Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Emyu

Stan zapalny, opinia ginekologa

Polecane posty

Gość Emyu

Witam dziewczyny, jestem po wizycie u Pani ginekolog. Poszlam tam bo mialam dosyc uciazliwe problemy z nawracajacymi problemami pochwy. Swedzenie, pieczenie, dziwny sluz... Zwyczajny stan zapalny. Przechodzilo pozniej wracalo. Zaniepokoilo mnie to o co najpierw Pani ginekolog zapytala a pozniej powiedziala. Zapytala mnie czy jestem juz dawno po miesiaczce bo zapalenia lubia wystepowac przy ciazy. Powiedzialam jej ze stosuje tabletki anty ( yasmine ) i fakt, jestem juz jakis czas po ostatnim krwawieniu. Ona na to powiedziala zebym zrobila sobie najlepiej usg dopochwowe jak nie wystapi teraz krwawienie bo przy zapaleniach lubia byc zaburzenia skutecznosci tabletek. Czy to jest w ogole mozliwe? bo nie wiem niby w jaki sposob mialyby byc one zaburzone... Prosze o opinie Dziekuje

Gość no cóż...
zapraszamy na topik "grzybica pochwy" najpierw.

Gość Emyu
hmm.. ten temat ma ponad 900 stron. No ale dobrze napisalam tez tam..

Gość no cóż...
Przede wszystkim jak bedziesz brac pigulki, to sie bedzie ciezko wyleczyc.

Gość Emyu
ale chodzi mi o wplyw tego zapalenia na skutecznosc tabletek anty... Slyszalam ze przy antykoncepcji dosyc czesto wystepuja zapalenia ale nic o tym ze dlugie nieleczone powoduja spadek skutecznosci antykoncepcji.

Gość pierwsze słyszę

Gość Emyu
mam nadzieje ze takich reakcji bedzie wiecej dzieki czemu upewnie sie co do swojego zdania. Dziekuje za wypowiedz w temacie i czekam na kolejne opinie...

Gość ai
ja bym nie wierzyła w takie bajki, no bo jak niby zapalenie może wpłynąc na tabletki? spokojna głowa ;) ja zresztą też mam nawracające zapalenia od daaaawna i tabletki jak najbardziej działają

Gość Pu-Erh
no wlasnie ja tez biore jakies 3 opakowanie nie jestem chora kiedys mialam stany grzybiczne po silnych antybiotykach teraz wlasnie skonczyl mi sie okres i mam swedzenie :o