Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Jasnowidz 1979

BANK SOBOWTÓRÓW

Polecane posty

Agaaaaaaa wróciłam już.... i wysyłam duzo dobrej energiiiiiiiiiiiiiiiii milku - Twoj wizerunek przypomina: - Nikole Kidman (styl bycia DAMY) - Sandra - piosenkarka - Troszkę niektórym przypominasz Kaję Paschalską..

Gość malutenka___
blekitny dirty dancing snoop doog "beaitiful" nauka niemieckiego studia w niemczech i zostania na stale farbowana na blond,niebieskie oczy marzenia

1) Ulubiony kolor -brąz 2) Ulubiony film -,,closer,, 3) Ulubiona piosenka - Damien Rice - ,,The Blowers Daughter,, 4) Twoje hobby - spanie :) 5) Twoje 1 marzenie od złotej rybki - zdrowie i szczesie dle rodziny i przjaciół 6) Kolor Twoich włosów i oczu- wlosy ciemny bląd, oczy niebieskie 7) PRzypadkowe słowo, jakie przychodzi Ci teraz do głowy - 1 - słowo : pustka i co do kogo jestem podbna hehe

malutenka___ - aktorka, która przeżyła jako jedyna w OSzukać Przeznaczenie I, a w drugiej części - ogarnął ją ogień - taka blondyneczka... nie znam jej danych, niestety. - W oczach ludzi przypominasz bardzo -wizualnie Aktorkę z MODA NA SUKCES - chyba AMBER - nie jestem pewnam to ta, co zajmuje się dzieckiem zmarłej kuznki... nie oglądam często tego serialu...

Monika_19 - kapkę z ANI MUCHY masz - generalnie większość postrzega Ciebie jak RIHANNA (gwiazda muzyki), ale w białej skórze. LASKA JESTEŚ! No proshe ;d

1.Zielony 2.Wichrowe wzgorza 3.Brak:o 4.internet;) 5.trudno powiedziec:o 6.Bladynka,niebieskie 7.kochanek

cukiereczek owocowy - teraz kolej na Ciebie. - Joanna Koroniewska bodaj ma nazwisko - gra w M Jak MIŁOŚĆ - styl bycia, sposób poruszania się i coś w spojrzeniu - LIV TYLER

1) Czarny 2) \"Życie jest piękne\" 3) \"W życiu są piękne tylko chwile\" (jakoś tak) Dżem 4) czytanie 5) mieć szczęśliwą rodzinę 6) włosy --> brązowe; oczy -->niebieskie 7) kocham

lolaaa - a TY: - sex-apel z C. Aquillery - spoób bycia - tzn. gibkość, ruchy, minki - nieco z Liszewskiej Asi - generalnie dużo masz w sobie z Heather Locklear (Merlose Place)

1. Zielony 2. Skazani na Shawshank 3. Forest banan- Carrantuohill 4. Wędrówki/Podróże piesze i rowerowe 5. Przejechać się pociągiem po całym świecie razem za swoim ukokachanym :) 6. Czarne włosy, ciemnoszare oczy 7. Muzyka

kobieta144 - PAmela Anderson - ale z dawnych lat, jak grała w SŁONECZNYM P. - Denise Richardson - kobiecość i styl bycia, jakby podpatrzeć Reese Witherspoon w \"Legalna Blondynka\". idka do CIEBIE: - Małgorzata Kożuchowska -podobieństwo - także coś w twarzy masz z Broke z \"Moda na sukces\" CZEKAM NA CHĘTNYCH :D POZDRAWIAM WAS PANIE PS: JESTEM KOBIETĄ WRÓŻENIE, bo ktos pytał - przez neta jest możliwe. www.santi.wizytowka.pl -tam cennik-

Doris_86 - Masz coś w sobie z Oli Kwaśniewskiej - Wygląd bardzo kojarzony z jedna z czarownic z serialu, zapomniałam jej dane, ale z pochodzenia jest Włoszką... hmmm... MAM ! Alysa Millano

Gość do Jasnowidz 1979
Witam czy byłabyś taka mila i odpowiedziała mi na jedno bardzo ważne moje pytanie ? Po prostu już nie mam siły ,boję się ...Jeśli tak to moje pytanie brzmi "czy moja "choroba" się skończy już i czy w najbliższym czasie nie czeka mnie żaden zabieg lub pobyt w szpitalu? :( Jeśli możesz to proszę odpowiedz mi na to pytanie ,a jeśli nie to ok rozumiem :)

manamana -> Enya troszkę wizualnie -> a ogólnie: Jennifer Aniston - ale przefarbowana na czarno -> Niektórzy uwazają, że jesteś trochę podobna do K. Cichopek

Gość w tym topiku
widac dokladnie czym charakteryzuje sie polak - katolik

1.Zielony 2."matrix" 3.Nie mam ulubionej piosenki😭 4.czytanie,imprezowanie;) 5.wygrac w totka, 6.Blondynka,niebieskie 7.namietnosc:)

SUBS jest głupi - skąd taki nick???? ODPOWIADAM: - Mieszanka Geri Halliwell z aktorką, która grała wredne baby w amerykańskich serialach, np. Merloce Place, nie wiem, ale chyba PHOEBE ma na imię. Z tym, że TY przypominasz ją tylko wizualnie (nie mowie o charakterze odgrywanych ról)

Enya pasuje , natomiast do Cichopek byłam podobna w młodszym wieku. Ale skąd ta Aniston się wzięła to dziwne? hmm ale to dobrze moze poleci na mnie jakiś Bradopitopodobny :D