Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dududita

czy lubicie grubsze kobiety?

Polecane posty

jeszcze dodam tylko , ze ja to chyba mam objekcje , odnosnie meskiej tuszy.... .....jak przychodzi kolega do meza i rozmawiamy tak ogolnie o \"wadze\" , on jest wysoki i taki nie chudy w sam raz , a ja mu mowie , ze gdyby troche przytyl to by nie zaszkodzilo, wiec sama zaczynam sie z siebie smiac ....bo cos w tym jest.....

Gość MMMMMMMMMMMMMMnnn
ja jestem kobieta ale nienawidze grubych bab! przeciez wiadomo ze ktos taki nie ma nad soba kontroli!

Gość 0987654321
MMMMMMMMMMMMMMnnn a za co tak ich nie nawidzisz ?

Gość Malarka
A ja lubie jak facet jest dobrze zbudowany - nie chodzi mi o miesnie tylko wlasnie o cialko i jak ma brzuszek, ech...

Gość a ja tez jestem kobieta
i nie podobaja mi sie grube dziewczyny, podobaja mi sie szczuple, bez zadnego zbednego tluszczyku.... a to chyba wynika z tego, ze sama jestem troszke okragla i zawsze uwazam, ze mam co zrzucic. Wprawdzie jestem bardzo zadbana i bywa, ze nie moge sie opedzic od facetow np w lato na ulicy, ale do konca zadowolona nie jestem, bo podobaja mi sie szczuple cialka, a sama waze 70 kg przy 168 cm wzrostu. Mam proporcjonalna, kobieca budowe i wagi po mnie nie widac, tzn wygladam na mniej, a faceci mowia zawsze, ze jestem normalna a nie lekko puszysta jak ja to okreslam.

Gość duze jest piekne
puszyste sa w moim guscie

Gość Puszyste też są piękne

Gość twarz sie liczy
grube musza byc zadbane i piec piekna twarzyczke wtedy nie widac tak juz tej tuszy jak u brzydkiej zgodzicie ze mna?

Gość figlarz
nie lubie

Gość a ja tez jestem kobieta
zgadzam sie, ze twarz jest wazna, ja akurat twarz uwazam za najwiekszy swoj atut, ale jednoczesnie mysle, ze w pewnym momencie jak ta tusza jest zbyt duza to i ladna twarz nie pomoze.

niektóre komentarze mnie powalaja.... jak można kogos nienawidzic za to ze wygląda tak czy inaczej....? szok...brak słów... a tak na marginesie to fakt że ktoś ma nadwage czy jest otyły nie zawsze jest wynikiem braku samokontroli... ale trudno to pojąć komuś kto nie spędził pół życia w gabinetach lekarskich i szpitalach... pozdrawiam

Gość ja nie lubię otyłych lasek
kręcą mnie okrągłe pupcie, zgrabne, szczupłe, umięśnione uda pod dzinsami czy spódniczką, a nie zwałyu cellulitu, czy jakiegos tłuszczu. Nie zwracam w ogóle uwagi na otyłe dziewczyny, interesuja mnie jakoś tylko szczupłe, wysportowane i zgrabne. Nawet cycki nie są tak wazne, dupcia musi byc okrągła i zgrabna, nogi szczupłe i umięśnione. No i ramiona sa tez ważne u kobiet, ich linia. Szczupłe, ale trochę umięśnione są najbardziej kobiece, chce się je przytulać. Nie ma nic gorszego niz grube, zwaliste i takie nierówne, pofalowane ramiona:o Poza tym ja z laska musze mieć możliwość robienia w łóżku różnych rzeczy, a nie wyobrażam sobie przebijania się przez fałdy od tyłu czy żeby mnie taki klops przygniatał na jeźdźca:o No i poza sypialnią... Chciałbym z dziewczyna jeździć na narty, pływać na żaglach, grać w tenisa, móc pójść na siłownię, pojeździć na rowerze czy pochodzić po górach, na naprawdę dłuuuuugich trasach ( ok. 25-nawet do 40km). Nie bawei mnie wspólne oglądanie tv od rana do wieczora i zajadanie batonów:o Tak można robić od czasu do czasu, nie całe życie...

nie wiem skąd u Ciebie pewnośc że grube kobiety nie mogą robić róznych rzeczy w łóżku.... i uprawiać sportów? na nartach co prawda nie jeżdze nigdy nie mialam okazji sie nauczyc ale wędróki górskie, pływanie rower czemu nie?

Gość przeszłabyś w
7-8 godzin 40km?????:O Po górach???? Wątpię;) I pewnie raczej w tenisa też nie grasz. Na siłownię tez nie bardzo.... Ja się nie chcę turlac w dół po turniach ani spacerować, tylko robic długie i skomplikowane trasy górskie. Do tego trzeba miec megakondycję i mocne stopy:D I nie ma w ciągu całego dnai nic do jedzenia:) Poza tym tak jak komus ise nie podobają niscy faceci czy rude kobiety, tak mi sie nie podobają grube. Nic na to nie poradzę. No i nie mam co robic z takimi ludźmi, serio. Mam po prostu inne zainteresowania, bardziej aktywne, że tak powiem... Dla mnie fajnie jest zabrać plecak, spakowac się i np. jechać całą noc i cały dzień do Rumunii, czy nad balaton, zatrzymac się gdziekolwiek, wziąc mapę w rekę i zaliczyć wszystkie trasy dłuższe i bardziej skomplkowane przez kilka dni. A wieczorami imprezy:) Wątpię szczerze, żeby ktos grubszy, o słabej kondycji, czy ze słabym przewodem pokarmowym to wytrzymał.

Gość ale Ty glupi jestes
dlaczego uwazasz ze gruby musi miec zla kondycje czy problemy z przewodem pokarmowym? no moze kondycja czasem nie jest dobra, ale nie zawsze, poza tym znam chude osoby ze slaba kondycja, wszystko mozna wycwiczyc. A i jeszcze jedno: miedzy takimi wielorybami po 100 kg ktore nie pojda w gory i siedza przed tv z batonem jest jeszcze cala gama grubszych i szczuplejszych, i wlasnie takich jak ja, ktore szczuplutkie nie sa, ale grube tez nie, nie mam ani plaskiego brzucha ani ud bez grama tluszczyku, ale jestem kobieca i atrakcyjna i pozostawiam w tyle laski szczuplejsze ode mnie. Ale wiem tez ze kazdemu podobac sie nie musze, nawet niekoniecznie ze wzgledu na wage.

oczywiscie ze nie musza Ci sie podobac grube osoby ale nie masz prawa wydaje mi sie obrażać ich... tak sie składa zę zawsze byłam gruba ( nie dlatego że jem całymi dniami) a mimo to miałam niezłą kondycje. po prostu nie zawsze gruby znaczy leniwy :) może mam wieksza zadyszke czasami, nie powiem, ale nie zgadzam sie z tym że sie turlam. w tenisa nie gram ale za to lubie grac w kosza czy noge z kumplami. wiadomo że nie ebde supersportowcem jakim TY zapewne jesteś:P ale nie uważam sie za leniwą góre tłuszczu.

Gość no to nie rozumiem po co się
tłumaczysz???:O Jak się komus grube nie podobają, to ie. Mi też się nie podobają. Ze względów estetycznych. Lubię gładkie łono i umięśnioy brzuszek, a nie zwis nad cipką:p Nie lubie wielkich lasek, nawet takich pulchnych. Nie podobaja mi się otłuszczone tyłki czy brzuchy, czy ręce i już. Nawet cycki musza być jędrne, twarde, a nie jakieś otłuszczone:o

Gość grubsze mniam mniam
tu jeden gościu sobie ostro pojechal......to ja ci powiem cos koleś ,mialem dziewczyne ktora niestety mnie rzucila:Owazyla 69 kg przy wzroście 167cm wysportowana ze szok 3 razy w tygodniu fitness ,brzuszek wysportowany,tyleczek krągly ,a buzia slotkiej lolitki i to wlasnie ona miala zajefajne powodzenie u facetow mogla wszystkich brac garsciami a nie lale po 180 i waga 50 kg .no i stalo sie zostawila mnie dla bardziej kasiastego😭

Gość frrr
ja lubie i grubaski i chudzinki ale musza miec umyte wlosy i musza miec makijaz. i nawet jak sie poca takie grubaski to mi to nie przeszkadza pod warunkiem ze dbaja o siebie

Gość kenneth
czy każdy topik na tym forum musi sie kończyc obelgami pod adresem ludzi ktorzy wyrazaja swoje zdanie? a faceci ktorzy piszą te chamskie komentarze na temat kobiet to są zwykłe cioty bo prawdziwy mężczyzna nigdy by nie ubliżył kobiecie. pozdrawiam wszystkie panie!!!

Gość wielbiciel ciała
Mi nie staje jak dotykam chudej -przeżyłem kleske kiedys z tego powodu:-D A teraz mam okrągłą, seksowna kobietke sporo przy kosci i nie chce żadnej innej nigdy! Całusy dla wszystkich okragłych kobietek:-)

Gość a ja jestem...........
ble ble ble

Gość ej pączusie.........
Idźcie już spać, naprawdę, bo to żałosne się robi:D:D Śnijcie o cistkach z kremem i o tym, ż ejesteście fajne w rozmiarze 44 a nawet 52:o🖐️

wielbicielu ty wiesz co dobre :)

do ej pączusie .... bo my jestesmy super laski ale wiadomo ze chudziny nas nigdy nie zrozumieja i zawsze beda nas krytykowac , mam to w dupie hiihihihihhi

do najzabawniejsze ...... aha teraz widze ze jednak jestes grubasem, co wynika z twojej wypowiedzi

Gość ja naprawde uważam że
macie przerąbane, ale przez wasze chamskie i agresywne wypowiedzi, zachowanie, wcale nie jest mi was zal... Super z was laski, faktycznie:o Szkoda tylko, ze TYLKO w internecie jesteście takie odwazne, a w życiu skradacie się po kątach, bo na wasz widok każdemu zajady pękaja, juz od podstawówki się na pewno nasłchałyście i teraz odreagowujecie.... I szkoda, ze TYLKO w internecie okazuje się, ze grube jest super:) Bo jakoś w życiu, realnym życiu tego nie widać🖐️

do ja naprawde uwazam...za mało sie rozgladasz dziecinko, no ale skoro uwazasz ze jestes naj naj to tak własnie sie dzieje , nie widzisz nic poza czubkiem własnego nosa

Gość wy ludzie
jestescie pojebani!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Czemu nie mozecie zrozumiec ze jest masa ludzi chorych i dlatego otylych-a nie dlatego ze im sie tak podoba! A ty co tak chodzic po görach bys chcial,ja mam 170 i waze 54 kg ale z takim oszolomem jak ty nigdzie bym nie poszla!!!!!!