Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dududita

czy lubicie grubsze kobiety?

Polecane posty

Gość byc może byc może
No widzisz, a mi nie. Gusta są różne. Ale z aktywnościa w łóżku nie ma to nic wspólnego. Ani z uprzezeniami. Po prostu każdy woli co innego. Mnie by taka osoba rzucająca sie po łóżku tylko śmieszyła, nie kojarzy mi się to zdjęcie w ogóle erotycznie, dla mnie ta kobieta wygląda jak pulchny dzieciak:D Jest jakby aseksualna, no taka dziecinna, nie jest kobieca. Ale dla kogos innego np. ta: http://www.iso400.pl/data/media/2/06Akt.jpg będzie aseksualna. No i tak to jest....

Gość niemozliwa
być może, być może - Chyba się nie zrozumielismy... Jak ktos jest w potrzebie...? piękna aluzja, taka...na poziomie. Po pierwsze swoja wypowiedzią nie miałam zamiaru nikogo przekonywać, każdy ma prawo mieć inny gust, a o tym – co już od tysiącleci wiadomo – nie dyskutuje się. To wynika z kultury osobistej i tolerancji. Poza tym nie nadrabiam braków w urodzie kręceniem tyłka, czy tez - boze broń!- rzucaniem sie po łóżku, bo ...uważam, ze nie mam takich braków J A na kanapie się mieszczę, i to bez problemów. A co do przytulania....chyba tu nic nie trzeba wyjaśniać....wtajemniczeni już swoje wiedzą J Ale tak czy inaczej – powodzenia w poszukiwaniu swojego ideału kobiety-chyba ze już taki masz. W końcu każdy na to zasługuje.

Gość niemozliwa
do ktosiu86 hmmm....kazdy jest piękny, na swój sposób :) Ta Pani...troszke nie jest w moim typie....choc generalnie uwielbiam kobiety ;)

Gość byc może byc może
Każdy woli co innego. Nie ma po co sie wzajemnie przekonywać. Ale nie rozumiem, po co kobiety pisza na temacie czy lubicie grube kobiety...:) No, chyba, ze one się tez chcą pochwalić, z elubią siebie. Albo ze nie lubią. Ale generalnie to było chyba pytanie do facetów;)

Gość niemozliwa
do byc może być moze a słyszałes kiedys o biseksualizmie? juz nie wspomnę o lesbijkach..... to jak, mamy prawo sie wypowiadac? ;)

Gość Puszyste są sexy
Babeczki z tłuszczykiem są super podniecające i gorące, a jeśli na dodatek takowa ma zarośniętą pipcie to niebo ;)

Gość no mnie ta bardzo kręci
ale nie wiem, czy mam do niej napisać:( Troche sie wstydzę... Jak myćlicie, pisać??? Bo bardzo mi się podoba, zarznąłbym ja z checia, zwłaszcza ta ostatnia fotka mniam http://www.fotka.pl/profil/minia3456/?z=4106423

ubrana jest na czarno - czarny wyszczupla, niezbyt wyrazne sa te zdjecia, nie widac dokladnie jej twarzy, ale mysle ze nie jest zla, nie ma makijazu, ale kazdy ma inny gust MA CZYSTE WLOSY chcialbym ja zobaczyc w bardziej odwaznych zdjeciach

Gość Mężczyzna doświadczony
www.shari1986.fotka.pl ta panienka ma ciałka tyle, że aż chcę sie ją schrupać. Na dodatek jeszcze wygadana. Uwilbiam kobiety w jej typie. Ją zreszą też. A ogólnie wolę kobietki które mają więcje ciałka >

Gość Mężczyzna doświadczony
www.shari1986.fotka.pl sorki za błąd :P

Gość niemozliwa
i jak tu zrozumiec facetów...? :)

Gość anikitkos
grube kobiety sa obrzydliwe,zwaly tluszczu hahaha

Gość anikitkos
co taka cisza?pewnie grubaski jedza kolacje !!!!!!!!!!!smaczego !!!!!!!!nie zapominajcie ze zbliza sie lato!!!!!!!!pozdrawiam

Gość niemozliwa
pewnie dlatego taka cisza, bo Twoje elokwentne odpowiedzi powalaja z nóg...o boski...

Gość anikitkos
acha rozumiem,a grubaski nie -szkoda!!!!!!!!!

Gość anikitkos
szkoda ze jakas grubaska nie chce ze mna pogadac.....no szkoda

mezczyzna doswiadczony - mysle ze ta laseczka na zdjeciu wcale nie jest przy kosci, wole takie z wieksza iloscia kilogramow. pozdrawiam takie dziewczyny. buzka dla was. pokazcie zdjecia.

Gość PRECZ Z TLUSZCZEM
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość mniam mniam.....
mi sie ta podoba z figury :D

Gość aaaaaaaabbbbbbbbbbbbbbb
:p

jesli to twoja fotka mniam mniam to naprawde jestes jedna z ladniejszych naturalnych kobiet

Gość 162 cm wzrostu 60 kg wagi
" kobieta mniejsza, delikatna, nie dość, że jest po prostu idealna i piękna, pod każdym względem, jest estetycznie piekna, to jeszcze jest delikatna, lekk, chce sie ją nosią cn a rękach" No właśnie! Ciągle powtarzam mojemu mężczyźnie, że taka właśnie powinna być kobieta. :) A on na to: "Dobrze. Ale nie moja" i coś mu momentalnie rośnie w spodniach, gdy jestem w pobliżu :P Ale to pewnie z obrzydzenia ;) Pozdrawiam. Aha, zazwyczaj ważę ok. 60 kilo, to moja stała waga od wielu lat. Ale ostatnio mi się utyło i ważyłam 68-69 kilo :P Już zrzuciłam, ale dlatego, że SAMA źle się już czułam przy tych kilogramach. Mój kochany (❤️) nigdy się nawet nie zająknął na ten temat i czułam się przy nim tak samo kochana i pożądana. I nie tylko czułam, wiem że BYŁAM, pomimo nadwagi. I to nie jest tylko miłość, to po prostu taki gust, jemu akurat takie kobiety się podobają. :) Tak więc o gustach się naprawdę nie dyskutuje, a wyzywanie się nawzajem od pasztetów, jest poniżej wszelkiego poziomu.

Gość ________________
up

Gość benek
mniam mniam super jestes. ale nie widac cialka, nie mozna wydac opinni co do calej twojej budowy. twarz - cos jak miss. pokaz reszte bejbe

Gość juku
mniam mniam wcale nie jestes mniam gruba krowa ,twarz bez wyrazu ,tysiace ladniejszych znam:O

Gość wacek
mniam mniam - mniam mniam