Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mloda_kobieta___

20 lat roznicy - jak to widzicie ?

Polecane posty

Gość mloda_kobieta___
to dlaczego niekiedy ludzi dzieli 30 lat roznicy ? :P

Gość esniii
owszem,dzieli ,ale łaczy ich kasa a nie prawdziwa miłosc

Gość mloda_kobieta___
aha, czyli my jestesmy spaleni na dzien dobry i nie realne jest tutaj prawdziwe uczucie.

Gość mloda_kobieta___
dobrze sie z Nim czuje i kiedy go nie ma brakuje go, i to nie jest tak ze ja mloda, naiwna i jestem nim zauroczona i imponuje mi. a na mlodszych przejechalam sie juz.

Gość esniii
na nim tez sie przejedziesz,poczekaj 20 lat to zobaczysz jaki on dla ciebie bedzie.bedziesz miała 40 lat ,bedzie z ciebie babeczka super a on dziadek bedzie i bedzie cie tyranizował ,ze nigdzie nie mozesz wyjsc bez niego ,a ,ze on nie pojdzie bo go bola korzonki

Gość mloda_kobieta___
wiesz, ja nie mysle o tym co bedzie za 20 lat, nawet za 10, nawet za 5...

Gość no to po co
sie wogole pytasz skoro taka jestes pewna tego uczucia i nie masz watpliwosci??? ludzie ci tu dobrze radza a ty swoje mowisz ze nie wybiegasz pare lat w przyszlosc to jestes bardzo niedojrzala,bo skoro faktycznie mogloby byc tak,ze za pare lat ty sie nim znudzisz i poznasz se mlodszego to go skrzywdzisz tak wnioskuje twoje slowa "to ze teraz mysle o kims z kim chcialabym byc, nie znaczy ze na zawsze, bo w kazdym momencie moze sie zje ... :/" czyli nic takiego dla ciebie by sie nie stalo gdyby sie cis zje*** po paru latach to myk i go rzucasz,nawet nie wiesz,jaki to dla niego moglby byc szok teraz jestescie zauroczeni,sprobuj pomieszkac z nim troche bez slubu,wszystko wyjdzie w praniu,za pare miesiecy mozesz miec dosyc ja bym osobiscie nie pakowala sie w zwiazek 5,7 lat roznicy to ok ale nie 20

Gość Pitolenie i szopenie
Nie słuchaj bzdur i "wszystkowiedzących" obywateli, którzy maja wąskie horyzonty,poprostu bądź szcześliwa, bo wiek nie ma najmniejszego znaczenia!!!Trzymam za Ciebie kciuki.Ja na Twoim miejscy,zdecydowalabym sie.Bez dwoch zdan:)

Gość mloda_kobieta___
no samo wyjdzie w praniu co bedzie dalej

Gość Pitolenie i szopenie
Jezu,ale ludzie są straszni. A to ich przeświadczenie o własnej racji poraża!!! Najgorsze jest to, że nie mają żadnych sensownych argumentow! Wszystko to stereotypy i utarte frazesy!!!Nie czytaj nawet tego co pisza, bo nie mają nic sensownego do powiedzenia. Zrób to, co dyktuje Ci serce,a 40-letni facet może być lepszym za 20 lat niż niejeden 20-letni młokos. Bądźcie razem i szczęścia Wam życzę!Znam niejedna taką parę i są to naprawde zadowoleni ze związku ludzie.Nie słuchaj pierdół.Powodzenia!!!:)

Gość esniii
A co Jej moze dyktowac serce po dwoch miesiacach znajomosci :-) Ona po prostu sie zachłysneła tym ,ze facet dojrzały sie NIa zainteresował,ze Ona sie Jemu podoba.Dziewczyny młode tak maja.a facet jak to facet imponuje Jemu,ze taka młoda zainteresowała sie Nim i tyle..Poi dwoch miesiacach znajomosci mowic dziewczynie o zwiazku to sa po prostu gierki tego faceta :-) Facet szcesliwy,bo koledzy beda zazdroscili ,z ema taka młoda laske

dzisiaj w nocy umarl maz Sofii Loren.................byl od niej starszy o ponad 20 lat................zycze milego popoludnia :)

Gość mloda_kobieta___
hahahaha ja sie zachlysnelam ze zainteresowal sie mna starszy facet ? Wiesz , ja akurat na brak powodzenia nie narzekam, na ulicy nawet zdarzy mi sie poznac kogos gdy podejdzie do mnie sam. I poznawalam facetow w roznym wieku , z 30 latkami tez mialam kontakt. Po prostu dobrze sie z tym czuje, ale pewne watpliwosci mam bo to normalne i chcialam zapytac o rade.

Gość każy kiedys umrze
nawet mąż Sophii Loren. Nie na różnicę wieku umarł. Z tego co wiem to z 50 lat byli szczęśliwym małżeństwem:)

Gość przypadkowa dziewczynaa
Nie widzę tego. Kompletnie.

Gość gąbka z tesco
na pewno cos takiego może funkcjonować , ale jest jeden punkt , który trochę bruxdzi - dzieci jesli oczywiście zamierza sie mieć dzieci moj mąż jest ode mnie starszy o 9 lat i to juz w tej kwestii jest dużo; ja mam 26 , no dobra , w wielu przypadkach takie panie , tzn. w moim wieku , już mają ochotę na dzieci; no ale ja jeszcze nie , powiedzmy - za 2 lata; on już od dawna chciał mieć dzieci , juz od jakichś 5 lat mu to chodzi po glowie i to dosć natarczywie; no i kto ma ustąpic ? czy ma sierozpirzgnać ? jest to problem , bo każde ma swoje racje a tu jest tylko 9 lat jakbym w moim wieku miała faceta starszego o 20 lat , to on by miał 46 - jakby zostal ojcem w wieku 50, to by może nie dozyl ich pelnoletnosci no i chocby ilosć energii i potrzeba zabawy; jakoś trudno mi sobie wyobrazic , że jest podobna u młodego czlowieka po dwudziestce i u osoby starszej o 20 lat

Gość sssssssssssssss
jak dla mnie to chore i czarno to widze

Gość sssssssssssssss
ojca szukasz?zle kontakty ze swoim ojcem mialas czy jak?

Gość po 2
mcach on mysli o zw3iazku? smiech na sali :O

Gość młoda kobieto
przeczytałam wszystkie wypowiedzi i "dobre" rady i z wieloma nie zgadzam sie. Ja na Twoim miejscu bym spróbowała, przecież piszeż, ze nie planujesz już związku na całe życie, ale myslę, ze może być całkiem przyjemnie. Ja miałam faceta starszego o 14 lat (mam teraz 25) i było nam super i gdyby nie to że on był zonaty nie zastanawiałabym się nad takim związkiem. Było super, wiec spróbuj życzę szczęścia:)

Gość ponadto to bardzo
ciekawe dlaczego jego siostra też nie ma meza tylko piszesz, że mieszka z dzieckiem i swoim facetem? Może w tej rodzinie w ogole nie kleją się zwiazki? warto by sie bylo poprzygladać temu.

Gość gąbka z tesco
w sumie jak masz 20 lat i ty chcesz sie zabawić , i on chce się zabawic , to można się zabawic , nie trzeba od razu myśleć o poważniejszych sprawach

Gość mloda_kobieta__
Jego siostra jest rozwodka, teraz ma innego faceta po malzenstwie i mieszkaja razem z dzieckiem, a on na dole.