Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jolanda B

NIE MAM ZA CO ŻYĆ, CZY KTOŚ....

Polecane posty

Gość Sachar
Gdzie autorka ?

Gość Konon mój fan
ale z was sa podłe kurwy,zapłacicie kiedyś za swój egoizm i patologiczne podejscie do potrzebujacych,ulotki za 5zyla??co to kurwa jest tak se może dorabiać dzieciak zbierający na nowy komp itp.wiecie jakie sa czynsze w krakowie??poza tym myslicie ze to przyjemne stac na zimnie i wciskać jakieś karteczki ludziom?? Ale tak was wychowali tepi rodzice-szczury i korporacyjne media,zero współczucia dla biednych i potrzebujących trzeba zabijac w sobie empatie i poczucie solidarności gdyz przeszkadz to w "karierze" dlatego najlepiej powtarzać sobie że każdy biedny,bezdomny tudziez bezrobotny to leser,pijak i totalny leń co mu sie nie chce robić,wtedy mozna wygodnie i komfortowo biec w wyscigu szczurów,jebał was pies mam nadzieje ze zdechniecie na aids

Gość miśka jedna
w Krakowie powinine byc Osrodek interwencji Kryzysowej a do mieszkania mozesz wziac studentkę, zeby miec chociaz oplacony czynsz. I uzupelnij wyksztalcenie, zeby choc maturę mieć!

Napisz do mnie - maila widzisz. Wprawdzie Kraków jest daleko ode mnie, ale mam tam kuzyna. Porozmawiamy mailowo i może jakoś wspólnie coś ustalimy i pomożemy Ci. Współczuję z powodu Babci. Napisz.

Gość miśka jedna
turkus :D 🖐️ kiedys mi poradziłaś o przebaczaniu 🌻 dzięki

Gość srurke fardydurke
nastpena tepa cwaniara liczy na naiwnosc idiotek

Gość Chętnie pomogę
napisz mail

Gość do Konon mój fan
sam jestes wychowany na szczwaną rurę:o Nieprzyjemnie stać na zimnie???? To trzeba było przez 30 lat swojej warzywnej egzystencji wziąć się za coś- za naukę, za pracę, an ie pitolić, że zimno ulotki rozdawać:O A co> My jej mamy za czynsz płacić????? Wy ludzie jesteście BEZCZELNI i chamscy i sparawiacie wrażenie nienormalnmych:O Pieniądze się dostaje za pracę. A żebractwo jest nielegalne i gorsze nawet od kurestwa:o🖐️

Gość Do Jolandy B
jestes faktycznie w niemilej sytuacji, ale w wieku 30 lat wypada juz szukac jakiejs pracy, jakiej kolwiek.Mycie okien, sprzatanie, opieka nad dzieckiem..no nie wiem..ale trzeba troche ruszyc tylek i sie rozejzec wokolo a nie liczyc na innych.

Gość nie no ale po co
? Lepiej żebrac po necie i okradać babcię jak pasożyt:O A tutaj na Kafe, resza nieudaczników życiowych i społecznych wyrzutków i pomiotów, jeszcze przyklaskuje i mówi, ze wszystko w normie:o Takie społeczeństwo...:o

Gość zgadzam sie z postem
zgadzam sie z postem powyzej

Gość zgadzam sie z postem
kilkanascie lat zerowala na babci a teraz chce zerowac na innych bo babci juz nie ma.Durni jestescie jak but!!!!!!!!!!! juz od dawna wiadomo ze w kapitalizmie z podstawöwka to tylko do zamiatania ulic.Komputer to umie obslugiwac,i wie gdzie pomocy szukac...ha ha ,dobre....

Gość Ale wy barany jestescie
to PROWOKACJA jest

Gość Jolanda B
napisałam do Ciebie turkus_ulubiony moz da się załatwić jakąś pracę? mogę sprzatać.

Gość miśka druga
Jolanda, ty się lepiej sama zakręć kolo sprawy, rozreklamuj sie, że szukasz pracy. Przepraszam za określenie - glupi ma zawsze szczęście, więc pewno szybko coś zanjdziesz Jak można bylo do 30ki czekac i nie miec nawet matury?..bój się Boga ..

Gość zajrzyj sobie na stronę
gazety wyborczej i tam jest dział raca i kilkadziesiąt tysięcy ogłoszeń...:O Ale lepiej żerować na innych:O

Co do ulotek, pochodź po biurach podróży, oni często potrzebują ulotkarzy, zwłaszcza, że zblizają się ferie zimowe i często sa promocje i obniżki.

Gość Maracuyaa
do "zgadzam sie z postem" " kilkanascie lat zerowala na babci" - skad masz taka pewnosc????A moze jej pomagala??? "juz od dawna wiadomo ze w kapitalizmie z podstawöwka to tylko do zamiatania ulic" - i tacy ludzie sa potrzebni. Dyskryminujesz ludzi ze wzgledu na ich wyksztalcenie??? To żenujace. "Komputer to umie obslugiwac"- to chyba dobrze,ze potrafi. "i wie gdzie pomocy szukac...ha ha ,dobre...." - czy Twoim zdaniem powinna np.żebrać???? Czasami trzeba wielkiej odwagi aby poprosic o pomoc, bo można narazić się na takie właśnie reakcje jak Twoja.

Gość a ja wam mówię że nic nie
proszę, masz juz pomoc....są świetne babki tu na Kafeterii

Gość ważneeeeeeeeeeeeeee
konkretne propozycje dostajesz. Odezwij się do tych co chcą pomóc. Powodzenia.

musze wiedziec w ktorej czesci kraowa mieszkasz.. szkoda kasy na dojazd... a to w tym sklepie... mozna wyciagnac 900 zl miesiecznie... czekam

dobra juz widze dziewczyna byla godzine temu wiec pewnie w kafejce tyle nie siedzi... jak sie z nia styknac?? jak JB bedziesz to zostaw mi tu jakas wiadomosc

Gość Jolanda B
dziękuję Moniko Napisałam do turkusa, ona dała mi telefon kogoś z rodziny. Oni mają sklep spożywczy potrezbują do pracy od zaraz, i porozmawiałam z tą osobą i zaczynam pracę od dziś po południu. Tzn. idę podpisać umowę na okres próbny. Pensja nie jest duza ale to dwa przystanki ode mnie. Bardzo ci dziekuję turkus i Tobie Moniko też.

Gość No i super.......
turkus_ulubiony mozesz potwierdzić, że to prawda?

Gość turkus potwierdzasz
wersję Jolandy?

Gość no własnie....jak to jest