oluciaa_21

nielubie kupywac kota w worku interesują mnie dwa podkłady lirene citty mat jest na jego temat wiele pozytywnych opini a tez duzo osób mówi ze słabo kryje interesuje mnie tez MF lasting performance lecz jest dosc drori i wydajny i kiedy go kupie i mi niepodpasuje niebedzie mnie jzu stac na kupno innego słyszłam ze swietnie kryjke ja mam do zakrycia tylko kilka blizn które sa małe...wiec neiwiem czy opłaca sie kupywac tak drogi podkład i slyszłam tez ze tworzy efekt maski...niewiexcie w jakich sklepach mogłabym dostac próbkki tych dwóch podkładów mieszkam w neiwielkim miescie w małych drogeriach jest straszne swiatło i trudno wybrac kolor a w rossmanie chodzisz sama po sklepie niema sie kogo poradzic obsługa jest mloda i bardzo niemiła...macie jakies propozycje...

Gość alicja z poznania
najlepiej napisz maila do tych firm i popros o konkretne probki. ja zawsze tak robie i zawsze dostaje.

Gość oluciaa_21
a masz moze juz mejle do MF i dr. ireny eris jesli tak to bardzo proszę...:)

Gość alicja z poznania
nie. akurat od nich nie bralam,ale sprawdz w necie. tam masz napewno link kontakt do nich.

Gość do Soledad
w perfumierii powinny byc testery! W Rossamnie o ile jest ten podklad to tester tez bedzie

Gość oluciaa_24
fakt są testery ale co podejdę do lusta i bede sie smarowac i czekac czy zakrywa blizny i jescze bym musiała bez makijazu przyjsc poszukam tych mejli i poprosze o proóbki...dziękuje za podsunięcie pomysłu