Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dududita

czy lubicie grubsze kobiety?

Polecane posty

Gość zdrowa gąska
a ja mysle ze kobiety grubsze sa bardzo mile i mozna z nimi o wszystkim porozmawiac.mam taka kolezanke w pracy Jadzie ona wazy 90 kg tylko ze niska jest i dlatego wydaje sie grubsza niz jest ale mowie wam zlota kobieta,taka zyczliwa i ile ma odoratorow i kolezanek pozdrawiam puszyste:D

Gość uppppppppppppppppppppp

Gość gruba stopa

Gość wielbiciel cial
lubie grubsze babki, szczegolnie lubie duze okragle tylki. mialem kiedys taka jedna w lozku i musze wam powiedziec ze jest milo jak sie ja bierze "od tylu". odbijajac sie o jej tylek tak fajnie jest po prostu. nie umiem tego opisac ale taki "falujacy" tylek jest bardzo sexi. zreszta nie tylko tylek jest sexi, bo cala reszta tez. cialo takiej kobiety jest takie miekkie. wspaniale. polecam.

Gość nie zryj tyle
ale mily ten topik :) ps. prosze nie sugerowac sie nickiem

Gość a jak wygladasz
ta babeczka calkiem fajna :p

Gość ani anorektyczka ani grubas
jedno mnie uderza jak czytam te posty w wypowiedziach pań puszystych niesutannie przewija się wątek licznych przygód seksulanych ze stadami mężczyzn mam 3 teorie: 1. albo panie fantazjują 2. albo co gorsza nie fantazjują - tylko że wtedy narzuca mi się myśl że seks z licznymi partnerami to sposób na dowartościowanie się, bo ma się niskie poczucie swojej wartości. dziwicie sie czemu faceci są tacy chętni? no cóż - może widzą waszą desperację i wiedzą że z taką to łatwo pójdzie, wystarczy powiedzieć: "lubię grube, mam dość tych chudzielców, chcę wreszcie dobrego seksu" - i już panna jest urobiona i gotowa do przelotu. a taką atrakcyjną kobietę - to trzeba by jakoś do siebie przekonać, bo zwykle nie trakuje ona przygód seksualnych jako sposobu dowartościowania. NIe mówiąc już że atrakcyjnych kobiet faceci się boją bo pojawia się ryzyko krytyki i odrzucenia 3. trzecia teoria - to piszą panie z agencji towarzyskich, które obsługują wielbicieli nadprogramowych kilogramów - skoro jedni lubią starsze, inni ciężarne, jeszcze inni owłosione - to amatorzy grubasów też się znajdą

Gość hhhhhhhhhhhhhhhhhh
ble ble bel

Gość no dokłąndie zgadzam się z
tymi teoriami. Bo jakoś jak świat światem faceci zawsze podziwiali piękne, szcupłe, zbrabne kobiety, z gęstymi, zdrowymi włosami, regularnymi rysami twarzy, proporcjonalnym ciałem, któe bez żenady mozna wystwiać na świetło dzienne i lepiej wygląda gołe niz ubrane. Oczywiście niewlee jest takich kobiet, ale taki jest ideał. Nikt nie musi i nie ma obowiązku tak wyglądać, ale twierdzenie, ze grube to dopiero mają branie, że sa super, ze tylko tłuszcz u kobiety oże dać prawdziwą przyjemnośc jest tylko chorą fantazją grubych ludzi na swój własny temat...:(

Gość no dokłąndie zgadzam się z
Tak samo9 jakbym ja powiedziała- a po co mi przystojny, umięśniony, idealnie zbudowany facet, skoro mogę mieć grubego kurdupla z włosami na plecach????:O Nie no, takie wielkie falujące sadło i lśniąc łysina najbardziej mnie podniecają, mniam:o Oczywiście w ogóle interesuje mnie pod względem seksu jedna oosba, i to nie ze względu na wyglad. Ale mimo miłości, jaka nas łączy, nie mogę być tak fałszywa i powiedzieć, że jest najpiekniejszy na świecie. Dla mnie jest piękny. Dla innych niekoniecznie. Ale najgorszy tez nie jest;) Jednak nigdy nie opowiadałabym takich bajek, ze najlepszy kochanek, to starszy, łysiejący, włochaty z wielkim brzuchem i zwotczałym tyłkiem...:O

Gość aaaaaaaabbbbbbbbbbbbbbb
:D:D:D

Gość dokladnie zhgadzam sie
z "ani anorektyczna ani grubas" panie przy kosci tutaj ciagle sie chwala ile to facetow mialy i co w lozku potrafia robic:O ze zaden nie narzekal wychodzi na to ze wszystkie grubaski to male kurewki wywolujecie we mnie obrzydzenie fuuujjj zadna kobieta z klasa nie wypisuje takiech rzeczy

Gość pyszczka
Jesem jak to mowicie tu "grubasem' mialam i mam jednego, jedynego partnera - i na pewno jestem kurewką... Ale jestescie zjebane... Nawet sie nie chce z wami klocic - bo i tak wyjdzie z tego polemika 'szaletowa'.

Gość tłuściochy są obrzydliwe

O lol... Sorry, ale te wasze teorie są wyssane z palca. Naprawdę myślicie, że facetom podobają się tylko wychudzone laseczki? Dlaczego uważacie, że grubsze osoby są na straconej pozycji? Jedni lubią grubsze, drudzy chudsze dziewczyny. Jedni Polki, drudzy Niemki itp. Cho Po co cholera o tym gadać? Zajmijcie się swoimi sprawami i myślcie z kim wy chodzicie do łóżka, a nie dyskutujcie o tym na forum. Nara

Gość
Na jednonockę, zwłąszcza po zakrapianej imprezie, może być i grubsza. W dłuższej perspektywie trzeba brać poprawkę na to, że w stałych związkach (zwłaszcza małżeństwach) niemal wszystkie babki przybieraja na wadze i to nie mało... Więc trzeba uważać mocno bo przyjemnie \"cycasta\" i \"dupiasta\" koietka może się zamienić w istnego tucznika :o...

Do Apostoł Nienawiści. Żal mi Ciebie... Uważaj, żebyś Ty się nie spasł po ślubie... Cya.

Gość
A co zabolało? Tedy raczej to mi powinno byc ciebie żal... Ja tam jakoś się nie spasłem :P

Nie zabolało, tylko po prostu jesteś niesprawiedliwy. Masz prawo nie lubić grubych kobiet, ale nie masz prawa tak się o nich wyrażać.

Gość Aga hehehe
No Apostoł ma racje... W małżeństwie kobietom przybywa na wadze... A jesli przed slubem byla juz grubsza, to po slubie moze byc mega-gruba... Kobietki nie oszukujmy sie... Taka jest prawda... Uff dobrze,ze ja jestem chuda....hehehe po slubie moze przytyje do "normalnej" wagi :)

Dla mnie akurat waga moich koleżanek i znajomych jest zupełnie bez znaczenia. :) Myślę, że autorka kierowała pytanie raczej do mężczyzn. ;)

Nie jest ważne czy gruba czy chuda, wazne aby mila, zadbana, czysta i chetna była haha, a resztę zrobi matka natura........ Kiedys miałem taka kolezanke na studiach Wydawała mi sie brzydka gruba i wogóle odrażając.... Ale w pewien Łyk end zostaliśmy sami w akademiku ( na jednym roku byliśmy) i od robienia ćwiczeń sie zaczęło, poprzez pare piwek a skończyło się na zajebistym ruchaniu, mimo,że absolutnie byłem pewien wcześniej ,że jest ona dla mnie aseksualna.... Boże co ta kobiita wyprawiała.... Brrrrr jak sobie przypomneto mi od razu staje.... Fakt była taka maks 120 kilo, ale ruchala się jakb miała 35........... i to był ajedyna laska która brała mi pytona do ust razem z jakami ... potem tak to zajebiście zasysala i cmokała,ze produkcja szła pełna parą, a lubiła spust w oczko kakaowe, potem to jakims sobie znanym sposobem wystrzeliwała... nie, no zajebista kobieta to była.....

Gość pafnucy ale masz
wyobraźnię!!

Gość orzechowa dupinka
:D:D:D

Gość aniak212
Dlaczego w większości komentarzy pojawia sie tekst, że jak kobieta ma krąglejsze kształty to musi mieć umyte włosy?! Czy u nas pokutuje stereotyp kobiety przy kości niezadbanej, brudnej itp.? Czemu nikt się nie martwi higiną anorektycznie chudej laski? Ona może chodzić z tłustymi wlosami?

Gość gary.
bo grubaski pocą się i sapią i łatwo się męczą a jak są naprawdę grube nie mogą sobie nawet założyć butów,a po drugie to pewnie naoglądałeś się BBW w internecie i tam zobaczyłeś te zadbane grubaski, ale życie to nie internet,

Gość Ogolony wacek
nie podobają mi się otyłe kobiety i żadne wyjaśnienie ani argumentacja nie jest potrzebna natomiast chude anorektyczne dziewczyny mnie wręcz przerażają i to nie sama ich chudość ale fakt, że aby doprowadzić się do takiego stanu trzeba mieć coś nieźle natrzepane we łbie Najlepsze są normalne dziewczyny/kobiety i to wcale nie znaczy, że muszą być idealne

no dokładnie :) tych idealnych jak na lekarstwo ;) a poza tym każdy ma inne upodobania i nie wiem po co generalizowac??? Jedni lubia grubsze, inni chudsze... panie zreszta tez tak maja, lubią szczuplejszych jedne a inne nie - więc w czym problem?? :P

Gość Adam 37.

Ja bym chciał pieścić grubą 60 tke. Najlepiej kąpać się z nią pod prysznicem. Potrząsac jej wielkim brzuchem masować wielkie cyce. A jestem atletycznie zbudowany nie mam brzucha ale chce mieć Gruba wielka kobietę. Oooo tak