Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość emmanuuelllee

kto uwielbia sex w miejscach publicznych?no ewentualnie przy publice?P

Polecane posty

Gość Normalny prawie
oleczkka ty jestes normalny?tzn ze co ze normalna kobieta uprawia sex tylko w lozku w tej samej najlepiej tradycyjnej pozycji i to jest przyzwoite?nas kreci mozliwosc bycia przylapnym i dzieki temu sex jest po prostu boski a ty naprawde jestes jakis raczej "nienormalny" 1 2 Nie chodzi mi jak ty techiki w łóżku uprawiasz to twoja sprawa prywatna ale gdzie to robisz kobietko... tylko kurewki robią to byle gdzie i gdzie się da .. nawet jak tylko z jednym osobnikiem.. :PP

Gość włóż mi tu
pedagogiki tumanie po pierwsz po drugie znasz mnie?skad wiesz ze jestem latwa?ze pojde z facetem za jedno piwo?kto ci to powiedzial? takie mam upodobania seksualne i tego nie zmienie bo mi z tym dobrze jest. mialam w zyciu tylko 3 partnerow a mam 19 lat wiec odczep sie

Gość Normalny prawie
Oj boli was boli biedactwa :PP

Gość oleczkka
ale my lubimy nietradycyjnie i to jest wlasnie podniecajace nie rozumiesz ideii moze powinienes sprobowac

Gość ej a jest tu taka co mi da
dupy za darmo bo placic mi sie nie chce a wy za darmo dajecie to why not? :P :P ;P

Gość emmanuuelllee
spieprzaj dziadu !!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Normalny prawie
włóż mi tu pedagogiki tumanie po pierwsz po drugie znasz mnie?skad wiesz ze jestem latwa?ze pojde z facetem za jedno piwo?kto ci to powiedzial? takie mam upodobania seksualne i tego nie zmienie bo mi z tym dobrze jest. mialam w zyciu tylko 3 partnerow a mam 19 lat wiec odczep sie Z tego co tu piszesz nie musze cię już poznawać bo sama się zaprezentowałaś :PP A ja mam 20 lat i nie puszczam się w byle jakich miejsach i byle gdzie taką mam zasade proste.. i się nią kieruje .. Co wy tu wogóle gadacie mi czyli co jest dziewczyna idziesz sobie z nią np do dyskoteki i przyścianie odbwacie ten akt miłosny jak to jest normą o naprawde mi was szkode to zwykłe kurwienie pulbicze .. kurwa to nie tylko ta która daje tyłka za pieniądze.. kurwa to ta która dalej byle gdzie i byle komu .. kurwa to tak która .. zdradza cię a udaje że kocha.. kurwa to ta której zależy tylko na jednym i wiele tego Pedagogika o matko znałem taką jedą też miała takie upodobania ... jak miałem wypadek na wyciecze to mi pokazywała jakie blizny na piersi już itp już wiem co z ciebie wyroście ..a zgadnij co się z z nią stało wywalili ją ze szkoły bo się podobno przespała z uczniem i nietraktowałą wszystkich równo :PPJednym zdaniem marna z niej była pani psytcholog od siedmiu boleści to był paradoks dopiero :PP

Gość marcinekkkkkkkkk 25
a ja swoja panne biore wszendzie gdzie tylko do glowy mi przyjdzie i sunia nie protestuje sprobowala by tylko, mloda jest to i posluszna ,ja nie mam nic pszeciwko a i popatszec tesz lubie

Gość Normalny prawie
oleczkka ale my lubimy nietradycyjnie i to jest wlasnie podniecajace nie rozumiesz ideii moze powinienes sprobowac Nie dziękuje nie skorzystam nigdy w życiu nawet po pijaku ble ble ble ..

Gość Normalny prawie
marcinekkkkkkkkk 25 I masz się czym chwalić młodą sobie znalazłeś i nią rozkazujesz żałosne ... No ale jak tak lubisz twoja sprawa.. spróbuj ze starszą mądra zobaczymy czy ci tak ulegnie hahah :PP

Gość oleczkka
dajcie spokoj taaaa my to za dnia robimy -kretyni po prostu oczywiscie ze nie i nie wyzywaj mnie od szmat bo nia nie jestem

Gość marcinekkkkkkkkk 25
no i dobra moja ,16 lat ma i gzeczna jest bo jak nie to wie kto tu zondzi w pysk dostanie i nie bendzie pyskowac menska rada zlap tako wmuw jej milosc i te duperele rozdziewicz to potem bedzie juz tfoja muwie ci zalatw sobie tako panne sama slodycz cipka ciasna cycuszki jendrne po huja mi starsza

Gość buehehehehehehe
marcinek25 :D prawiczku bez matury - to nie jest topik o fantazjach seksualnych :D

Gość marcinekkkkkkkkk 25
fantazje ?spraw sobie 16 to zobaczysz jakie fantazje ci spelni

Gość ok a teraz kolej na panów
żaden z was nigdy nie uprawiał seksu w miejscu publicznym?

Gość Normalny prawie
marcinekkkkkkkkk 25 no i dobra moja ,16 lat ma i gzeczna jest bo jak nie to wie kto tu zondzi w pysk dostanie i nie bendzie pyskowac Ale żeś jest koleś pojebany kurwa .... jak można bić kobiete jeszcze młodą która jest niczego nie świadoma ... Powienieś wpierdol za takie coś zebrać Gupcze .... pewno tego syfi trzeba się od tego zdystansować.... Nienawidze jak ktoś bije kobiety ... I niema znaczenia kto to jewst czy kurwa dziewczyna czy babcia itp .... Dośc już miałem z tym styczności i mieszania się w takie sprawy..... oby mniej takich jak ty a świat będzie lepszy tak jak kurewek..

Gość Normalny prawie
Co to za sztuka odać komuś kto niejest ci wstanie odać ... Pojebane jest to co robicie a potem wszscy na skurwysynów wychodza .... możesz se mysleć omnie że ja jakaś cipa jestem jebie mnie to .... ale jakby mnie kobieta jebneła to ja bym jej nie odał ..

Gość do Marcinek25
chłopcze jesteś głupiutki jak bucik twojej wyimagonowanej szesnastki tyle mogę Ci powiedzieć na temat :p

Gość do Marcinek25
*wyimaginowanej

Gość Normalny prawie
do Marcinek25 Po pierwsze nie jestem chłopcem .. po drugie kurwa gupi to ty jesteś i to tego pierdolnęty ...

Gość marcinekkkkkkkkk 25
normalny prawie czego ty sie czepjasz babie tszeba raz na jakis czas pszylozyc to bendzie gzeczna nie bendzie wydziwiac a takto tylko bek i bek i nie muw o iej ze kurewka bopozondna dziewczyna pierwszy ja mialem szanowala si nie widziala kutasa pszed moim

Gość Normalny prawie
marcinekkkkkkkkk 25 HAHA niezły żeś se sposób wymysli indywidulany patent... co myślisz ze długo się tak da na strach ją brać . A jak zachorujesz dajmy na to złamiesz noge i nie bedzies wstanie tak robić i pujdze i cię zdradzi ta małolatka to co zapierdolisz ją za to no słucham ?????

Gość Normalny prawie
Zrozum to człowieku że jak ją będziesz bił to ona cię będzie miała za coraz gorszego skurwiela nikt nie wytrzyma ciągłego bólu Pozatym to może ci wejśc w nawyk wrócisz wypity z imprezy nie zapanujesz nad sobą .. uderzysz ją i możesz jej coś zrobić ciekawe czy wtedy będziesz tak udawał cwaniaka i wielkiego Kolesia Pomysl przed faktem a nie po fakcie .. pozatym agresja niczego nie rozwiązuje to tylko niszcy wiem coś otym nie z czasopism a z własnego życia .. Więc mi nie pierdol tutaj Pozatym wydaje mi się zę udajesz podszywacza i gówno to co mówisz że to kłamstwo ...

Gość marcinekkkkkkkkk 25
ja za podszywacza porombalo cie ja jej nie leje do niepszytomnosci tylko normalnie a ona mie nie zdradzi nigdy bo jej obiecalem ze sie z nio orzenie i pewnie to zrobie bo to dobra dziewczyna moze sobie poszukaj jakiejs panny bo sie frusrtujesz za bardzo

Gość nie wymagajace...
po prostu niektórym dziewczynom wystarczy powiedzieć "czeeeeeeeeść"

Gość Normalny prawie
Zstanów się człowieku i pomysl ja cię rozumiem boisz się zdrady dlatego jej tam czasem trzaśniesz żeby się bała i tego nie robiła i się nie kurwiła ale czy natym ma polegać związek Chyba że masz taką prywatną kurewke i ja sponsoruje nie jestem tobą to niewiem proste Ale rozumiem to podejście .. ale to gupota nie lepiej znaleśc kogoś to kogo się coś czuje niż na przymus ???Ciągle ze strachem.. Wtedy ona cię nie zdradzi a ty nie będziesz jej bił i bedzie wszystko oka.... W sumie co ja pierdole co mnie to obchodzi wyraziłem swoje zdanie na ten temat tak jak to rozumiem bez wazeliny i beza pierdolenia gupot ..

Gość nie wymagajace...
Normalny prawie - nie wysilaj się, przecież widać, że ten Marcinek to prowokacja a autorka topicu zapewne też..

Gość tosmy
sie posmiali...

Gość marcinekkkkkkkkk 25
ty myslisz ze ja sie boje chlopie ona swiata pozamno nie widzi ale mloda jest to i sie buntuje chce tu chce tam isc sama ale za ladna jest rzeby sie z samymi dziewuchami wluczyla pozondna dziewczyna i sie hyba z nio kiedys ozenie a ze stukac jo lubie wszendzie to normalne

Gość no marcinek
wiesniaku napisz cos jeszcze