Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaskoleczkaa

co mam zrobić,gdy on mówi,że różnica wiekowa między nami jest za duża??

Polecane posty

Gość Eliwra001
DO: mala_dziewczynka Odezwij się do mnie. Zostaw swoje gadu lub maila. Musze z Tobą porozmawiac, proszę, Czekam

Gość __taki jeden
Różnica wieku nie ma znaczenia, ale tylko wtedy, gdy partnerzy są w miarę dojrzali. Mówię tu o dojrzałości psychicznej i gotowości do tego żeby tworzyć związek. Zdarza się tak że są młode dziewczyny które do tego dojrzały i starsi mężczyźni którzy zachowują się dziecinnie i odwrotnie. Np ja mam 24 lata, ona 18. Ja jestem już dojrzały ale ona zbyt młoda żeby tworzyć związek, prócz tego ciągle zachowuje się właśnie jak tu ktoś wcześniej napisał, szajbnięta małolata.

Gość on - 24
ona - 16

Gość jaskoleczkaa
szczerze mówiąc jestem zdziwiona trochę jego zachowaniem...co jak co ale bardzo dużo mężczyzn w jego wieku nie ma nic przeciwko żeby tworzyć związek z młodszą dziewczyną. Tym wszystkim,którzy pokonują takie bariery wiekowe i są szczęśliwi z całego serca życzę powodzenia! Ja póki co zaczęłam na nowo rozmawiać z tym chłopakiem.Tak po koleżeńsku.Ciągle mam jakąś nadzieję... Zawsze uważałam podobnie jak większość z Was,że wiek nie ma znaczenia,że miłość jest piękna i nic innego się nie liczy,że wiek jest najmniej ważny jeśli się kogoś kocha... Teraz przemyślałam sobie to wszystko i doszłam do wniosku,że moze dla tego "mojego" nie jestem na tyle dojrzała... rzadko kiedy gadalismy tak naprawdę poważnie, zawsze jakieś wygłupy,ja wiecznie uśmiechnięta... moze potrzebował dziewczyny na swoim poziomie, z tamtą byłą, dwa lata starszą, pewnie mógł o wszystkim pogadac. ja pewnie wiele rzeczy jeszcze nie rozumiem. może i jestem dojrzała jak na swój wiek wśród rówieśników ale widocznie jeszcze nie na tyle żeby tworzyć związek ze starszym chłopakiem. On żyje tylko pracą, ma kumpli w podobnym do siebie wieku,którzy tez pracują... może i on nie należy też do osób poważnych, robi różne głupoty z kumplami ale wydaje mi się,ze on w głębi serca chciałby się już ustabilizować...potrzebuje kogoś przy kim spoważnieje. Mimo wszystko mam nadzieję :)

Gość kasiakakaka
up :)

Gość rozpaczona
ja mam 16 lat a mój prawie chłopak ma 23 i niewiem czy sie z nim spotykac!!dzisiaj tez on chce sie spotkac a ja sie zastanawiam czy dobrze robie spotykając sie z nim.Bo on sobie chyba narobił jakchs nadzieji a ja niechce chyba z nim byc bo mysle ze on ma za duzo lat!!powiedzcie ma za duzo??błagam pomózcie

Gość ta_z_nadzieja
wiele bym dala, zeby ten moj chcial sie spotkac .. taka sama roznica wieku, tyle tylko ze to jemu ta roznica nie pasuje ;/ :( nawet nie chce zaryzykowac, a tak mnie ciagnie do niego ... ehh :(

Gość ta_z_nadzieja
poza tym wyjechal teraz do innego miasta na dlugo .. a mial nie jechac :/ trudnooo..

Gość bjj
przeciez taki 25 latek i 19 latka sa na innym etapie zycia, pewna dojrzalosc przychodzi w pewnym wieku i tego sie nie przeskoczy.Spotykalem sie z wieloma 19 latkami i to mentalnie dzieci.

moim zdaniem to jaki wykręt... ja mam 20 lat mój partner 27 :p jemu to nie przeszkadza.. zresztą sama mówiłaś że z początku mu to nie przeszkadzało..