Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość panktoryKochaijestkochany

Jako facet wiem jedno, najgorsze są ładne dziewczyny, ktore sa puste jak banka

Polecane posty

mydlana.i uwazaja sie ze skoro maja urode to są pępkiem swiata i ze nic nie musza robic ,wszystko im sie nalezy, a wyglad traktuja jako wyznacznik wartosci w zyciu.to sa w gruncie rzeczy głupie kobiety, zycie z nim jest przesrane bo mysla tylko o sobie, ja to ja tamto..nie widza nic poza czubkiem włąsnego nosa, wciaz adoruja innych..nie sa wierne..raz jedna taka złamała mi serca..ale jak to sie mowi zła kobieta to była.. Niedawno poznałem o dziwo zarowno piękna jak i mądra kobiete..co sie rzadko zdaza , ale zdaza i takie sa najcudowniejsze..dwa w jednym piekny umysł i piekne ciało+wspaniały złoty dobry charakter,,ona jest sliczna, ale wcale nie obnosi sie z tym, a w sumie ma wieksza powodzenie niz ta pierwsza"zołza" bo tamta miała tak wredny wyraz twarzy, ze faceci siejej bali...Gosia jestes moim aniołem..

dziekuje i ostrzegam!przed zołzami zapatrzonymi w siebie w sojej pustocie nie zauwazajacych potrzeb innych ludzi..

Gość edwqed
tylko tu same takie siedza, wiedz ze zadna nie skomentuja bo wiedza ze sa takie własnie

Gość tez gratuluje
ale nie mysl o tamtej przy tej i nie porownuj...

może nie skomentuje... ale pogratulować można ;) miałeś chłopie szczęście

Gość *Jenny*
no tak chłopak odkrył to , czego zapatrzeni w siebie piękni chłopcy nie dostrzegają

Gość edqdeqwd
włąsnie piekni chłopcy tez sa

Gość Bo on wygodny jest
:) Gratulacje

i piekni chlopcy to jeszcze sa na tyle beszczelni, ze powiedza po zdradzie, ze chcial pokazac jak inne kobiety zazdroszcza takiego przystojniaka. Kumpeli tak chlopak powiedzial, ze on chcial jej pokazac jakie ona ma szczesie, no prawie sie przewroclam

Gość a-co-to
sippelsweg >>>ale błazen z tego gościa...:o i do tego chamski błazen

nie wiem czy blazen, ale po tym tekscie stwierdzilam, ze chyba wolalabym byc less niz byc z takim facetem. Na szczescie ja mam faceta co moze nie ma wygladu modela, ale jest wysoki i calkowicie w moim typie a do tego ma cos pod kopulka, a nawet powiedzialabym ze calkiem duzo.

Gość Bo on wygodny jest
Jakby mi tak facet powiedział to nasuwa się tylko jedna riposta: Nie pochlebiaj sobie leszczyku, ja to zrobiłam z litości :D tudziez - żeby udowodnić jaki jesteś łatwy i kazda może Cię mieć :P

powiem Ci, ze ja jestem wygadana, ale jak mi ona to opowiadala, to stalam jak wryta, a znam tego kolesia, owszem niezle z niego ciacho i ma gadke, a do tego ona byla nim tak oczarowana, ze tylko sie rozplakala. az szkoda slow na takich lovelasow. nic tylko rozkochac i porzucic, by wreszcie zrozumieli co za uczucie