Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ania1269

gdzie na romantyczny wyjazd z mezem

Polecane posty

intima_30 O świetnie! Uwielbiam skanseny! W Chorzowie mamy jeden a tu w pakiecie dodatkowo Tatry.. I już w tym momencie mam problem.. :O Hmm.. Co tu wybrac..

tak na marginesie, jak mąż wróci z podróży, to może będzie wolał posiedzieć w domku, a nie znowu w drogę... A z cenami to masz rację, też uważam, że nie warto przepłacać, lepiej przespać się w mniejszym komforcie, za to pobyć 2 dni dłużej, albo na kolejny wyjazd zaoszczędzić. Ja nie musze mieć łazienki w pokoju, i tak nie jest moja, bo wiele osób z niej korzystało, a na korytarz mogę się przejść, w domu też muszę przejść przez korytarz :)

Gość zofijaaaa
intima-- swietny pensjonat! w srodku wyglada bosko- taki przytulny i nowoczesny zarazem:) czy wszystkie pokoje maja tak zadbane? zapisze link, napewno sie przyda w najblizszym czasie:) moze i ja zrobie mojemu narzeczonemu "zimowa" niespodzianke:D

pogoda, to napiszę Ci tak: w skansenie który mieści się niedaleko od pensjonatu kręcili \"Ogniem i mieczem\" :-) Mi osobiście bardziej podoba się ten skansen w Zubrzycy niż skansen w Sidzinie. Ten w Sidzinie jest ok. 12 km od Zubrzycy.

Gość ania1269
mysle ze sie ucieszy mamy 2malych dzieci i juz dawno nie bylismy nigdzie sami a troche nam tego brakuje bedzie w polsce miesiac wiec mysle ze zdazy nacieszyc sie wszystkim domem dziecmi no i oczywiscie zona JUZ NIE MOGE SIE DOCZEKAC

zofijaaa, jeśli pytasz o pensjonat w Zubrzycy, to odpowiem TAK :-) Rok temu znalazłam tą oferte przez przypadek w necie i dzwonie do gościa i pytam sie czy te pokoje wyglądają tak jak na zdjęciach czy zdjęcia są może troszkę ubarwione ;-) Gosciu potwierdził, no bo co innego mógł powiedzieć ;-) Ale jak przyjechaliśmy tam, to miał rację. Wszystkie pokoiki są bardzo przytulne. Jest jeden apartament z tarasem i jest też jedno pomieszczenie podzielone jakby na dwa pokoje, gdyby ktos chciał przyjechać z rodziną albo z paczką np. Dla mnie było też ważne to, że w każdym pokoju jest łazienka, a i cena wydaje mi sie że jest przystępna. Gospodarze super ludzie ( od tego Sylwka jesteśmy z nimi na \"ty\") :-) No i jesteśmy gośćmi, którzy byli tam najwięcej razy :-) Przez ostatni rok byliśmy tam 6 lub 7 razy :-)

mój chłopak (od ponad 6 lat) z pewnością się ucieszy że wyjedzie, w domu zawsze coś się znajdzie do roboty (mieszkamy razem) a to wpadnie jeszcze stęskniona rodzinka bądz koledzy z powitalnymi pomysłami, eh, zobowiązania towarzyskie \" Stary, kope lat, wpadnij na ble,ble, ble itd..\" Wraca na 3 tygodnie więc weekend sam na sam z dala od wszystkiego jest wspaniałym pomysłem! Zwykle jezdzilismy do Wisły, Ustronia, teraz latem byliśmy z Zakopanem.. Chyba czas na \"Babiogórską\" Hehe. :)

a jak kształtują się ceny za posiłki? i czy smaczne? :) ps. chodzi o Babiogórski

pogoda, jak dasz mi maila to wyślę Ci kilka fotek z okolicy, ale albo dziś wieczorem albo jutro z pracy :-)

Gość ania1269
sluchaj mi tez mozesz wyslac prosze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

No faktycznie to też ważne.. Ja jestem wielką smakoszką ;) Proponujesz może coś z kuchni regionelnej? Ja zawsze staram sie byc na Festiwalu Ziem Górskich bądz Festiwalu Kultury Beskidzkiej, ludzi sporo ale jaka uczta dla oka i .. podniebienia! Oscypki, moskole, kwaśnice, placki po zbójnicku..

mumi, my korzystalismy tylko z obiadów, cena 12 zeta. Masz do dyspozycji całą wazę zupy, drugie danie i kompocik. Jedzonko pyszne, mają chyba ze dwie kucharki, gotują naprawdę świetnie, najlepiej wychodzą im kotlety i kurczaki :-) Na półpietrze jest wspólna kuchnia, ale my sobie bierzemy ze sobą czajnik, żeby nie latać non stop po kawę albo herbatę. Z tyłu za budynkiem jest plac zabaw więc z dziećmi przyjazd wskazany :-)

Gość ania1269
dzieki juz nie moge sie doczekac

Gość zofijaaaa
dziekuje za opisik hotelu- tak chodzilo mi wlasnie o ten babiogorski:)- a czy tez moglabym poprosic o fotki?? moj mail to: zonia1986@poczta.fm pozdrawiam:)

thx za odpowiedź, marzy mi się by z ukochanym (a dzieci do babci ;) ) wyjechać w takie miejsce...ojj nęcisz, kusisz :D

Gość ania1269
wszystko zalezy od naszych checi Mumi

Nie wszystkie naraz, moje drogie Panie! ;) Heheh.. Jejku, niech on juz wraca! :O

Dziewczyny, wyślę Wam kilka fotek, to same zobaczycie... Tylko z tego co wiem, jakoś do połowy lutego może być problem z miejscami... Aha, w przyszłym roku bedzie tam wyciąg narciarski :-)

Ja bym najchetniej ok. 15,16 lutego pojechała. 10 wróci to akurat weekend wypadnie.. Może się uda, a jeśli nie to dobrze mieć tego linka w rękawie.. Wiosną, latem musi byc jeszcze przyjemniej.. :)

Gość ania1269
ej dziewczyno to beda WALENTYNKI ale sie ucieszy

Ja też polecam Kazimierz Dolny. Ja tam spędziłam długi łykend majowy w zeszłym roku. Było trochę ludzi, myślę, że poza sezonem będzie luźniej. Podróż samochodem z Wrocławia trochę przydługa. Okolice Kazimierza też są atrakcyjne.

Gość ania1269
EJ DZIEWCZYNY NIE ROBCIE MI TEGO MOJ MAZ WRACA DOPIERO W MARCU ALE WAM ZAZDROSZCZE CHCE MI SIE WYC.................

Takiej prawdziwej kuchni regionalnej tam nie serwują, ale w Zawoi jest knajpa STYRNOL i tam tego jest do woli. Czasem z Miśkiem tam sobie jeździmy (kilka kilometrów), za 50 zeta jest taki obiad dla dwóch osób że hoho!

Gość ania1269
EJ CO Z WAMI NIKT JUZ NIGDZIE NIE JEZDZI ZE SWOJA MILOSCIA

Gość ania1269
dziewczyny no LICZE NA WAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!