Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ania1269

gdzie na romantyczny wyjazd z mezem

Polecane posty

Gość ania1269

pomocy chce zrobic mezowi niespodzianke jak wroci z zagranicy i zorganizowac jakis fajny romantyczny wyjazd ale szukam jakiegos super miejsca i nic..........ktos moze zna jakies fajne osrodki,hotele.pensjonaty co kolwiek gdzie mozna odpoczac i pobyc troche w samotnosci ale nie z daleka od ludzi

Gość ania1269
no suuuuuuuuuuuper ceny juz to ogladalam moze cos taniej;)

Zawsze zostaje oklepane, ale jakze urocze Zakopane:) Mozna znalezc bardzo tanie noclegi a jak wybierzecie sie jeszcze przed feriami, to moze byc fajnie. I tu konczy sie moj zasob pomyslow:D

Gość zakopiańczyk
Zakopane szczerze odradzam. Nie dzieje się tu nic ciekawego, a w czasie ferii są takie tłumy, że można zwariować.

Gość ania1269
no chyba kolo wielkanocy raczej

Gość ania1269
wlasnie te tlumy wszyscy jada w gory na ferie na swieta a moze cos innego

Gość byłam
w Krynicy Górskiej na wekhendzie dla zakochanych SPA stać mnie było, łoże wygodne

Gość ania1269
🌻 czy nie ma juz nic tanszego to wszystko dla snobow

Nie w góry jadą, tylko do Zakopanego, a to jest zasadnicza różnica. Ja wybieram sie na poczatku lutego, myślę, że mimo ferii w schroniskach będzie pustawo, zwłaszcza tam, gdzie nie ma wyciągów. Będzie sobie można polazić trochę i nogi rozprostować :0 Już nie mogę się doczekać.

Na romantyczny wyjazd nadaje sie świetnie Kazimierz Dolny, tylko nie w weekend. Urokliwe miasteczko, ładne kwatery, nie tak drogo, jak w hotelu. Jest gdzie pochodzić, jest gdzie zjeść, jest co obejrzeć (architektura, galerie)

Gość
polecam wille hoff w trzesaczu suuuper cisza spokój morze ja tam ładuje \"\"\"akumulatory\"\"\"

Gość ania1269
myslisz ze w gorach sa jeszcze jakies PUSTE miejsca tzn zeby nie bylo tlumow jak tak to gdzie

proponuje Kazimierz Dolny nad Wisła. w necie jest mnostwo pensojatow i hoteli w przeroznych cenach. na miejscu tez nie ma z tym problemu, nawet jest taniej. jest tam spokojniej niz w Zakopcu, jest gdzie pochodzic, co zjesc (ale wszystko zamykaja o polnocy). na prawde sa urocze pokoje za normalna cene (od 25 zł za nocleg). ja tuz przed sylwesterm pojechalam i udalo nam sie (6 osob) znalezc kwatery - wybralismy po 35 zl ale byly o wyzszym standardzie.

oczywiscie po wytargowaniu sie. cena niska, a wszelkie wygody w pokojach

bylo tez mnostwo fajniejszych ale dla par a nas za duzo bylo. jest tez duzo takich chatek niby goralskich, z kominkami i innymi bajerami

Gość ania1269
to brzmi rozsadnie musze sprawdzic

Gość ania1269
w Kazimierzu sa takie chatki masz jakis link do strony

jest też jeden prawdziwy góralski domek, przeniesiony z gór kilkanaście lat temu, mają swoją stronę na necie (w Kazimierzu) A co do wolnych kwater w górach - myślę, że można jechac w ciemno, jeśli zdecydujesz sie na Zakopane, jesli schronisko, to warto zadzwonić. Tylko, czy dojdziesz do schronoiska w zimowych warunkach?

Gość ania1269
30 zl a z lazienka w pokoju 40 to juz lepiej chatka super

ja też planuję wyjechac z moim ukochanym jak wróci z zagranicy, czyli gdzieś po 10.02. Mnie natomiast interesuje coś w okolicach Wisły, Ustronia, Zakopanego i szczerze mówiąc wyłączając te miejscowości mimo ich niewątpliwego uroku. Zna ktos jakąs ładną miejscowość w tamtych okplicach? Może Milówka, Rabka.. hmm

to do Jurgowa proponuję, blisko do szlaków, chociaż w zimie to mało kto w góry na nogach wyrusza...

Znalazłam stronkę tej miejscowości.. \"Jurgów nieodkryta perełka polskiego Spisza.. \" Brzmi ciekawie :) Dzięki. Jakby ktoś miał jeszcze jakies pomysły byłabym wdzięczna!

Gość ania1269
fajnie... ceny swietne moj maz pracuje za granica ale wole wydac kase na zwiedzanie i dobra zabawe niz na pokoje po 50-60 zloty za dobe ktore nie roznia sie niczym szczegolnym od tych za 20-30 no moze tylko potem mozna sie chwalic ze spalo sie w palacu :)

Gość ania1269
i po co komus ladowac portwel kiedy pozniej mozna sobie pojechac jeszcze raz w inne miejsce za zaoszczedzona kase!!!!!!!!!!!

do zwiedzania też jest trochę - w okolicy 2 skanseny, Babiogórski Park Narodowy, lasy, cisza, obok tego pensjonatu mozna zamówić taki pyszny ser (korbaca) i mleko. Poleciłam ten pensjonat dwóm moim koleżankom, które też właśnie zrobiły niespodziankę swoim mężom i były bardzo zadowolone. W tym samym budynku jest sklep, restauracja, gdzie można zamawiać posiłki. Ostatnio byłam tam na Sylwka i już mamy zaklepane miejsce na ten rok :-)