Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Jasnowidz 1979

BANK SOBOWTÓRÓW

Polecane posty

1.wszystkie odcienie pasteli 2.podroz za jeden usmiech 3.solitudine - Pauzini 4.sport, silownia 5.duzy dom z ogrodem,pelen milosci i szacunku 6.zielone, blond 7. zycie

mariia - Duzo w sobie masz z SHAKIRY :) i tak Ciebie odbierają inni. Ponadto masz coś w wyglądzie przyciągającego - podejrzewam, że oczy... i są osoby, które twierdzą, iż jesteś odbiciem lustrzanym Alicji Bachledy - Curuś

Gość dora5551-85
1) czarny 2) Piła, Zielona Mila, Skazani na Shawshank, Leon Zawodowiec, Pulp Fiction 3) Metallica - Nothings Else Matters 4) książki King'a i Koontz'a, filmy. 5) szczęście 6) włosy ciemny brąz, oczy niebieskie 7) monitor

Gość jasnowidz w zastępstwie
Doraaa jesteś brudaską :classic_cool:

allegra8 -> Ty przedstawiasz coś, co ma w sobie Grażyna Torbicka - klasa, wdzięk, elegancja, wysoki poziom kultury osobistej. Wizualnie też podobieństwo do Izabeli Scorupco

heheh z shakiry mam tylko wlosy:):) a alicji........to usta:) a co do oczu to sie zgode:) nieraz juz to slyszalam:):):) Dziekuje:):):):) Fajnie miec na forum jasnowidzke;)

Gość tez jestem jasnowidzem
:D nasza jasnowidzka jest z miasta na literę I :)

Ale ktoś nieuprzejmy - dlaczego takie opinie pod względem kobiety, która słucha metalu? Nie rozumiem \"zastępcy\"? Co to za krytyka? dora5551-85 - PINK - poczucie humoru i skłonność do żartów - Aktorka z telenowel - Fabiola Colmenares - Ludzie uwazają natomiast - że masz dużo z Mel C.

co sie okazuje ? , ze trafiamy w sedno ! :) mam taka fryzure jak torbicka, raczej jestem grzeczna , mila , uprzejma dla innych, uwazam sie za osobe inteligetna , chyba nikt mi nie zarzucil wulgarnosci , czy chamstwa . Pozdrawiam!

manganian VII potasu - proszę o odpowiedzi na wszystie pytania i w kolejności podanej. Z góry dziękuję. Do Sobowtóra TORBICKIEJ: Masz klasę! Tak trzymać. Zresztą to jedna z najbardziej uwielbianych spikerek... i do Ciebie też lgną ludzie, za to jaka jesteś. Pozdrawiam ;)

manganian VII potasu - Fergie z The Black Eyed Peas - coś z niej masz :D - Niestety albo stety- także coś w sobie z TOMA CRUISE\'a (nie wiem co) i ponadto duzo duzo podobieństwa do Mariah Carrey

Gość e5
1. bordo 2. wszystkie z Nicolasem Cagem 3. nie mam ulubionej 4. fotografia 5. miec moc spelniania zyczen 6. ciemny blond, zielone 7. kawa

dziekuje bardzo no no ... duzo prawdy. jeszcze raz dzieki i pozdrawiam. moze tylko z tym pomylka nie mam ale to nic z \" mandaryna\" wspolnego a moze mam tylko nie przyjmuje tego do swiadomosci.

Gość nosz o nosz
1. niebieski, zielony, brazowy i pomarańczowy (na równi wszystkie) 2. "Frida" 3. "Follow me" 4. prawo karne 5. złota rybko, chcę miec nieskończoną liczbę życzeń 6. włosy - bardzo ciemny brąz, oczy - zielony 7. psałterz

1) turkusowy 2) Rodzina Addamsów 3) nie mam 4) net i ksiazki 5) miec piekny wielki dom - zamczysko w stylu Addamsów :) 6) włosy ciemny blond, oczy granatowe 7) kafeteria:)

Gość mnietka
1. złoty 2.przyjaciele 3.who i am 4.internet. podroze 5. wybudowac dom z wielkim oknem na swiat 6.ciemny blond 7.niebo

Gość idka
Dziękuję jasnowidzu :) coś w tym jest.......

1. NIEBIESKI 2. DIRTY DANCING 3. DON\'T STOP ME BY NOW, SAY SAY SAY 4. CZYTANIE KRYMINAłóW, KRYMINALISTYKA 5. ZNALEźć TEGO JEDYMEGO 6. BLOND SZARY 7. SMUTEK

1. turkus 2. piła 3. nie mam 4.spanie 5.miec swoj wlasny interes i dzieci samodzielne 6. blond niebieskie 7.wieś

e5 - Emma z zespołu Spice Girls - coś w uśmiechu i oczkach Dalej: Emma Rabbe (seriale wenezuelskie, znajdziesz ją w aktorach na www.romantica.pl) ślę Pozdrowienia. yohimm - Kelly Rowland duze podobieństwo (jakby jej rozjaśnić skórę oczywiscie), ale ogromniaste widzę... ;) troszkę masz też z Rihanna Urok i piękno masz z Adeli Noriega nosz o nosz - Cristina Millian, Kimberly z serialu \"Moda na sukces\", nieco Brodka morphina : - Kelly Clarkson widzę podobieństwo dość spore - Także masz coś w sobie z usposobienia i wyglądu Agnieszki Włodarczyk. mnietka - DIDO, także nieco jesteś podobna do blondynki z A.T.C ashley_anek - niezwykłe podobieństwo do sióstr OLSEN. Ponadto wiele osób twierdzi, że przypominasz im Britney sprzed lat zarunia - niektórzy dopatrują się podbieństwa do Agaty Młynarskiej. Osobowość, klasę, elegancję i duzo ciepła w sobie masz, ale i coś w spojrzeniu z Magdaleny Cieleckiej... takze nieco podobienstwa do Anny Samusionek