Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolina2133333

po jakim czasie po poronieniu można zajsc w ciąże?

Polecane posty

Gość karolina2133333

Witam, mialam robiony zabieg usuniecia ciazy gdyz zagrazal mnie, a lekarz prowadzacy nie zauwazyl ze to ciaza mnoga pomimo 4 miesiaca,zabieg mialam 06-1-07 nie krwawie zaczelam normalnie funkcjonowac,a raczej sie stram fizycznie jest ok,przez ten miesiac musze uwazac aby nie zajsc gdyz to duze ryzyko chcialabym probowac po wystapieniu okresu,prosze poradzcie cos?do lekarza ide za 3 tyg na kontrol noi oczywiscie zmienilam lakarza

Gość pół roku

Gość to-tylko-ja
myśle że najleprzy czas to taki kiedy ty będziesz gotowa. Kiedy twoj organiz dojdzie do normy zarówno fizycznie jak i psychicznie. A czy to już nastapiło możesz wiedzieć tylko ty.

Gość karolina2133333
dziękuje za wypowiedzi,weszłam dopiero teraz gdyz wynajduje sobie zajecia....ja chce zaczacc sie strac po pierwszej miesiaczce, wiem ze to bedzie najlepsze lekarstwo dalej biore kwas foliowy, a jak wystapi okres pojde na wszystkie badania hormonalne i do lekarza za 3 tyg, chce zostac mamusia i tulic moje maleństwo tak bardzo że to jest dla mnie najwazniejsze....ale wiem ze czy teraz zajde w ciaze czy poneij to bede sie bala o dziecko nie o siebie .....

Gość Dziecko potrzebuje matki
wiec troszcz sie o Was oboje, a o nikogo nie martw bo stres szkodzi! Powodzenia, wszystko bedzie dobrze!

Gość karolina2133333
ponawiam temat

Gość BEDZIE DOBRZE
POZDRAWIAM:)

Gość clauudia
Witam. Ja poroniłam w 6 tygodniu ciąży. Chciałabym jeszcze raz spróbować starać sie o dziecko, ale boję się ze znowu poronie. Od mojego zabiegu mineło 3 miesiące. Proszę o odpowiedz. Dziękujję