Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dududita

czy lubicie grubsze kobiety?

Polecane posty

Gość DAMAZY57
uważam, że otyłe panie są bardzo mile, sympatyczne i takie ciepłe. jeżeli chodzi o seks to zdecydowanie wolę panie szczupłe. Przysłowie mówi, "cienka w pasie, dobrze pchasie" i bardzo wiele w tym prawdy U szczupłej kobiety cipeczka jest tak jakby na wierzchu. Jest łatwiejsza penetrcaja. Kobieta otyła ma ją gdzies tam schowaną. Szczupła to fryga, cudowne kochanie się!!!!!!

Gość poGGadam
z dojrzałą puszystą na gg.cześć

Gość poGGadam
miało być

Gość TakaSe
Załamująze i żenujące niektóre wypowiedzi... Ja jestem jaka jestem, ciała mi nie brakuje... mam "tak" od urodzenia i moja nadwaga to problemy genetyczne... nigdy poczynając od przedszkola nie usłyszałam żadnych obelg względem swojej osoby, mam wielu znajomych i przyjaciół, jestem ogólnie lubiana i chwale to sobie :) ludzie otyli są weselsi, bardziej przyjaźni... na związki tez nie narzekam... i co zabawne, panowie z którymi byłam to byli zawsze "chude patyki" ,,, hehehe Niektórzy ludzie nie rozumieją że "...ładna miska jeść nie daje.." Ja nie uważam sie za brzydka, wiem że chłopaki szaleją na punkcie mojej twarzy ... a do tych co uwżają że "szczupła w pasie łatwiej pchasie" chciałabym zapytac, czy sex, z pozoru udany, jest jedynym celem w życiu? napisałam "z pozozru" bo chyba nigdy nie mieli puszystej i nawet nie wiedzą co traca :p

Gość a Elena o kto
wiesz wielu z nich woli patrzec bo na nic innego ich nie stac.A tak na marginesie wiecie ze to kobiety wybieraja facetow a nie odwrotnie:)

Gość Przy okazji zapytam
63kg - 175cm wzrostu to gruba czy już wieloryb?

Gość a Elena o kto
a 155cm 50kg to chuda?

Gość super facet
w moim typie sa grubsze kobiety

Gość pewien facet rocznik 1979
ja tez wole grubsze lubie sobie za tyleczek chwicic.Piersi takie aby mial frajde a nie jakies male cytrynki

Gość TakaSe
Jak dla mnie przepiękna kobieta.....

Gość cos pieknego
uwielbiam takie kobiety

ja nie! sam jestem chudy i takie przestawicielki płci przeciwnej lubie najbardziej (tzn. jesli chodzi o strone \"wizualna\" wyglądu danej osoby!) Natmoast co do charakteru - osoby do pogadania to nie ma zasady... różnie to bywa...

do \" no to nie rozumiem po co się\"!!!! ja sie nie tłumacze tylko tłumacze Wam, którzy myślicie stereotypami i traktujecie ludzi źle tylko dlatego że wyglądem, zachowaniem lub czymkolwiek innym odbiegaja od jakis śmiesznych wyznaczonych z góry norm. tak juz jest na świece ze jedni sa chudzi inni grubi, jedni biali inni czarni a jeszce inni mądrzy czy głupi i dzieki temu ten świat jest tak piekny i nteresujący. ale cóż począć skoro cześć z nas nie potrafi zaakceptowac odmiennosci innych a jedynie krytykowac i poniżać...ja pozdrawiam wszystkich :innych:D:D

Gość frrr
powiem tylko ze ta dziewczyna na zdjeciu jest bardzo w moim typie. umyta, czysta, umyte ladne wlosy, jest ok. nawet bez makijazu.

Gość frrr
no dalej, odzywajcie sie. piszcie troszke wiecej o sexie, szczegolnie zapraszam pulchniutkie kobiety. marze o takim sexie z pulchniutka, ale tylko marze poniewaz jestem zonaty i nigdy nie zdradze swojej kochanej zony.

Gość frrr
owszem, bielizna piekna ale zbyt malo ciala. dajcie zdjecia takie jak bylo tamto jedno przedtem

Gość DMUCHAWCE WIATR.
ja jestem puszysta tzn ja tak uwazam ,inni mowia ze jestem pzry kosci moze gruba troche i mam same kompleksy nawet jestem sama bo boje sie rozebrac przed facetem bo biust mam obwisly i brzuch mi zwisa ,na udach cellulit i tam tez skory jest za duzo bede sama do konca zycia:Oale w marcu jestem umowiona na sex z facetem ktory mi zrobi tylko dziecko wiec nie bede musiala sie rozbierac tak bardzo -zyczcie mi powodzenia

Gość frrr
glupoty czlowieku gadasz jak nie podobaja ci sie takie cialka przy kosci?! owszem te szczuple tez sa piekne, ale te "wieksze" sa o niebo lepsze

Gość anga do Frr
Frr, ja jestem tzw. "pulchniejsza" kobietka, na zyczenie wypowiadam sie: Nie mam problemu z tego powodu, ze mam nadwage. Wazę 75 kg, mierze z 1, 65. Mam okragłą pupę, duzy biust i wciecie w pasie. Sylwetka klepsydry, najbardziej kobieca,jaka może byc. I nie narzekam absolutnie na brak zainteresowania ze strony facetów, wręcz przeciwnie. Jestem zadbana, mam dlugie wlosy, ladną buzie, fajnie sie poruszam. I widze pożądanie w oczach mężczyzn. I to nie takich jakichś z kosmosu, tylko naprawde przystojnych, atrakcyjnych, takich, którzy mogliby sobie wyhaczyć każdą "modelke". Co do seksu- jestem sprawna fizycznie, mam dobra kondycje, jestem rozciagnieta, moge zrobic szpagat, jesli zechce. I moge w łozku zrobic wszystko, na co mam ochote, waga mi w niczym nie przeszkadza. Dokladnie w niczym.

Nio... Ja mam 175 cm i ważę niecałe 80 kg. Jestem wielorybem, prawda? Więc niech mi ktoś wytłumaczy, dlaczego nie mogę sie opędzic od facetów? :p Wszyscy mi mówią, że mam fajny tyłek a od mojej twarzy nie mogą oderwac wzroku. :) Jeżeli ktoś uważa, że osoby przy kosci i osoby grube mają mniejsze powdzenie niż osoby szczupłe- to jest w bledzie. Nie wyobrazam sobie, zebym mogla byc inna niz jestem. Nie mam kompleksow, nie mam zadnych oporow, żeby rozebra się przed facetem. Zaden do tej pory na nic nie narzekal. A kondycje jesli chodzi o te sprawy mam swietna (i to nie moja opinia). :) Pozdrawiam wszystkich niezaleznie od tego ile ważą. :p

Gość niemozliwa
jestem dosć 'dobrze zbudowana', nie wiem do jakiej kategorii niektórzy na tym forum by mnie przypisali, wielorybów, foczek czy jeszcze innych, i szczerze powiem, ze nie obchodzi mnie to. najważniejszym dla mnie jest to, ze sama ze soba dobrze się czuję, ze potrafie o tym mówic otwarcie i nie krytykuję innych za to jak wygladają, ani za wagę, ani za nos, ani za....inne części ciała ;) bo przeciez mogłabym wybuchnąć smiechem na widok niektórych czesci męskiego ciała, prawda....? staram sie widziec to, co w człowieku piękne. i tyle. a co do seksu, to tak dla wyjaśnienia: nie ma z tym ŻADNEGO problemu. i tak dla informacji niektórych (chyba mało doswiadczonych panów :)) od wiekszosci facetów z którymi byłam w łózku słyszałam, ze rzadko im było tak dobrze, a nawet kilka razy zdazłyło mi sie usłyszec: 'to był najlepszy seks w moim życiu...' ale jestem skromna ;) i wiecej chyba opowiadac o tym nie bede :)

Gość abulax
tez tak sadze jak autorka powyzej 100% racji

Gość byc może byc może
ale cos takiego jednak nie działa zbyt podniecająco http://www.iso400.pl/data/media/2/01.jpg Jak ktos jest w potrzebie, to wzysttko sie da. Ale jednak niektórzy potrzebują nie nadrabiającej braki w urodzie laski, która w łózku rzuca sie na faceta, kręci tyłkiem itd. tylko po prostu łądnej, normlanej, kochanej kobiety. Wiadomo, ze waga nie ma nic wspólnego z jakościa seksu. Ztym, jak ktos się rusza, jak obciąga, co potrafi. To nie ma nic wspólnego. Ale ma wpływ na jakośc doznań estetycznych. Ale ja nie uprawiam seksu z powodów jedynie estetycznych. Ale z miłosci. Dlatego, ze kogoś kocham. I tutaj tez jest tak, że ktoś, kogo sobie wybieram musi mi się mile kojarzyć, zainteresowac mnie, przyciągnąć uwagę. kobieta mniejsza, delikatna, nie dość, że jest po prostu idealna i piękna, pod każdym względem, jest estetycznie piekna, to jeszcze jest delikatna, lekk, chce sie ją nosią cn a rękach, być dla niej prawdziwym gentlemanem, otaczać ją opieką. A trudno unieść kogoś, kto wazy wiecej niz ja:O Albo trudno wziąć na plecy swoją wybrankę, jak się zmęczy podczas wycieczki w góry. Trudno przytulić się czy objąć na małej kanapie kogoś, kto jest duży. No po prostu mi się bardziej taka duża kobieta kojarzy z mamuśką;) takim typem wesołej, wygadanej kobity, a mała, jaka by nie była, z kobueta, która potrzebuje mężczyzny.