Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Jasnowidz 1979

BANK SOBOWTÓRÓW

Polecane posty

Chcesz wiedzieć, KTO ze znanych osób jest do Ciebie podobny? Nic prostszego - wyślij swoje foto na adres; jasnowidz-santi@o2.pl albo ewentualnie odpowiedz na pytania: 1) Ulubiony kolor 2) Ulubiony film 3) Ulubiona piosenka 4) Twoje hobby 5) Twoje 1 marzenie od złotej rybki 6) Kolor Twoich włosów i oczu 7) PRzypadkowe słowo, jakie przychodzi Ci teraz do głowy - 1

Gość ihhhhhhhhhhhhhhhhhiiihiii
ok: 1) Ulubiony kolor - niebieski 2) Ulubiony film - wladca pierscieni 3) Ulubiona piosenka - beep (p.c.d) 4) Twoje hobby - internet 5) Twoje 1 marzenie od złotej rybki - wygrana w totka 6) Kolor Twoich włosów i oczu - ciemny niebieski 7) PRzypadkowe słowo, jakie przychodzi Ci teraz do głowy - 1 - spanie

Gość zwieffna i powieffna
1. Czarny 2. wszystkie z Bradem Pittem 3. Say hello 4. Tv, gotowanie, muzyka 5. dziecko 6. Brunetka oczy ciemne 7. stacja

1. niebieski 2. Honey 3. Goapele - Closer 4. samoloty, taniec 5.by moi bliscy nigdy mnie nie opuscili.. 6. ciemny blond, niebieski 7. kocham

ihhhhhhhhhhhhhhhhhiiihiii PODOBIEŃSTWO OSOBOWOŚCI CZY WYGLĄDU: - MEG RYAN - KIM BASINGER zwieffna i powieffna Ty zaś: ANGELINA JOLIE

Gość balonnr5
1 zielony 2 nie lubie poniedzialku 3 return to innocence- enigma 4 taniec 5 wygrana w totka 6 brazowe i ciemny blond 7 bluzka

:):) PODOBIEŃSTWO OSOBOWOŚCI CZY WYGLĄDU: - MEG RYAN - KIM BASINGER, mozesz rozwinac?

Gość zwieffna i powieffna
Wow! trafiłas w sedno. wysle Ci foto na potwierdzenie, nawet rodzina mowi, ze jestem jej odbiciem, dziekuje ci bardzo za odp.

Kochanie, moim zdaniem klasa i wdzięk KIM BASINGER oraz silna osobowość. Z kolei wrażliwość, anielskie spojrzenie, gracja i styl bycia - MEG RYAN. Czyli zarówno osobowość jak i wygląd.

Gość Assetsa
1. różowy 2. przyjaciele - serial 3. it,s my life 4. jogging, tv 5. zdrowie 6. blond, szare 7. kubek

wow!

Assetsa - Legalna blondynka w wykonaniu Reese Witherspoon 90% - Jessica Simpson troszke - odrobinę z Cristiny Aquillery. Taka słodka kobietka, która szalenie przyciąga ludzi ... ;)

Gość balonnr5
no nie zupelnie poza tym one maja niebieskie oczy a ja brazowe,ale dziex

Gość Salatka orzechowa
1) niebieski 2) bond 3) czarne oczy 4) rysowanie, aerobik, czytanie 5) pokoj 6) wlosy: blond, oczy: szaro-niebieskie 7) jeden :P

Gość Assetsa
ten calus to na pocieszenie, bo kompletnie spudlowales skarbie :) nie sugeruj sie rozowym ;)

Gość Agaaaaaaa
1) czerwony (żywe, także seledyn, turkus, rózne odcienie zielonego,...) 2) White Chicks, Efekt Motyla, Sliver, 9i pół tygodnia,..kurcze różne gatunki :P 3) Black - Wonderfull Life (gustuję w balladach :P ) 4) wszystko co z seksem związane, gotowanie, zaczyna być fitness 5) być z jednym mężczyzną do końca życia w kochającym się wzajemnie związku :) 6) włosy brazowe, oczka niebieskie 7) niebieski (może to przez ten ostatni wyraz, który napisałam ;) )

Gość Kruszynnnnnka
1) Niebieski 2) Blade 3) Step Up Soundtrack - Petey Pablo - Show Me The Money 4) Sport, zbieranie pocztowek 5) cieplo rodzinne i kochajace 6) wlosy:Blond oczy: ziemny niebieski 7) wow

Gość Kruszynnnnnka
Jasnowidz 1979 Mam takie pytanie ... czy mozna wrociz komuc przez neta czy to sie tak da czy niezabadzo ?

Gość idka
1) Ulubiony kolor ------ bordowy 2) Ulubiony film-------- "Miś" względnie inne filmy Barei 3) Ulubiona piosenka -------- "Nie jesteś sama" 4) Twoje hobby ------- scrabble, gry komp, rower 5) Twoje 1 marzenie od złotej rybki --------- mieć zawsze szczęście 6) Kolor Twoich włosów i oczu --------- jasny blond, błękitne 7) PRzypadkowe słowo, jakie przychodzi Ci teraz do głowy - 1 ------ księżyc

Gość Agaaaaaaa
jasnowidz zniknął :/ nie ma go ani tu ani tam:/ jasnowidzu pamietaj o mnie jak wrócisz!! :) :) :) :) :)

Gość Agaaaaaaa
jaaaaaaaaaaaaaaaaaa :/ co za pech:/ niezdązyłam :/ jestem ciekawa zy jasnowidz wróci ;/

Gość milku
1 zielony 2. adwokat diabła 3. opera "lakme" 4. kosmetyka 5. rodzina 6. włosy blond, oczy zielone 7. ławka

Kruszynnnnnka Kobieta z klasą jesteś. Masz swój styl. Ludzie Cię kojarzą nieco z: - Alicia Silverstone - Gwen Steffani z No Dubt - Sabrina - czarownica z FILMU - ale nie pamiętaj nazwiska aktorki... Chyba imię miała Melissa, nie jestem pewna... z niej najwięcej z uroku osobistego masz

Gość Agaaaaaaa
Zgadza sie mam tyłek J Lo. Dziekuje jasnowidzu.buziak