Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

agataTenis

co zrobic zeby była żona przestała gnębic faceta który chce byc ze mnąąą!!!!!

Polecane posty

Gość agato bulimiczko
tak wiemy aż za dobrze i wrodzona kultura osobista nie pozwala mi wyrazić tego co myślę słowami

Gość Baba Babe ciagnie za JeSor
Kobitki, najlepiej to prawie wszystkie rzucilybyscie sie na Agate a o facecie ani mru-mru...Agata, wiotka emocjonalnie dala sie opetac jakiemus burakowi bez jaj...w sumie to zal mi Agaty

Gość Krwawa Mary
Co za żenujący temat .dziewczyno wstydu nie masz ,nie dość że pozbawiłaś dzieci pełnej rodziny,to jeszcze chcesz je pozbawic mieszkania.Masz o sobie wysokie mniemanie a tak naprawde to zciebie zwyczajna pluskwa i tyle!

krwawa mery nikogo niczego nie p[pozabwailam i nie amm zamiaru to nie moja decyzja poz atym ja sie nie wtracam wiec przestance na mnie najezdzac

Agata...a Ty nie masz gdzie mieszkac, ze Ci tak to jego mieszkanie sie spodobalo ? :) A poza tym skad wiesz ze on chce pozbawic swoaja ex tego mieszkania.... hmmm gdybym byla na jej miejscu - wnioslabym sprawe do sadu o przyznanie jej mieszkania... w koncu opiekuje sie ich dziecmi ,nie? ma pod most isc ? Moze on tylko Ci tak mowi ze chce zeby ona sie wyniosla a wcale tego nie chce ? :) pozdr,

cyt \"emma\" : o HONOR to powinnaś apelować raczej do BYŁEJ żony, bo to ona zdaje się nie zauważać, że jej rola się zmieniła i nie potrafi uszanować wyroku sądu i dejść z godnością. sad wydal wyrok o rozwodzie a nie dal nakazu eksmisji zonie :) . Skoro razem mieszkali w czasie malzenstwa, to wydatki placili wspolnie, i za wspolne pieniadze (nawet jesli to byla tylko jego pensja to w malzenstwie jest WSPOLNA ) robili zakupy ... Moze zwroc bylej zonie te pieniadze... a potem dopiero sie wprowadzaj, co ?

cyt Agata \"dowiem sie sczegolow jak przyjedzie w piątek do mnie an 2 dni!\" z dzieckiem przyjezdza ? (skoro sie nim opiekuje) ? :classic_cool:

Gość kv
Angel moze Ty wiesz jakie zaswiadczenie o zarobkach sklada sie do sadu, jako zalacznik do pozwu, netto/brutto? Czy to ma jakies znaczenie?

kv - Mysle ze to nie ma znaczenia , ale moze najlepiej miec wypisane obie kwoty na jednym zaswiadczeniu :)

Gość do Angel_81
to nie jest BYŁA żona ale wciąz obecna agate nieco wyobraznia poniosła

wiecie co jak wy potraficie caly obieg sytucaji zmienic wmowcie mi njalepiej ze nie poznaje go itp. tak bo ja nie wiem ze byla tak on jest teraz jego ciagle przestncie bo bzdury piszecie!

Gość o o o
wiesz co pani tenisistko, jego żona powinna pieprznąć rakietą po tym zakutym twoim łbie, byś nigdy więcej nie zadawała tak debilnych pytań jak to!

Gość o o o
bezczelność ludzka nie zna granic, to do ciebie tenisistko z krótkim rozumem i pewnie z wielką dupą!

właśnie ze nie bo jetsem zgrabna !a przy tym nie lece na kase bo sama cięzką pracą je zarabiam!!!liczy sie dla mnie drugi czlowiek

Gość o o o
żartujesz??????????????........... drugi człowiek??????????? A jego ex żona to kto................. zmora........?, że tak pazernie się na nią uwzięłaś????????????????????????????????

Gość to nie jest EX
żona tylko obecna na innym topiku agata pisała chyba (w paź. lub listop.) , że on ma żone i nie jest rozwiedziony.

Gość o o o
no to jeszcze gorzej skoro nie ex, dlatego dla takich o o o...... jak agata nie mam szacunku!

ooo to byl ktos inny jesli chodzi o tamten topic to bylo dawno bardzo dawno a to jest nowa osoba!!!!!!!!!!!!

Gość o o o
No to nie masz się czym chwalić, bo widać zmieniasz jak skarpetki panów z odzysku, nawet nie zły biznes wymyśliłas by się bogacić na pokrzywdzonych przez los ludziach, hmmm ty to masz łebbbbbb!

Gość czego kręcisz
tamten topik jest z końca pażdziernika zeszłego roku dziwnym trafem równiez pan jest zonaty i dzieciaty .......to twoje hobby takie romanse z zonatymi? A gdyby nawet to była prawda, ze to nie ten sam pan........w niecałe 3 miesiace juz masz nowego, którego oczywiscie zdażyłas "pokochać" i juz zaczełas wpieprzać sie w jego sprawy mieszkaniowe........szukasz sponsora? lokalu za sex?

Gość o o o
o właśnie, przykro to pisać, ale agato jesteś żałosna i gówno warta! Celowo piszę imię z małej litery to nie pomyłka. I pomyśleć, że przez takie baby porządni ludzie same problemy tylko mają.

Gość to ci odpowiem
na twoje pytanie, które zadałaś w tym temacie. Odp. Zostawić żonatego a brać się za wolnego bez obciążników tj bez żony bez dzieci i nie będzie takich problemów proszę pani!

Gość kjkjkjkjkjkjkjkjk
Wg twoich słów , agato – to jest już drugi twój partner po przejściach. Z poprzednim byłas jeszcze w listopadzie, czyli zakładam, że obecnego partnera znasz co najwyżej 2 miesiące i już masz plany dotyczące jego mieszkania…hmmmm Powiedziałabym, że jesteś podła, ale nie powiem…wiesz dlaczego? Myślę, że jesteś chora….podejrzewam, że jeżeli obiekt twojej „miłości” w ogóle istnieje to nawet nie wie, że „chce być tylko z tobą” …. To są twoje urojenia.. Agato ..idź do lekarza