Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jako facet

JAKO FACET POWIEM WAM, ZE....

Polecane posty

Gość jako facet
nie wiem czy masz szanse nie mi to oceniac, mozesz porozmawiac ze swoim facetem stic moze i mnie ktos zaraz zato co powiem zlinczuje, ale jak kobieta moze pozwalac by facet ja obrazal i byc dalej z nim? przeciez ona sama sie nie szanuje

tak odnośnie tego co pisaliscie wcześniej - facet ma umieć śrubkę przykręcić, kran naprawić, półki przymocować itp:P fachowcy są od cięższych rzeczy, ale jak facet nie wie co to kołek rozporowy albo nie umie uzyć wiertarki, to dla mnie osobiście mało męski jest:)

bezzębna -> Ja nwet znam podział tych kołków - co Ty na to - kolek do styropianu to nie to samo co kołek do dziurawki i do betonu ?? Bejbe :classic_cool:

pozwól że bede do ciebie mówił bezimiennie bo jakoś nie chce mi przejśc przez klawiaturę twój nick jakoś nie bardzo tak do kobietki ale reszta to jak ten sosik jest ok

a to co mówisz o kołkach i wiertarkach to święta prawda facet nie musi być zaraz majsterkowicz ale podstawowe rzeczy powinien zrobić. Niekiedy piekę ciasta ale rzadko , ale dział mięsko i ciepła kolacja to to co lubię robić i jeść - to też ci coś mówi?

jakoś tak mam że uwielbiam gotować ale tylko jak jest dla kogo bo dla siebie to się wcale nie chce wole zjeśc na mieście. Pogrzebać w meskich tematach też muszę - dom ,samochód wiecznie coś trzeba zrobić ale i tak bym się nie zamienił na blokowisko.

Nie no bezzębna - ale z Ciebie kokieciara :) młode to to a jakie zalotne ;)

ugotować coś dla siebie fajna sprawa ale samemu wcinać to już nie jest rózowo ja tam wolę z kimś a tak na marginesie to jaki był temat że faceci nie lubią kobiet co się nimi zajmują. Chyba autor jest młody i nie wie co to związek faceci uwielbiają jak sie ich chwali , przytula , głaszcze , masuje a w szczegółności jak się o nich dba jak umierają na grype i tyle

Gość _Nadia_
Święte słowa Jako facet. Nie szanowałam sama siebie więc jak mogę oczekiwac, ze ktoś mnie będzie szanował? Moze nie wszystko jednak stracone ? ;) Bardzo prosze o wszelkie rady :)

Gość _kuleczka_
A ja wam powiem że faceci uwielbiają jak się o nich dba. Mój chłopak powiedział mi kiedyś na początku naszej znajomości że jestem jego najlepszą dziewczyną :) a dziś mieszkamy już razem... i nadal o niego dbam :)

Gość jako facet
nadja... pogadaj z nim, a jak to nie da rezultatu zastanow sie czy umiesz zaakceptowac jego zachowanie jesli nie moze czas na zmiany? co jest trudne jak sie kocha

Gość _Nadia_
Miłość zaślepia. ja bardzo kochałam i chciałam dac mojemu mężczyźnie wszystko... kochałam do tego stopnia, że kazde jego głupie zachowanie tłumaczyłam sobie na swój sposób i próbowałam je wybielić. Miłość naprawdę czasem zakłada nam na oczy klapki. Tylko faktycznie przykre jest to, że za to, że chcemy jak najlepiej dla naszego partnere, czasem dostajemy za to w kość. Rozmowy chyba nic nie dadzą, bo na mężczyzn podobno działają czyny , a nie słowa ;)

Gość jako facet
tak dzialaja nadja na nas czyny, ale zawsze jest jakies ryzyko zobacz bylas raczej ulegla, spelnialas jego zachcianki i on sie do tego przyzwyczail, tak samo jak przyzwyczail sie do tego, ze ty niczego od niego nie oczekujesz jesli zaczniesz to zmieniac mozesz przestac mu odpowiadac,a przeciez go kochasz, sprawa jest zatem ciezka, bo musisz sie liczyc z tym, iz on moze odejsc mozesz sprobowac zmieniac cos powoli, raz na jakis czas sie 'postawic', ale nie za czesto swieta prawda jest to, ze faceta trzeba sobie wychowac, tak samo jak kobiete zreszta moze jeszcze nie jest za pozno na wychowywanie? nalezy jednak pamietac, ze z nami facetami jest czest jak z dziecmi, tylko konsekwencja mozna cos osiagnac:)