Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jedna nudna

Czy kobieta nosząca ciuchy w rozmiarze 44 jest gruba?

Polecane posty

Gość traszka ala
WIDZIALAM , jelopie , a nie zakładałam

Gość bbuaahhahahahahhaahahahhaaaaaa
Skoro np. rozmiar 36 jest na 60cm w pasie, to 44 jest na jakieś 90cm w pasie.... Albo więcej,.... To 52 byłoby na 120:D:D:D HAhahahahahahahahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhaaaaaaaaaaaaa

Gość traszka ala
a jak ktoś ma 120 kilo i 160 cm wzrostu , to ma sie owijać w prześcieradla czy twoim zdaniem co ma robic ? istnieją tacy ludzie

Gość abulax
fajnie ze jak mam 177cm wzrostu i bym miala 34-36 bym wygladal jak idz stad i nie wracaj

Gość ja mam 168 cm wzrostu
ważę 51 kg i nosze rozmiar 36. W biuście mam 87 cm, pod biustem 71cm, w pasie 61cm, w biodrach 89cm. Więc w mairę normalnie. No i wydaje mi się, z eod 42 to juz się zaczynają duże rozmiary. Ale sama napewno nie dopuściłabym do przekroczenie 38., bo jak jestem szczupła, czuje się najlepiej, nawet z małym biustem:)

Gość abulax
ale czesto bywa ze kobieta 44 ma lepsz cialo niz np 38 bardziej zadbane.A zreszta nie liczy sie rozm tylko proporcje

Gość traszka ala
bo ty kurdupel jestes; jakbyś miała 180 cm , to byś mogła śmialo przekroczyć 40

Gość abulax
ja mam biust D i chodze na silownie nosze 42 ale nie czuje sie gruba tylko normalna

Gość loba
a ja mam 160 cm wzrostu, na obcasach 170, a w biuście 100cm :) I jest super :)

Gość abulax
kobieta musi miec biust i biodra oraz wciecie w talii.Ja mam bardzo kobieca figure i wszystko proporcjonalne

Gość ja mam 168 cm wzrostu
no super:o Ja też mam kobieca figurę, tylko że szczupłą. I tez chodzę na siłownię, jestem wysportowana, potrafię robić szpagat i sznurek a do tego świetnie gram w tenisa:p Co ma piernik do wiatraka?

Gość loba
dzidziu, ja noszę spodnie roz. 36 :)

Gość abulax
latem nosze bikini i nie mam sie czego wstydzic.Moj biust jest jedrny a sutki sterczace:)

Gość okiem znawcy
siedzę w przemysle odzieżowym x lat, i widziałam dużo,jesli ;aska ma ok 170 i jest b.szczupła a nawet chuda to i tak dla niej są dobre M/38, co tu kryć, większy człowiek, większy szkielet,większy rozstaw kości są osoby które mają 155cm wzrostu(ja do nich należe)i dla nich 34 to za dużo mimo,że wizualnie są średnie czyli,jeżeli jesteś wysoka,możesz nosić 40-44, a będziesz sie wydawała szczupła,bo jak wspomniałam, im wzrost wyższy tym szkielet większy z tego ,,odchudzić sie nie da" ale powiem tak,też z doświadczenia,byle rękawki/nogawki nie były za krótkie

Gość taka sobie nudna
Ale ja to tak mam w ogóle, że spodnie 44, ale np. bluzka 40-42, bo ja tak jakoś nieproporcjonalnie zbudowana jestem. to może tak grubo nie wyglądam.

Gość a ja mam 175 cm i tez tak mam
ze spodnie 44 a bluzka 40/42 i wcale nie jestem gruba, bo mam swietnie wysportowana sylwetke poniewaz jestem instruktorem aerobiku :)) wiec kazdy kto mysli ze rozmiar 44 to juz slonica jest w wielkim bledzie :P:P:P

Gość taka sobie nudna
dzięki, pocieszyłaś mnie :)

Gość a ja mam 175 cm i tez tak mam
poza tym z doswiadczenia wiem ze dojrzali faceci nie szczyle, pozery i faceci w stylu macho preferuja wrecz kobiety ktore wygladaja jak kobiety a nie wychudzone szkapy, wieszaki i dziewczyny wygladajace jak z obozow koncentracyjnych ...

Gość wykladowca
jesli chodzi o dol to nalepiej 36, ewentualnie 38. 40 to juz tylek potencjalnie z niezlym celulitem i tlusty, rozlany

Gość Onaaaaaaaaaaaaaaaa
Hmmm ja mam 165cm i 54 kg i nosze rozmiar 2737 to dobrze.. ? bo uwazam ze mam zagruby tyleczek.. ehh

Gość 44 to chyba jakis slon
:O bez kitu moja mama ma rozmiar 40 i jak an swoj wiek (49 lat) i wzrost (1,66) ma super figurke 44 to chyba jak ktos ma 1,90 hehehjest dobre